Tjedna tarot terapija od 2. do 8. listopada 2023.

OVAN
Vaš manifestacijski broj je: 73863940 Blagoslov predaka.
Nedavna prošlost: Kako to obično bude, netko je dobio svojeg otrova natrag. Nešto što ste uzeli, ostali ste na kraju bez toga. Možda ste mogli premostiti izazov, reagirati, napraviti pravu stvar, donijeti ispravnu odluku. Poanta bi bila, ne možeš graditi svoju sreću na tuđim suzama. Naravno, uloge mogu biti zamijenjene. Ponuda je definitivno povučena. Želite fer pristup i reviziju događaja, ali se postavlja pitanje želite li da postane bolje sada, ili za nekoliko godina? U energiji vaše želje ima dosta nadanja, ali malo akcije. Nada slabo pokreće proces promjene. Što god da ovo jest, strah vas je. Ovu prepreku treba premostiti, treba se pojaviti, ali nemate resursa i sredstava.
U najavi: Imajte u vidu da konačna destinacija ne postoji. Stoga je moguće pomirenje iz vedra neba. Postoji potreba da se objasne neke stvari. I sada dolazimo do vodeće prepreke u ovoj kolektivnoj energiji: ako imamo muškarca koji je mastermind manipulator, uz rame mu stoji mastermind manipulator žena. Jeste li oboje jaki igrači? Moguće je i to. Ipak, osjećam uz potencijalnu ljubavnu dinamiku osjećam kako se može raditi o odnosu između vas i još najmanje dvoje ljudi, a ne mora se nužno raditi o ljubavnoj vezi. Primjerice, imate problema sa sestrom i njezinim mužem oko raspodjele imovine nakon smrti roditelja. Rijetko kada ljubavni parovi budu bok uz bok oboje manipulatori, naročito u kolektivnoj energiji gdje je jedan partner posve dominantan i neuhvatljiv, a druga strana je očajna i prianja. Ovom paru ljubav baš nije uspjela, moguće da ih zajedno drži interes. Ovo može biti i kronično nezadovoljstvo sinom i njegovim izborima. Ipak, oboje su manipulatori.
Potencijalni ishod: Iako se pomirenje u nekom dijelu izgubilo jer su druge energije bacile sjenu na taj potencijal, pomirenje je ipak tu. Ali ozračje je mračno poput upozorenja. Pripazite jeste li alat za pokazivanje i šepurenje na društvenim mrežama? Ovdje se opaža performans gdje se jedna strana energetski nada kako će sasvim treća strana opaziti koliko se dobro zabavljaju – iako ste možda na fotografiji s njima, njihov je fokus na nekome posve trećem. Ovdje imamo par koji nije toliko moćan, ali su dovoljno ludi da se neprekidno dokazuju jedno drugom. Budite oprezni s novim vezama i njihovim nedovršenim poslovima. Par je snažno povezan, ali drven, plastičan, hladan.
Za neke od vas ovo može biti i novi radni odnos u nekoj obiteljskoj dinamici. Nemojte previše investirati u ovo i zamarati se. Svakako razmotrite prognozu za svoj podznak jer je ovo bilo prilično specifično.

BIK
Vaš manifestacijski broj je: 897 hitan novac.
Nedavna prošlost: Radi se o vama, ali se ponašate kao da se uopće ne radi o vama. Tema se tiče vas, udvaranje se tiče vas, šarmiranje je upućeno ka vama, ali vi hinite kao da to uopće nije nešto na što biste trebali reagirati. Reakcija se svakako očekuje. Nešto ne želite izgubiti, moj je dojam da se radi o osobnoj sreći i stilu života. Ovih dana, bilo vam je dobro u vašoj koži, pronašli ste se. Krenulo vas je na više nivoa, postoji dvojba i premišljanje u smislu – Što ako se upustim u nešto naročito s nekim, a ovako mi je sasvim u redu? Rekla bih da vam udvaraju zemljani znakovi, Bik, Djevica, Jarac i nedovršeni posao s jednim vatrenim znakom, naročito Ovnom. Trenutno niste raspoloženi niti za jedno, a ni drugo. Dojam je da je jedna osoba ulazi u vaš život, a druga (napokon) izlazi iz vašeg života, a vama se pak ne da reagirati i ponašate se kao da vas se ništa od toga ne tiče. A sve je upućeno prema vama i sve je o vama, sve ste izazvali upravo vi.
