Dnevni horoskop za 6. listopada 2023. godine!


Ovan
Vaša ambicioznost doći će danas do izražaja. Bit ćete u poziciji zahtijevati što želite, a Svemir vas u tome podupire. Mogao bi vas frustrirati netko od kolega u istom rangu, ali izbjegavajte konflikt i nastojite biti tolerantni.

Bik
Ako je do sada dnevnim rasporedom prevladavao kaos, današnji dan donosi priliku za promijene. Dobro razmislite koje su osobe iz vaše okoline potencijalno odgovorni za takvu situaciju. Odmaknite se od individua koje nemaju svrhu u vašem životu. Svoje sumnje izrazite članovima obitelji i zatražite ih potporu.

Blizanci
Čini vam se kako ste u partnerskom odnosu samo vi oni koji daju. Budite, za promjenu, malo sebični. Posebno će vas interesirati duhovna značenja i vaši karmički odnosi. Zapamtite karma je vezana i uz namjere, stoga posebno pazite kako vas ne bi zaslijepio prvi dojam koji ne mora zaista biti iskren. Ne srljajte u akcije. Radije se malo zaustavite, procijenite situaciju i fokusirajte se na uspostavljanje ravnoteže.

Rak
Šaljete pravilne signale, ali na njih ne primate željene reakcije. Razmislite tražite li previše? Pokušajte suosjećati sa ljudima iz okoline. Možete se zalagati za svoje ideje i interese, ali ne očekujte da će vas drugi odmah u tome poduprijeti. Danas je dan u kojemu ono što volite i želite morate odraditi sami.

Lav
U komunikaciji ste oštroumni pa će današnje situacije od vas zahtijevati ulogu posrednika. Mogli bite gasiti vatru među suradnicima ili članovima obitelji. Nikako ne zauzimajte strane već sudjelujte kao savjetnik. I u tome budite umjereni jer, iako imate ispravne namjere, drugi lako mogu tumačiti ono što govorite pogrešno.

Djevica
Samci moraju biti oprezni pri izboru partnera jer ne želite se zadovoljiti prosječnim, a samo jer mislite da nešto propuštate. Dobre se stvari ponekad moraju čekati. Posao i obaveze vas razdražuju. Probajte si osigurati trenutak u kojemu od svega možete pobjeći i odmoriti se. Samo ćete tako uspjeti smanjiti tenzije.

Vaga
Prije ili kasnije morat ćete si priznati karakterne elemente koji vas čine posebnima. Ne u kontekstu egoizma ili dokazivanja koliko bolji od drugih možete biti. Učinite to kako biste ponovno stvorili sliku o sebi, za sebe, koja će vam pomoći u budućnosti i pri realizaciji planova. Samouvjerenost i vladanje svojim vrlinama bit će ključ za uspjeh.

Škorpion
Dobar ste savjetnik. Nije na vama hoće li itko znanje koje nudite prihvatiti, ali u svakoj prilici koju imajte, slobodno dijelite svoje znanje i iskustvo. Danas ste malo nemirni. Bit će vam teško sjediti u miru.

Strijelac
Pokušat ćete biti oslonac ili pomoć prijatelju koji će zanemariti vaše namjere. Nemojte komplicirati odnose i smišljati razloge nečijeg ponašanja. Radije se fokusirajte na stvari koje morate završiti. Budite spremni za iznenadne situacije.

Jarac
Uzmite si vremena za izvršavanje obaveza i budite danas timski igrač. Natjecateljski duh dio je vašeg karaktera i osobina koja će vam danas podići vrijednost. Ne suzdržavajte se u izražavanju mišljenja. Moguće ćete započeti promjenu karijere, a ako ste već u procesu, uskoro vas očekuju pozitivne vijesti.

Vodenjak
Dinamika u privatnim odnosima je trenutno malo narušena. U svemu što sada radite trebate dati svoj maksimum. Jasno, ako se neke situacije i pristupi moraju promijeniti, to se neće dogoditi preko noći. No trebate biti dostupniji u odnosima i njegovati ih.

Ribe
Danas ste energični. Mogli biste se zato usmjeriti na izvršavanje zadataka koji zahtijevaju posvećenost detaljima i ne dozvoljavaju propuste. Čak vam ni najzahtjevniji poslovi neće biti naporni. Vrijeme je za pomake u karijeri, ako za to osjećate potrebu.