Saznajte što horoskop za vikend od 27. do 29. listopada 2023. donosi vašem znaku!

Ovan

Ovaj vikend bit ćete puni energije i spremni za akciju. Osvježite svoje planove i krenite u avanture na otvorenom. Upustite se u sportove poput planinarenja ili biciklizma kako biste iskoristili svoju vitalnost.

Bik

Vikend je savršeno vrijeme za opuštanje i uživanje u luksuzu. Razmazite sebe i svoje bližnje s ukusnom hranom. Također, razmislite o izletu u prirodu kako biste se povezali sa svojom unutrašnjošću.

Blizanci

Blizanci, ovaj vikend potrudite se da provodite vrijeme s ljudima koje volite. Organizirajte piknik ili izlet s prijateljima. Komunikacija će biti ključna, pa razgovarajte o svojim osjećajima.

Rak

Ovaj vikend posvetite sebi i svom domu. Uredite svoj prostor, pripremite ukusne obroke za sebe i svoju obitelj, te se opustite uz dobru knjigu ili film. To će vam pomoći da se osjećate smirenije.

Lav

Lavovi, ovo je vikend za zabavu i druženje. Organizirajte malu zabavu ili izlazak s prijateljima. Vi ste osoba koja voli da se svi oko nje osjećaju ugodno i sretno, a to će se i dogoditi. 

Djevica

Iskoristite vikend za rad na sebi i refleksiju. Meditirajte, vježbajte jogu ili jednostavno opustite um uz tišinu. To će vam pomoći da se osjećate uravnoteženo.

Vaga

Vage, ovaj vikend posvetite umjetnosti i kreativnosti. Slikajte, pišite, ili se izrazite na neki drugi način. To će vam pomoći da izrazite svoje osjećaje i inspiraciju.

Škorpion

Vikend je idealno vrijeme za istraživanje tajni i dubokih misli. Pročitajte neku misterioznu knjigu ili se bavite istraživanjem nekog intrigantnog područja. Vaša intuicija će biti oštra.

Strijelac

Strijelci, vikend je vrijeme za avanturu i putovanje. Isplanirajte izlet u nepoznate krajeve i istražujte nove kulture. To će vas osvježiti i obogatiti vaše iskustvo.

Jarac

Ovaj vikend fokusirajte se na svoje ciljeve i planove za budućnost. Postavite si nove izazove i radite na ostvarenju svojih ambicija. