Veliki horoskop za sezonu Škorpiona 2023.!

Ovan
Pomrčina Mjeseca u znaku Bika 28. listopada donosi kraj ciklusa s kojim radimo od 2021. Pod ovom pomrčinom osjećat ćete se kao da ste dosegli vrhunac kulminacije ili kraj puta kojim ste hodali. Kako se ova pomrčina približava, shvatit ćete da se stvari moraju promijeniti ili da se nešto treba približiti kraju. Pomrčine obično donose sudbonosne događaje, stoga vjerujte svemu što se manifestira pod ovom pomrčinom. Ova pomrčina doista nosi temu završetaka, ali bi vrlo lako mogla otvoriti i novi put, pokazujući nam da svi završeci imaju novi početak koji na kraju slijedi. Sve emocije, ljutnja ili traume koje smo potisnuli izaći će na površinu radi čišćenja.

Bik
Ovo je dobro vrijeme da sami provjerite sviđa li vam se smjer kojim putujete? Jeste li zadovoljni time gdje ste danas? Ili osjećate nezadovoljstvo i nemir? Uvijek će biti uspona i padova. Stvari će ponekad teći lijepo, a drugi put ne tako lijepo. Ali to je samo priroda života. Dakle, gdje god da ste stigli, dajte si milost, suosjećanje i ljubav. Promjena je vjerojatno zahvatila vaš život, ali sada završavate ovo poglavlje. Završavate ovaj ciklus pomrčine i završavate lekcije koje vam je bilo suđeno primiti. S dolaskom studenog, stvari će biti puno optimističnije. Puno rada na rastu i samorazvoju bit će prisutno tijekom ovogodišnje sezone Škorpiona.

Blizanci
Vjerojatno je 2023. bila nevjerojatno uspješna godina za vas! Ako vam se slučajno ne čini tako, odvojite trenutak da razmislite o tome gdje ste bili na početku godine i gdje ste sada. Pomrčina Mjeseca u Biku mogla bi vam se činiti malo izazovnom i čini se da ova pomrčina baca svjetlo na neke neriješene stvari. Stvari koje su bile skrivene; stvari kojima se možda niste htjeli pozabaviti. Moguće je da je velika tajna otkrivena, ili da je veo podignut s nečega, pomažući vam da prepoznate višu istinu.

Rak
Uzemljenje vaše energije i vraćanje u središte bit će važno tijekom sezone Škorpiona, posebno zbog energije pomrčine u zraku. Kao znak kojim vlada Mjesec, uvijek ćete osjećati energiju pomrčine bez obzira u kojem znaku padaju. Lunarna pomrčina u znaku Bika 28. listopada posljednja je u ciklusu, tako da će to biti moćno vrijeme završetka i zatvaranja. Promatrajte kako se te teme pojavljuju kada dođete do kraja listopada. Razradite sve osjećaje vezane uz ovo izdanje i vidite možete li zadržati prostor za sebe da osjetite sve što vam je potrebno. Postoji mogućnost da će biti potreban težak razgovor. Budite čvrsti u svojim granicama, ali i otvoreni za slušanje. Voditi pažljive i produktivne razgovore definitivno je izazovno, stoga budite nježni prema sebi.

Lav
Možda ste promijenili karijeru, poboljšali bliske odnose i osjećate se bolje u vezi s cjelokupnim smjerom svog života. Ako se s ovim još uvijek ne možete složiti, znajte da je sezona Škorpiona vaša prilika da nešto poduzmete. Na svojoj strani imate prekrasnu energiju podrške koja vas ohrabruje da idete prema svojim snovima i da napravite pozitivne pomake naprijed u svom životu. Ako su se stvari činile izazovnim, izdržite jer će se mnogo toga vjerojatno promijeniti, osobito pod pomrčinom Mjeseca u znaku Bika.

Djevica
Sezona Škorpiona donosi puno promjena i transformacija, ponajviše zbog pomrčine Mjeseca u znaku Bika koja pada 28. listopada. Iako su energije pomrčine i sezona Škorpiona vrlo intenzivne, na vas neće tako burno utjecati. Vaša sposobnost da ostanete prizemljeni, ukorijenjeni i povezani sa svojom istinom doista će vas dobro držati i dati vam toliko snage da upravljate svime što dolazi. Mogli biste doživjeti novu spoznaju, buđenje ili ah-ha trenutak. Alternativno, postoji mogućnost da se nađete na novom životnom odredištu koje proširuje vaše horizonte i tjera vas da vidite svijet na novi način. Nešto u vama će se promijeniti, donoseći novi način postojanja.