U najavi: Imamo dva plus jedan. Prvo da razjasnimo energiju koja ulazi u vaš život. Razmotrili su kako bi vas mogli navesti da pobjegnete pa su se malo smanjili, u prvom naletu pojavili su se kao Kralj Pentakla (načelno Bik, zatim Jarac, ali može biti i Djevica), ali sada su u vašim krugovima poput Paža Pentakla. Dečki nekad znaju biti najvrjedniji u tarotu jer donose vijesti, oni su studenti i učenici, nastoje naučiti, žele shvatiti. Bit će akcije, ali pomalo je usporena – no bit će druženja. Ostaju u igri.
Energija koja izlazi je pomalo ofrlje priča. Treća energija će potonuti, vezano za njih – nije vam važno ulaze li ili izlaze jer ste riješili sa sobom da je to posve gotovo. Dojam je kako vam nisu važni, čak ni kao lekcija, ali je moguće da će njima ovo iskustvo biti dobra škola jer su apsolutno nebitni (očito su previše zakasnili).
Vi se i dalje ponašate kao da se to vas ništa ne tiče.
Potencijalni ishod: Niste raspoloženi za udvaranje. Ali udvarači su raspoloženi za vas. Bojite se izlaganja, gubitka emancipacije, možda ste po prvi put sami – a da je dobro biti sama. Dosta vam je blamaže u smislu „Ovo je napokon onaj pravi“ i već pet minuta poslije, ispostavi se da to baš i nije tako, primjerice ispostavi se da nije prebolio bivšu ili je alergičan na vašu mačku. Ovog puta nemamo karte healinga ili da morate malo prikočiti i stati na loptu. Pojavljuje se netko, ali nije da ga trebate, a niste sigurni želite li ljubavnu vezu, baš sad kada ste napokon pronašli mir. Pitate se, što ako me ova osoba izbaci iz ravnoteže? Vi ćete ovo odgurnuti, ali ne i posve odbaciti, jer nije da nisu dovoljno dobri ili nisu zadovoljili kriterije... Vaša dominantna vibracija je „zar opet prolaziti kroz to?“ Komunikacija svakako stiže, ovo svakako nije netko tko će odustati.
Ovoga puta, vama se ne da napustiti zonu komfora. Ne vidim da ćete napustiti ovaj odnos i da je to moguće (možda ste poslovno povezani), ali svakog ćete puta izmigoljiti i diplomatski se povući. Ne da vam se odlučivati, baviti se misterijama, istraživati. Vrebat će vas, uporni su. Zasad je NE s vaše strane.

BLIZANCI
Vaš manifestacijski broj je: 45 88 623 fokus.
Nedavna prošlost: Ako i jeste u vezi, braku ili kombinaciji moguće da je osjećaj jednostran ili se jedna strana ne trudi dovoljno. Ovo je na ivici prijateljstva s povlasticama, moguće da vas ekstremno privlače jer imamo tarot combo dobrog seksa. Ako se još nije realiziralo, vrtite fantaziju u glavi, ali ujedno osjećate kako vas zakidaju pažnjom. Njihov je fokus negdje drugdje. Zaslužujete puno bolji tretman. Neke su se okolnosti razjasnile putem, ali dojam je neutralan. Nije dobro, no nije ni loše. Nemate pojma na čemu ste i ne samo da vam nisu ništa ponudili (niste čak ni došli do sličnih pregovora), nego nemate ideje hoće li to tako nečeg uopće ikad i doći. Dobro bi vam čak došla i komunikacija kako ne žele ništa jer u konačnici tada biste imali hint na čemu ste.
