Dnevni horoskop za 3. listopada 2023. godine!

Ovan
Jutro otvara mogućnosti ostvarenja ambicioznih planova, no važno je zadržati prisebnost jer neke situacije ipak iziskuju malo vremena. Pripazite na svoj odnos prema drugima i zapamtite: tolerancija je uvijek dugoročno učinkovitija od frustracije.

Bik
Premda se danas nećete poželjeti naći u centru pažnje, Svemir vam je namijenio upravo tu ulogu. Danas je, pri svemu što radite, važno imati adekvatno znanje. Obratite pozornost na sitnice i učite o onome što je nepoznato, kako bi se kasnije izbjegli problemi.

Blizanci
Pred vama je dan koji donosi nove prilike. Među onima s kojima se danas susrećete osobe su koje će vam pomoći pri ostvarenju ideja. Sreća je na vašoj strani.

Rak
Zvijezde danas naglašavaju poslovne situacije, a njima nikako ne idu u prilog posljednje noći za kojih vam je bilo teško usnuti. Pokušajte posao ostaviti u uredu, a potom pronaći unutarnji mir. Iako takvo stanje uma iziskuje vremena, danas je dan za prvi korak.

Lav
Osjetite li danas zavidne poglede, osvijestite u sebi spoznaju kako su oni zapravo komplimenti. Uživajte u zaslugama. Ako postoji sumnja u vaše sposobnosti, otklonite je znanjem i stvorite nove saveznike. 

Djevica
Čini se nemogućim – realizirati sve što je na vašem popisu dana. Prednost treba dati samo onim stvarima koje su vama prioritet. Ne dajte se uvući u situacije drugih ljudi.

Vaga
Čini li vam se kako previše radite, to je zbog toga što se ponekad previše dajete. Rastrgani ste i misli vam odvlači mnoštvo različitih sadržaja. Usmjerite se na svaku od obaveza samostalno i tek tada se posvetite sljedećoj. Briga nije rješenje.

Škorpion
Vrijeme je za promišljanje o stvarima koje ste oduvijek željeli isprobati, a niste imali priliku. Pustite da vas preplavi misao koja vam poručuje kako je ono što si zacrtate moguće ostvariti i prepustite se.

Strijelac
S lakoćom ćete se snalaziti u novim situacijama i izazovima dana. No, mnogi vas u tome neće moći slijediti. Stoga zastanite, osluškujte svoje suradnike i usporite. Pazite na financije; danas nije vrijeme za spontanu kupovinu.

Jarac
Potrebna Vam je inspiracija, vodič kroz trenutno razdoblje. Obratite pažnju na snove, pokušajte ih zabilježiti čim se probudite. Ovo je period u kojemu se otvara vaša intuicija. Vrijeme je za novi ciklus osobnog rasta.

Vodenjak
Suradnici će vas pokušati izbaciti iz takta, no nemojte im to dozvoliti. Pokušajte raditi samostalno, izolirati se, ako je potrebno. Čuvajte svoj osobni život, posebno ako je riječ o novom odnosu.

Ribe
Vrijeme je za ozbiljnije komunikacije u poslovnim planovima. Izrazite jasno svoje sumnje i interese. Postoji li mogućnost napredovanja ili prelazite u novu radnu okolinu, njegujte sebe kako biste ostvarili što bolje rezultate.