Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 ZNAKOVA SVEMIRA DA VAM NOVAC STIŽE: Znakovi vode do materijalnog blagostanja

Ovo je 10 znakova Svemira da vam stiže novac

 novac Izvor: Pexels

Obratite pažnju na ovih 10 znakova koje svemir šalje kada nam u život stiže novac:

1. Izgubljeno - nađeno
Ako ste bezuspješno danima unazad tražili u domu stvar koja vam je potrebna, a ona se misteriozno odjednom pojavi, to je znak da slijede pozitivne promjene. Ako pronađete stvar koja je povezana s novcem, na primjer novčanik, karticu, stari novčić ili nakit, to znači da će se vaši prihodi uskoro povećati.

2. Razgovori o financijskom blagostanju
Ako stalno u medijima čujete ili čitate informaciji o profitu ili s prijateljima razgovarate o dobroj financijskoj situaciji, to znači da je novac blizu. Univerzum vam na ovaj način poručuje da će uskoro i na vašem polju financija roditi plodovi.

3. Razgovori o pozitivnim promjenama
Najčešće je povećanje prihoda povezano s pronalaženjem novog posla ili unapređenjem. Ako stalno nailazite na oglase za posao ili vam je povjeren nov važan projekt, moguće da će rijeka blagostanja krenuti u vašem smjeru. Ne ignorirate simbole. Na primjer, ako vam netko iznenada ponudi novu poziciju, možda je to vaša mogućnost za početak sigurnijeg života.

4. Magija lijevog dlana
Prema narodnom vjerovanju, kada vas svrbi lijevi dlan, tada Univerzum najavljuje dolazak novca. Vjeruje se da što vas duže dlan svrbi, očekuje vas sve veći profit.

 novac Izvor: Pexels

5. Novčić sreće
Ako stalno nalazite kovanice po džepovima, u torbi, u domu ili na ulici, to znači da vas očekuje uvećanje profita. Savjetuje se da pronađene novčiće ne bacate, već ih skupljate u teglu. Prema jednom vjerovanju, ne treba uzimati s ulice novčić koji je okrenut naopako, već samo onaj koji je okrenut tako da se vidi glavna strana novčića, odnosno "glava".

6. Leptir i obilje
Vjeruje se da ćete privući obilje ako vam leptir slučajno uleti u dom.

7. Kada procvjeta, novac je blizu
Ako u domu imate cvijeće i ako se na biljci razvije veliki broj pupoljaka, vjeruje se da je to znak da ćete se obogatiti. Biljka koja privlači novac je krasula.

8. Mačka i energija novca
Ako na ulici često viđate mačke koje imaju krzno u tri boje, to je znak da ste blizu uspjeha i financijskog prosperiteta. Naročita sreća i dobitak očekuje vas ako ovakvu mačku zateknete da sjedi na vašem pragu.

9. Dijelite uvijek i dobit ćete više
Vjeruje se da uvijek treba pomoći ljudima koji su u nepovoljnoj novčanoj situaciji. Postoji stara izreka - ako dajete, dobit ćete više! Ne budite rob novca, već ga koristite na prave stvari i uvijek budite humani kako bi se dobre energetske vibracije uvijek vraćale u vaš dom.

10. Ne jadikujte
Ako stalno pričate negativno o financijama i konstantno ste u strahu zbog neizvjesne budućnosti, Univerzumu šaljete loše vibracije. Radije koristite afirmacije za obilje.

Izdvojeno za vas...

Tagovi

Najnovije