U najavi: Ili će vas netko špijunirati, ili pak vi nekoga. Iz nekog osjećaja, rekla bih da vas netko proučava na društvenim mrežama iz pozicije da se i njima sviđa vaša osoba. Ni oni očito ne znaju na čemu su s njima. Netko želi razotkriti krije li se između vas nešto. Ovo je u informacijske svrhe, ali nije nemoguće da su i oni svedeni na prijateljstvo s povlasticama ili gurnuti u poslovni kontekst.
Nisu na vrijeme iskomunicirani uvjeti jer je očito ta osoba (koju želite vi, ali i ovi što proučavaju vas) prilično neuhvatljiva. Sad nema stradalih jer je sve u povojima, zanimljivo je, novo, svježe, nitko ne zna što je iduće. Imamo Ovna, Vagu, Blizance, Bika. Naravno, može biti bilo koji znak.
Potencijalni ishod: Netko ima dovoljno samokontrole pa neće reagirati, ovaj ples ne mora biti posljednji jer plesnjak i dalje traje. Moj je dojam da je ovdje sve zasad energetski. Jedna se energija zanima za treću energiju, a druga energija koja bi se trebala pojaviti (i vama, ali i njima) se uopće ne pojavljuje. Zaključujem da se vi ne interesirate o vašoj osobi, ali se netko kome se vaša osoba sviđa, interesira o vama kako bi spoznala o čemu se tu uopće između vas dvoje radi, jeste li povezani poslovno ili profesionalno? Bespućima Interneta, ako imaš vremena, svašta otkriješ. Primjerice, nekad su na nekim tarot kanalima ili portalima i supruga i ljubavnica, ali tek jedna opazi onu drugu.
Vaša se osoba nije pojavila, nije izjasnila. Moguće da ste dobar par u najavi, ali imate konkurenciju i upitno je hoće li doći do moćne veze jer bi ova treća energija mogla zakucati koš ili zabiti gol. U nekom trenutku moglo bi vas biti troje u vezi, ali čak ni vaša osoba to zasad ne vidi, niti sluti. To vidim jedino ja o ovom trenutku, a vi uzmite u obzir kako je ovo čitanje rezultat kolektivne energije. Čitanje jest malo pomaknuto na ivici ludog.

RAK
Vaš manifestacijski broj je: 71,042 najbolji mogući ishod. (zarez bez razmaka)
Nedavna prošlost: Seksualno su iznimno zainteresirani za vas. Proučavate jedno drugo preko raznih aplikacija, društvenih mreža. Ovo je netko tko je preuzeo inicijativu. Uloge mogu biti zamijenjene. Jedna strana na dugi rok ne želi investirati, nespremnost za veći korak. Ovo bi moglo dovesti do drame ili ako se drama već izdešavala, slušajte intuiciju kako biste izbjegli nepotreban sukob. Vaše neulaganje i indolencija podsjećaju na uzaludan rat. Ispitajte svoju namjeru, što znate o sebi, kako vidite ovaj odnos? Rekla bih da su prilično korektno nastupili, ali vi ste pod kočnicama.
U najavi: Pristupit će vam odvažno i hrabro. Raspoloženi su za mnogo toga, vi baš i ne koliko vidim. Dojam je da nikog ne trebate. Vodite računa kako ne biste dobili natrag svojeg otrova. Ova dinamika vodi prema najboljem mogućem ishodu, ali ako ne trebate „nešto veliko i važno“ prije nego što to izgovorite razmotrite kako biste se vi osjećali da vam netko to kaže? Predviđam ljubavnu izjavu, a od vas će dobiti šipak. Prije košarice, razmotrite kako biste se vi osjećali jer ne bih rekla da ste nezainteresirani, prije neodlučni, a tu ste neodlučnost zamaskirali u otresitost. Iza svega stoji strah od nepoznatog.
