Dnevni horoskop za 4. listopada 2023. godine

Ovan
Zamijetit će vas u radnom okruženju. Iskoristite ovaj trenutak kao odskočnu dasku. Naiđete li na nerazumijevanje pojedinih kolega, shvatite to kao test i njihovom neznanju pristupite kao saveznik i mentor. Ključna riječ za danas je: umjerenost.

Bik
Susretnete li se s osobom koja je sklona demonstraciji moći, oboružajte se strpljenjem. Samo tako moći ćete postići ravnotežu u društvenim krugovima. Vjerujte u svoju sposobnost dostojanstvenog ponašanja, čak i ako poželite iskočiti iz svoje kože.

Blizanci
Prijatelji koji imaju manje iskustva od vas danas će trebati vašu pomoć. Premda ste tu za njih, pripremite se na nadolazeće promijene u vašem odnosu. Pokušajte se ne upetljati u njihove situacije preduboko kako biste izbjegli poznatu izreku: “pomozi sirotu, na svoju sramotu”.

Rak
Kakav dan za užitak! Razmazite se sitnicom koja vas čini sretnima, pronađite trenutak za opuštanje ili iskusite nešto sasvim novo. Danas je sve moguće; flert, romantika, magija. Svijet je vaš!

Lav
Čini vam se kako vaše sposobnosti nisu dovoljno iskorištene? Danas treba izazovima pristupiti hrabro, ali i zadržati te pokazati staloženost. Ponekad je dovoljno problem rješavati pozitivnim stavom i osmijehom.

Djevica
Trenutno se čini kako, uz sve napore, stojite na mjestu. Poput noćne more u kojoj želite pobjeći no niste u mogućnosti. Do vas dopiru zahtjevi, tuđi problem; svi trebaju vašu pomoć. Važno je samo komunicirati direktno i strpiti se. Ovaj period neće trajati vječno.

Vaga
Na vidjelo izlaze vaše osobne frustracije. Prihvatite kako one nisu odraz vaše okoline, već isključivo vašeg nezadovoljstva. Tek nakon što pobliže sagledate situaciju, pristupite svakom problemu.

Škorpion
Promijene su često potrebne. Osjećate li kako je vrijeme za njih, potražite nove prilike. Negativne situacije danas pokušajte sagledati upravo suprotno – ima li u njima neka lekcija? Mogu li se riješiti ili je vrijeme za nešto novo? Odluka je danas na vama.

Strijelac
Nadolazeće dane mogli biste gledati kroz ružičaste naočale. Takav dojam omogućit će vam uvid u nove mogućnosti koje vam se nude i unutarnju snagu koju ranije niste pokazali. Želite li reći ne, učinite to!

Jarac
Zdravlje vam je danas prioritet. Vaša okolina tjera vas na razmatranje selidbe ili generalno promijene. Što god danas radili, ne osjećate kao da time vladate. Prisjetite se kako sve dolazi iznutra. Razmislite o onome što vas najviše mori, a zatim kako to riješiti.

Vodenjak
Danas ste ljubljenik Svemira. Zadatke ćete izvršavati fokusirano, uživat ćete u društvenim sadržajima i osjećat ćete nalete inspiracije. Iskoristite ovaj trenutak!

Ribe
Osluškujte svoju intuiciju. Ako ste se do sada vodili razumom, intuicija će svakoj situaciji dati dubinu koja vam je potrebna kako biste sagledali širu sliku. Financijska situacija i želja za poboljšanjem života trenutno vas čini idealistima.