Možda ne možemo zamisliti točno putovanje na koje će nas odvesti ovaj ciklus pomrčine Sunca u Vagi 14. listopada 2023. i vjerojatno će nam biti teško vidjeti širu sliku – ali ona se stvara, i ako vjerujemo u to, pronaći ćemo vrijeme za prilagodbu kako bismo lakše prihvatili novu situaciju, prenosi Forever Conscious.

Ciklus pomrčine Ovan-Vaga pokreće kolektivnu svijest
Na kolektivnoj razini, ciklus pomrčine Ovan-Vaga pokreće naše veze, intimnost, odnose i način na koji se odlučujemo pojaviti u njima. Također, djeluje na naš osjećaj unutarnje snage i samopouzdanja, podsjećajući nas da svatko od nas posjeduje ono što je potrebno za vođenje najboljeg mogućeg života.

Kako su Ovan i Vaga kardinalni znakovi Zodijaka, vjerojatno ćemo izaći s ovog putovanja s više snage, boljim sposobnostima vodstva, a možda čak i s nekim novootkrivenim vještinama ili talentima!

Prva pomrčina koju smo doživjeli u ciklusu Ovan-Vaga bila je u travnju 2023. Sjetite se koje su se teme događale u vašem životu u to vrijeme. Nije da će se iste teme ponoviti, ali možda je ono što ste doživjeli u tom trenutku svog života spremno za nadogradnju ili doživljavate sljedeće poglavlje onoga što se razvilo.

Opet, možda će biti teško još uvijek posložiti sve dijelove na svoje mjesto, ali bilo bi korisno voditi dnevnik kako biste mogli zapisati teme i iskustva koji će biti naglašeni tijekom ovoga perioda. Vjerojatno ćete tek kada se osvrnete na sve to moći shvatiti put na koji krećete...

Pomrčina Sunca u Vagi 14. listopada
Kako bismo dobili više smjernica pod ovom pomrčinom, možemo pogledati planetarne aktivnosti koje se događaju oko nje. Kako pomrčina pada u znaku Vage, možemo očekivati da će se pojaviti teme vezane za ravnotežu. Vaga regulira tok davanja i primanja u našim životima.

Ako smo davali ili primali previše ili nedovoljno, ravnoteža se može ponovno postaviti. Možemo otkriti da nas sve situacije koje se odvijaju pod ovom pomrčinom vraćaju u središnju točku gdje možemo osjetiti više harmonije u situaciji oko nas.

Možda umjesto da budemo uhvaćeni u dualnost situacije, možemo pronaći način za suradnju. Zapravo, jedna od najmoćnijih lekcija kada radimo s energijom Vaga je pronaći svoj osjećaj za suradnju.

Vaga također vlada našim odnosima, tako da bi ovo mogla biti tema koja se pojavljuje tijekom pomrčine. Određeni odnos može se pokrenuti u našim životima ili se možemo naći u situaciji da moramo procijeniti svoje interakcije s tom osobom.

Osjećat ćemo da nam se oduzima previše moći ili ćemo se naći u situaciji da trebamo biti iskreni prema onome što jesmo, umjesto da preuzmemo energiju druge osobe.

Na putu ravnoteže…
Ova pomrčina sije sjeme za nas. Primijetit ćemo koje su važne teme u našim odnosima, a mogli bismo se čak naći u borbi za moć s nekim.

U ponudi je i duboko iscjeljenje. Iscjeljivanje koje može pomoći popraviti naše veze, način na koji se odnosimo prema drugima i način na koji odlučujemo izraziti svoju istinu.

Ova pomrčina je moćna jer stoji u našem svjetlu, ističe ono što nam je potrebno i daje onima oko nas do znanja kako se najbolje možemo osjećati podržano – ključno će biti pronaći ravnotežu.

Postoji sklad koji će proizaći iz ove pomrčine. Možda ćemo se isprva osjećati izgubljeno, ali na putu smo većeg mira i samoprihvaćanja.