Potencijalni ishod: Razmotrite iz koje pozicije dolazite vi, a koje pozicije oni? Nekad ljudi imaju problem kada je čitanje negativno u smislu, ne, nemoguće da neće ispasti ništa ili – nemoguće da se zanosim jer nisam dobro procijenio ili procijenila situaciju. Paradoksalno, osoba zna imati poteškoća s prihvaćanjem dobre prognoze jer je izbacuje iz zone komfora naročito ako vjenčanje uključuje selidbu ili željena selidba otvara pitanje – hoću li ondje naći posao? Ponuda dolazi, istupit će, prognoza je dobra no vi ćete je sabotirati svojom činidbom, da se tako izrazim.
Imate kontrolu nad ovom situacijom. Vašu osobu možete dočekati raširenih ruku i možete im vjerovati, a što ćete im ponuditi znate najbolje samo vi. Moguće je da ih smjestite u sobu za čekanje. Ovo je odličan poziv da razmotrite iz koje pozicije ulazite u odnos, vezu, brak, suživot, majčinstvo, posao, udomljavanje mačaka. Imate i moć i ponudu, ali ne vidim da ćete odigrati igru, prije se nazire povlačenje.

LAV
Vaš manifestacijski broj je: 285,555,901 harmoničan odnos s obitelji.
Nedavna prošlost: Imamo dvije energije; staru i novu. Kod vas je prilično drugačije, nego kod ostalih znakova iz razloga jer zaista više nemate nikakvih iluzija, jasno vidite kako stvari stoje a to je – nikako. Ovo može biti nova ili stara tema, ali jasno je kao dan da tu više nema nade i svi su planovi propali. Napravili su to opet i ponovit će jer su neodgovorni i nepouzdani. Imate posla s nekim tko ne može iznijeti teret života. Hoće li vam držati leđa kada nestane kruha i igara? Zabava je gotova. Ulazi nova energija, moraju biti dovitljivi, zabavni i pomalo tinderasti, kao da opažaju kako niste raspoloženi za tulum. Nemaju loše namjere, samo žele da ih opazite i prepoznate kao potencijal. Ovaj novi player nije player, ali morali su tako nastupiti jer je to zasad jedini način pomoću kojeg vam se mogu približiti. Ako ste primjerice gledali Erin Brockovich sve vam je jasno. Njezin joj muškarac nije mogao prići nikako drugačije nego kroz „zezanje“, ali je itekako bio uz nju i podržavao njezin angažman oko zajednice i problema s kobnim zagađenjem.
U najavi: Niste raspoloženi.
Ipak, ovo će profunkcionirati. Međutim, trebat će vremena. Jedan veliki dio vas neće prihvatiti ponudu. Neće zloupotrebljavati svoju moć i inteligenciju, ovo je netko malo pametniji od vas, sad me pak dinamika vodi prema Scarlett i Rhettu Butleru, scenarij u kojem je ona bila prkosna i vikala je NE iz petnih žila, no on je bio mudriji i na kraju ipak je bila njegova. Ova nova energija, toliko su pametniji od vas da nećete uopće shvatiti koliko su pametniji od vas. Ovo bi moglo završiti ozbiljnom vezom, čak i brakom.
Potencijalni ishod: Vražja zabavna posla kojima upravlja Beskrajna inteligencija, nabacivat će vas struja prema njima, a njih će pak nabacivati struja prema vama; ipak moguće da vas je strah „druge žene“, postoji mnogo pozornosti oko nekog tko možda malo smeta poput mrene i kvari jasnoću.
Ovo je netko posve nov.

DJEVICA
Vaš manifestacijski broj je: 1712210 dug život, zdravlje, sreća.
