Saznajte što horoskop za vikend od 22. do 24. rujna 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Ovaj vikend ste puni energije i odlučnosti. Mars, vladajući planet Ovna, daje vam prednost i preuzet će inicijativu, motivirajući vas za neke aktivnosti koje ste do sada odgađali. Pravo je vrijeme da slijedite svoje snove i završite osobne projekte na kojima ste dugo radili. Astrolozi preporučuju da pokušate održati ravnotežu u svom životu, ali i da budete pažljivi prema ljudima oko sebe jer će neki od njih ovih dana pokazati svoje pravo lice i riskirate da se razočarate.

Bik
Vikend će biti pun opuštanja za vas. Idealno bi bilo da kvalitetno provedete vrijeme kod kuće, s obitelji i bliskim prijateljima, u ugodnoj atmosferi. Moguće je da ćete dobiti poziv ili priliku koju ne smijete propustiti. Dolazi vam važna promjena, a jesenski ekvinocij 2023. poziva vas da budete hrabri i bacite se u novi izazov jer vas svemir podržava.

Blizanci
Ovaj vikend donosi priliku za komunikaciju i povezivanje s onima oko vas. Budite otvoreni za razgovore i sastanke s prijateljima ili novim ljudima. Merkur, planet komunikacije i vaš vladar, potiče vas da izađete, istražujete i eksperimentirate. Također, provedite vrijeme čitajući ili dobivajući informacije o temama koje vas zanimaju. Čeka vas nekoliko mjeseci kontinuiranog razvoja.

Rak
Za Rakove je ovaj vikend u znaku brige o sebi i opuštanja. Odvojite vrijeme da se posvetite dobrobiti i povežite s vlastitim emocijama. To može biti dobro vrijeme za vježbe opuštanja ili meditaciju. Također možete isprobati jogu ili bilo koji drugi sport koji vam pomaže smiriti um. Pronalaženjem duševnog mira, vidjet ćete određenu situaciju (ili sukob) u svom životu drugim očima i tako ćete pronaći rješenje.

Lav
Ovaj vikend ste puni energije i kreativnosti. Usredotočeni ste na umjetničke projekte ili bilo što što vam omogućuje slobodno izražavanje. Htjet ćete biti viđeni i prepoznati pa puno vremena ulažete u svoje strasti i hobije. Vikend je dobar za druženje, no preporučljivo je održavati ravnotežu između onoga što nudite drugima i energije koju štedite za vlastite potrebe.

Djevica
Osjećate potrebu za retrospektivom, popisima, planovima. Osvrćete se na protekle mjesece kako biste analizirali što je bilo dobro, ali i gdje još trebate raditi. Vikend je povoljan za analizu svih aspekata koji vas ne zadovoljavaju. Možda ćete imati važnu raspravu s nekim iz vaše obitelji i izrazit ćete svoje stajalište.

Vaga
U ova dva dana, koja označavaju i jesenski ekvinocij i početak sezone Vaga, naglasak stavljate na odnose. Provodite kvalitetno vrijeme s najdražima i povoljan je trenutak za rješavanje eventualnih sukoba ili nesporazuma u odnosima. S Venerom, planetom ljubavi, u blizini je romantika na dnevnom redu. Organizirajte nešto zajedno sa svojim partnerom i uživajte.

Škorpion
Živite s intenzitetom i strašću ovaj vikend. Jesenski zrak vam daje energiju i pomaže u donošenju važnih odluka. Moguće je da želite napraviti veliku promjenu, najvjerojatnije profesionalnu. Nakon duboke samoanalize usredotočit ćete se na svoje osobne ciljeve. Zapitajte se tko ste i što zapravo želite do kraja ove godine. Odgovor je bliži nego što mislite, a možda čak dobijete i znak iz svemira da je pravi trenutak za tu toliko željenu promjenu.

Strijelac
Ovaj vikend ste u potrazi za avanturom i istraživanjem. Isplanirajte spontani bijeg ili se upustite u novu i zanimljivu aktivnost. Sada je dobro vrijeme da proširite svoje horizonte i povežete se s novim kulturama i različitim perspektivama. Ako ste planirali putovanje, ovo je pravi trenutak za to.

Jarac
Posvećeni ste poslu subotom i nedjeljom. Iako je vikend, imate cilj za koji se nadate da ćete ga što prije ostvariti. Mogli biste značajno napredovati u karijeri ili osobnim projektima. Zvijezde vas podržavaju i postajete kreativniji nego ikada. Nadahnite se i učinite ono o čemu sanjate, ali ne zaboravite da odnosi u vašem životu također trebaju pažnju. Provedite vrijeme sa svojim voljenima ili životnim partnerom.

Vodenjak
Ovaj vikend je u znaku odnosa i veza. Budite otvoreni za nova prijateljstva koja se mogu pojaviti na horizontu. Ovo je dobro vrijeme za razvoj postojećih odnosa i uključivanje u grupne projekte. S Jupiterom, planetom ekspanzije, svijet je otvoren za istraživanje i čeka da bude otkriven.

Riba
Intuicija vam je ovog vikenda na vrhuncu i iskoristite dva slobodna dana za uživanje u meditaciji i introspekciji. Moguće je imati duhovna otkrivenja i povezati se s dubljim aspektima svog bića. Osjećat ćete se duhovno vođeni i povezani sa snažnim energijama koje će vam pomoći pronaći svoj put.