Vaga
Sunce je upravo napustilo vaš znak, ali dobra je vijest da vas napušta u dobroj energiji! Ne samo da ste imali Sunce u svom znaku, koje vam je donijelo sreću i ljubav, već ste također imali i pomrčinu u svom znaku. Kakvo god sjeme bilo posađeno pod tom pomrčinom, nastavit će rasti i nicati u danima koje dolaze. Možda se u ovom trenutku osjećate povučeno i introspektivno, možda puno ispitujete ili se možda čak osjećate izgubljeno, ali situacija će se preokrenuti u vašu korist.

Škorpion
Dobrodošli u svoju sezonu! Ciklus pomrčine Bik-Škorpion vjerojatno je transformirao vaš svijet, uzdrmao stvari i natjerao vas da kopate dublje nego ikada prije. Vaš život vjerojatno izgleda sasvim drugačije u odnosu na stanje od prije nekoliko mjeseci ili možda, ako ne izgleda drugačije izvana, osjećate se drugačije iznutra. Ako je to slučaj, ne brinite. Vaš vanjski život će sustići unutarnji s vremenom. Pomrčine su vrlo transformativne i imaju tendenciju djelovati na razini duše. Čini se da ćete zatvoriti vrata jednog poglavlja u svom životu. Čini se da postoji kraj, ali i novi početak koji će zauzvrat procvjetati. Možda dolazite do jasnijeg razumijevanja onoga što ste spremni tolerirati, a što niste, a sve je to nevjerojatno moćno ne samo za napredak vaših odnosa, već i za sva područja vašeg života.

Strijelac
Kao prvo, sezona Škorpiona uvijek će za vas imati temu završetka, jer je to posljednje mjesto koje će Sunce posjetiti prije nego uđe u vaš znak. Dakle, ove sezone Škorpiona, čega se odričete? Ova tema otpuštanja za vas će biti dvostruko pojačana zbog pomrčine Mjeseca u znaku Bika koja pada 28. listopada. Neka se prašina slegne i vjerujte da će svi završeci biti kratkotrajni i uskoro zamijenjeni nečim svjetlijim. Mogli biste preuzeti novi projekt ili dobiti pohvalu za neki svoj prethodni rad. Ako su vam je na umu novac, znajte da na svojoj strani imate kozmičku podršku koja vam pomaže postići financijsko blagostanje. Ostanite otvoreni protoku obilja i gledajte što vam dolazi na put.

Jarac
Koliko vam se život promijenio od kraja 2021.? Velike su šanse da ste bili na nevjerojatnom putu samospoznaje i dubljeg razumijevanja. Narasli ste i evoluirali od tog vremena i sada se nalazite na novoj točki vašeg putovanja. Osjećate se osnaženijima i imate više podrške na vašoj strani. Ova će sezona za vas biti izuzetno moćna. Ostanite otvoreni darovima Svemira, jer nikad ne znate što vas može pronaći.

Vodenjak
Tijekom ove sezone osjećat ćete potrebu preuzeti tuđe probleme. Iako je ispunjavajuće pomagati drugima, morate zaštititi i svoju energiju. Tijekom mladog Mjeseca u Škorpionu osjećat ćete se malo smirenije i opuštenije. Općenito, sezona Škorpiona je vrijeme kada ćete prepoznate svoju snagu. Imate sposobnost pomoći u usmjeravanju i liječenju drugih, ali spoznat ćete da to ne znači da se trebate žrtvovati.

Ribe
Iako će se na početku ove sezone stvari naglo mijenjati, do mladog Mjeseca osjetit ćete kako se prašina sliježe i stvari zauzimaju organiziraniji položaj. Općenito, sezona Škorpiona vrlo je transformativno vrijeme. Počet ćete uviđati koliko ste u posljednje vrijeme napredovali, a velike su šanse da će upravo sada napredak poprimiti svoj vrhunac.

Izvor: Forever Conscious