Nedavna prošlost: Neka konkurencija stvara poteškoće i dramu. Period iza vas je jedna velika gnjavaža. Moguća je razlika u godinama uz zaključak kako je žena sakrila svoje godine. Nešto ne ide naprijed, iako nije tragično. Mnogo toga što niste htjeli čuti, morali ste se baviti time. Da su vas barem neke vijesti zaobišle, ali nisu! Stavljeni ste na kušnju i imate izazove s kojima se morate nositi. Užurban, ali pomalo distanciran tjedan; ne bih rekla da je bilo nekog većeg zbližavanja.
U najavi: Bilo bi dobro da se fokusirate na dug život, zdravlje i sreću, a ostalo kako bude. U najavi jest šteta, ali čim prije podesite se u željeno stanje, u aktivaciju. Morate donijeti novi sud o nečemu, a neće vam se svidjeti niti okolnosti donošenja odluke, niti kako to realno izgleda. Moguće je bolan period i potištenost. Za neke od vas, moguće je da vaša osoba pati za nekim iz prošlosti, veza slabi, ali ih nećete čekati. Raspoloženi ste za veselje i nećete oklijevati okrenuti novi list. Čak se možete zapitati služi li ovaj odnos mojem dugom životu ili mi ga pak skraćuje? Služi li ovaj odnos mojem zdravlju ili ga narušava? Jesam li sretna i je li ovo uistinu moja sreća? Ako je odgovor NE, tada znate što vam je činiti.
Potencijalni ishod: Nešto se svakako razotkriva, a muči vas zemljani znak – Bik, Djevica, Jarac. Energija nije raspoložena investirati u vas. Razjasnit će se mnogo toga kroz suradnju, miriše mi na ulazak nekog posve novog. Obično kada se ukaže netko posve nov, moramo razriješiti staru priču.
Nisam sigurna da se potrebe ove osobe i vas posve podudaraju. Ako su bili u braku, nisu raspoloženi za novi brak, a ako imaju djecu, nisu raspoloženi za buduće roditeljstvo. Na vas je pak nakačeno nešto staro, a na to staro nešto još starije. Mogli biste svi kolektivno zaglaviti u neodlučnosti vezano za nove planove, ali nemojte žuriti. Riješite jednu temu pa lagano se fokusirajte na drugu. Mnogo toga je na vama stoga nemojte brzati.

VAGA
Vaš manifestacijski broj je: 100954 samokontrola.
Nedavna prošlost: Ne znam tko je tko, ali doslovno nemoj iznositi cijeli stol nekome tko vas tretira kao salvetu. Nemojte se upuštati u nešto s nekim tko se neće zauzeti vas, nemojte gorjeti kako biste nekog ugrijali, nemojte skakati u vatru za nekog tko misli da ste previše. Period velikih rezova i novih stranica. Dinamika iscrpljuje, nikad
saveza, dogovora, ljubav nije dovoljna. Spremni ste za jedan veliki razgovor. Ovo može biti i svađa s djetetom, naročito mlađe muško dijete. Ne bih isključila ni podređeni kolega koji ima problem s autoritetom. Gubite samokontrolu i pitanje je sekunde kada ćete ovu osobu pozvati na red.
U najavi: Želite se baviti sobom i vratiti svoju vrijednost, značaj, ojačati. Zasad je to nemoguće u ovom okruženju. Mnogo toga želite, ali opažate da ovo nisu okolnosti za razvoj svih vaših potencijala. Družite se s krivim ljudima koji vas vuku na dno. Ne možete se baviti sa sobom dok vas poništavaju i degradiraju.
Potencijalni ishod: Problemi s djecom, naročito obiteljski problemi. Očekujte sankcije, kazne, penale. Ako ste u situaciji „moja, tvoja i naša djeca“ izbjegavajte kritiziranje „njihove djece“. Ako koristite zajedničku kreditnu karticu, moglo bi također doći do neočekivanih sankcija. Strogo pazite da ne radite račun bez krčmara i ne planirajte rashode ako uplata nije sjela na račun. Specifična poruka: imam dojam da je njihov sin, a vaša je kćer – no to je zbilja relativno u kolektivnoj energiji.
