Tjedni horoskop od 2. do 8. listopada!

Ovan
Ovaj tjedan svatko treba vašu pomoć, ali umjesto da preuzmete još više odgovornosti, vrijeme je da oslobodite svoj raspored. Čeka vas puno posla, a uz sve to nužno je pronaći vrijeme za odmor. Idete prema iscrpljenosti.

Bik
Biti nova osoba u nekom mjestu može biti teško iskustvo. Bilo da učite kako stvari funkcioniraju na novom poslu, trenirate na novome mjestu ili započinjete tečaj, 4. listopada naići ćete na prepreku koja se čini nepremostivom. Upamtite da jedna prepreka ne znači da je svemu kraj, nego da se samo trebate malo više potruditi. Upornošću ćete sigurno doći do cilja!

Blizanci
Kolovoz i rujan bili su tihi, produktivni i možda čak pomalo dosadni za vas. Ali ovaj tjedan stvari će postati uzbudljive. Merkur, planet koji vlada vašim znakom, ulazi u Vagu i vaš sektor zadovoljstva 4. listopada. Počinje razdoblje od nekoliko tjedana u kojem će vam romantika, kreativnost i sklonost riskiranju postati glavni prioriteti.

Rak
Suočavate se s klaustrofobičnim osjećajem zbog rada od kuće. Čak i ako ne radite od kuće, osjećate se kao da ne možete pobjeći od posla. Kada se opuštate na kauču, zapravo u mislima sastavljate poslovne e-poruke. Možda je vrijeme da preuredite ured, promijenite namještaj ili odaberete drugu prostoriju za rad. Ili jednostavno promijenite svoju rutinu.

Lav
U kolovozu i rujnu posvetili ste se misiji poboljšanja financijske situacije i držanja troškova pod kontrolom, a sada ste pred iskušenjem da na nešto potrošite poveći iznos. Sigurno mislite da je to poslastica koju zaslužujete, i stvarno je tako. No prije kupnje razmislite radi li se o nužnom ulaganju ili o trenutnom impulsu.

Djevica
Mjeseci kolovoz i rujan donijeli su vam važne promjene u pogledu zdravlja, rutine i slike o sebi. Ovo ljeto ste imali dovoljno vremena za introspekciju, ali sada je vrijeme za akciju. Merkur, planet koji vlada vašim znakom, ulazi u Vagu 4. listopada, nudeći vam uravnoteženiji pogled na život.

Vaga
Ovaj tjedan uhvatila vas je nekakva maštarija: ili ste na odmoru, ili maštate o jednom dok radite. Iako se možda osjećate kao da nešto pokušavate izbjeći, sada bi mogla biti dobra odluka pustiti da se financijski problem ili problem u vezi sam riješi umjesto da se previše trudite. Merkur ulazi u vaš znak 4. listopada i donosi vam više samopouzdanja u komunikaciji.

Škorpion
Promjena je teška, ali ovaj tjedan je pravo vrijeme da se nečega oslobodite. Ono što je iznenađujuće je da uopće ne boli, ali se osjeća kao oslobađanje. Velik dio stresa i briga s kojima ste se nosili nije nužno povezan sa samom situacijom, već s činjenicom da ste prestrogi prema sebi. Ali sada ulazite u fazu u kojoj vraćate snagu i samopouzdanje.

Strijelac
Puno vašeg vremena i energije u posljednja dva mjeseca bilo je usmjereno na posao. Ovaj tjedan donosi posljednji napor za sastavljanje projekta, pripremu za intervju ili završetak priprema za događaj u vašoj zajednici. Nakon 4. listopada uživajte u plodovima svog rada s prijateljima, kolegama i zajednicom.

Jarac
Stalno pokušavate pojednostaviti stvari u svojoj karijeri, ali teško je to učiniti kada se osjećate kao da prijatelj ili kolega pokušava potkopati svaku vašu odluku. Sukob na ovu temu odvija se 4. listopada, a čak i ako bude težak, pomoći će vam da otkrijete tko je zapravo na vašoj strani.

Vodenjak
Posljednja dva mjeseca bila su vam prilično teška, no ovaj tjedan ćete se uspjeti riješiti sumnji i zbunjenosti. Listopad će biti mjesec u kojem ćete stjecati nove vještine i jasno odrediti svoje ciljeve za budućnost. Dobro je napraviti popis svih stvari koje želite postići.

Riba
Kolovoz i rujan donijeli su više jasnoće u vaše odnose, ali ovog tjedna osjećate se zbunjeno kojoj skupini pripadate. Sezona Vaga donosi vam priliku da bolje razumijete sebe i uz pomoć terapeuta dođete do novih otkrića. Uspijevate pronaći ravnotežu između onoga što želite i onoga što drugi žele od vas.