Dolazite do točke u kojoj prihvaćate da odnos neće funkcionirati. Vodite računa o skrbništvu i alimentaciji. Svakako će netko zatvoriti „špinu od novaca“ jer ima dosta zamjeranja i kritiziranja koje pak dovodi do konačnih sankcija.

ŠKORPION
Vaš manifestacijski broj je: 68374732687 eliminacija straha od nepoznatog.
Nedavna prošlost: Niste spremni dati, ali želite dobiti. Uloge mogu biti zamijenjene. Ne možete se odlučiti, ne možete čekati, drama je, a na van sve je totalno cool. Nije nemoguće kako vam je bila potrebna pažnja i pozornost, ali nema računice na dugi rok.
U najavi: Bitno vam je da dobijete pozornost, pohvalu – vezano za neki vaš doprinos. Imajte u vidu da ako imate potrebu nekome dokazivati svoju moć, onda ju nemate. Ako postoji potreba da netko opazi koliko ste marljivi, vrijedni, koliko se zalažete – vaš trud nikada neće biti nagrađen prirodnim putem bez manipulacije. Sami sebe sabotirate. Ovo je počelo jednostavno i odvijalo se jednostavno sve do točke u kojoj ste počeli komplicirati.
Potencijalni ishod: Nešto s nekim ne uspijeva, ljubovanje, skrivanje, to je ono što vas uistinu peče. Očito ste nemirni jer niste dobili odobrenje na koje ste računali. Netko vam je oduzeo sva odlikovanja i počasti i radi toga nećete biti u elementu. Komunikacija dolazi. Nova energija usudit će se premostiti sve ovo od ranije što je tehnički posve nepotrebno.
Davnih dana zamislili ste jednu veliku želju, a ta se želja ostvaruje. Kako ih uklopiti u ove svježe rane? Imamo vezu na kraju ovog scenarija, bilo bi dobro da odredite koji je vaš stil jer pokušaji dokazivanja kako ste žena za sva vremena neće upaliti. Možda da jednostavno budete normalni i jednostavni?

STRIJELAC
Vaš manifestacijski broj je: 346325845 prosperitet.
Nedavna prošlost: Otvarate se za nove mogućnosti i dojam je kako se netko otvara prema vama. Do komunikacije je došlo, kao i do ponude. Ponuda je bila jaka, intenzivna, značajna, ali je bilo potrebno premostiti strah. Strah je nešto što vas drži zatočenima, mislite da ste spremni, ali kada dođe do testa spremnosti, ipak oklijevate jer vam nedostaje hrabrosti o odvažnosti. To nije ništa loše, svi smo mi pioniri hrabrosti. Netko u vašim krugovima nije imao loše namjere.
Obilje je bilo odlično aspektirano, tko ima daj mu još, lova na lovu situacija.
U najavi: Ulazi toplina u priču. Pojavljuje se netko tko zna kako će vam smekšati srce i ima kod svih znakova mnogo nove energije, ali svi su pod dojmom „hajde pusti me s mirom, skoro pa kraj godine je“. Moguće da patite za nekim ili nečim. Ipak, smiješi vam se ozbiljna veza. Za one u braku ili vezi, jačanje odnosa. Ova nova energija želi sklopiti savez, ugovor s vama. Poslovno, novi prosperitet.
Ova vas osoba voli, sposobni su razvijati osjećaje prema vama, ne vidim da će vas previše seksualizirati što je u ovom trenutku poželjno, Dapače, žele vam dati još. Ovo je netko tko razumije vašu priču, čak možda i patnju. Opet se vraćam na Erin Brockovich, ovaj vam muškarac nenametljivo žele pomoći i podržati vaš doprinos zajednici. Uzet će u obzir da ne mogu odmah doći na red jer su vas preuzeli drugi prioriteti. Ipak, nastupit će iz pozicije veze i obaveze, htjet će neku garanciju, neće se oslanjati na dogovore koji su okvirni. Osoba se neće ljigavo udvarati, dapače – rijetko dobro, kvalitetno udvaranje na pomolu.
Potencijalni ishod: Svjesni su neke vaše sage od ranije i ljubavnih krahova, ali i transformacije, no neće se zaustavljati, okolnosti ih ne diraju. Idu ravno, idu naprijed, grabe prema vama. Na njih je prikačena jedna žena s kojom moraju mnogo toga razriješiti, ali ne predstavlja vam prijetnju. Moguće da će ta žena nastupati teatralno, iz vedra neba. Ako vam bude previše, uzmite pauzu. Prakticirajte pauzu u ovoj dinamici, naročito ako želite naglo okončati odnos jer će na mahove biti turbulentan.
Ova je osoba strpljiva, ali ima svoje granice. Nemojte ako niste spremni falsificirati tuđi trud i napore kako niste umanjili svoje otpore.

JARAC
Vaš manifestacijski broj je: 964986583 znanje o obilju.
Nedavna prošlost: Dojam je kako je došla korektna ljubavna ponuda, ali reagirali ste u stilu „oprosti, sad imam nekog posla“ i odbili ponuđeno. Kao, ljubav je pokucala na vrata, ali imali ste nekog posla pa vam se nije dalo otvarati. Stavili ste ih na najhladniji mogući led. Oni su mislili ozbiljno i da će ipak proći malo toplije. Nadalje, osoba je podebljala novu ponudu. Stvari se među vama pokreću.
U najavi: Svi se „damo“ predomisliti i zatočiti, ali treba znati stisnuti pravu tipku. Radite na reputaciji, ugledu, financijama, očito gradite nešto, razočarali ih jeste, ali
odlučni su boriti se. Dinamika se već zbiva bili vi toga svjesni ili ne. Družili bi se i upoznavali s vama, a čini mi se da će to na kraju i dobiti.
Potencijalni ishod: Velika zbrka. Ne želite pozornost, eventualno ispasti budalasti na prihvatljiv način. Ova će se energija boriti za vas, svjesni su da imate opcija te da postoji rok. Ponašat će se kao da imaju točno šezdeset sekundi da razmontiraju, demontiraju dinamit. Na dobrom ste putu da ih izludite, ali će mijenjati pristup. Moguće da ste imali gužvu ovog ljeta i dosta udvarača, a sada se povlačite u osamu koja pak njima nikako nije jasna?! Kakva osama, sada kada sam te napokon pronašao?
Mislim da imate posla s Bikom, Djevicom ili Jarcem. Ovo je netko tko će dokrajčiti vašu prvu ponudu, što god to značilo. Uloge mogu biti zamijenjene. Niste došli u svoje čitanje, što znači da jednoj strani treba prostora, ovo je friško, novo, tek se mora odmotati. Cijenit će vaš pristup, ali moraju odbaciti ponudu. Nemaju nikog, ali ni ne žele nikog. Dojam je kako im je dosta za ovu godinu.
Iz petnih žila pokušat će vas onesposobiti i eksplodirati, poput prave bombe. Ipak, zadnjih nekoliko sekundi prije katastrofe posve filmski trud će biti nagrađen. Zadnjih nekoliko minuta filma glavni junak se predomisli, zaustavlja avion, pada kiša plus pukla je i cijev od vode, ali sve završava sretno i trajat će zauvijek. Baš se ne razbacujem s ovim izjavama, ali možda nije slučajno zašto je netko nekome ušao u život. Ovdje je poslovna suradnja put. Ako nekog želite nekad je bolje i nešto malo, nego ništa, naročito ako uzmemo u obzir da soliraju. Nije da ne žele vas, ne žele nikog.

VODENJAK
Vaš manifestacijski broj: 656,946,868 jasnoća kud idem.
Nedavna prošlost: Prvo što čujem je „a zašto mi ne daš?!“, a drugo što čujem jest da vas žele dokrajčiti svojom transformacijom. Možda imate posla sa spiritualnim narcisom. Sve je upakirano u spiritualizam, a zapravo se radi o čistoj manipulaciji. Nešto bitno vam se događa u životu i morate donijeti odluku, ali iz glave, a ne intuicijski ili srcem. Ovo bi mogao postati problem jer tako se odluke ne donose, ali ovog puta baš mora „tako biti“. Naporna faza u kojoj nemate ideje kojim putem krenuti. Umjesto vas u ovaj period dolaze vaši problemi na prvo mjestu. Netko ne želi ništa od vas. Nisu ravnodušni.
U najavi: Osoba se boji gubitka reputacije, ali i strah od ljubavnog trokuta. Recimo, ne treba se čuditi programiranju kristala jer mi neprekidno programiramo naše partnere, naročito u ljubavnim trokutima i četverokutima. Recimo, suprug mi je za osjećaj sigurnosti, a ljubavnik za užitak dok prema sinu osjećam bezuvjetnu ljubav. Mi neprekidno programiramo druge ljude i pritom programiramo sebe. Ovdje jedna energija zaista se oslanja na programiranje. Naravno, kada mi programiramo život to nam izgleda u redu. Ali, kada druga strana programira svoj život tako da im supruga predstavlja osjećaj doma, kćer su programirali da im on kao otac izgleda poput najvišeg uzora, a vi kao ljubavnica ste podobni za užitak – tada se nalazimo posve izvan sebe. Čovjek je jednostavno programirao svoj život, vrijedi u oba smjera.
Potencijalni ishod: Stvari se pokreću. Birate novi smjer. Isprva se sve odvija sporo, ali u određenom smislu ni vi njih više nećete htjeti, eventualno samo za samo jedan jedini program. Netko tko neće ništa vaše u sudaru s vama koja ih nećete više, kako to može drugačije završiti nego krajem? U najavi, negdje u bližoj budućnosti, nalazi se kraj ovog odnosa. Razlaz radi zone komfora, komoditeta, programa, netko si više ne želi komplicirati život.

RIBE
Vaš manifestacijski broj: 6, 130 otpuštanje briga (imamo i zarez i razmak).
Nedavna prošlost: Nemogućnost razdvajanja družbe od službe, netko nema dovoljno hrabrosti i odvažnosti. Nadalje, jedna energija krpa i popravlja nečije pogreške, a to nitko ne cijeni. Od toga nemate nikakve koristi, dapače, još vas i sabotiraju. Na ivici ste toga da puknete i odete, što god da ovo jest. Iz nekog razloga, prisiljeni ste na multitasking, a ne možete dopustiti sebi odlazak jer ste previše upleteni, nemate dovoljno kontrole, naročito ne materijalne. Ovo je čini se poslovno okruženje.
U najavi: Ne ponašaju se fer prema vama. Nakon eventualne komunikacije, nitko vam ne može pomoći. Objašnjavate nedostatke, nešto se u vama lomi, ali ne nazire se kompromis. Neki od vas možda se odluče na odglumljeni otkaz, tek toliko da se odmaknete na dan, dan i pol. Ne možete provesti svoje ideje, kreativnost, ne možete kanalizirati svoju vatrenost, morate eksplodirati jer nije dobar omjer uloženog i dobivenog. Ne možete kanalizirati sve svoje strasti koje bi čak donijele novac.
Potencijalni ishod: Borba osjećaja i dužnosti... što je moja dužnost? A što je s mojim osjećajima u vezi toga? Donošenje nepopularne odluke, nakon toga prihvaćanje kako stvari neće postati bolje te vraćanje na staro jer je to linija manjeg otpora i put nizvodno. Sada ne možete otići jer je budućnost šira od ovih tegoba. Postoji više interesa, ali i vaš interes. Mnoge majstorske karte nisu se pojavile, a i sami uviđate svoju bespomoćnost. Ne možete ovo promijeniti prirodnim putem.
Energije vas ne doživljavaju, ali ovaj ciklus zasad nije gotov no čini se da će u nekom trenutku biti.

 *Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com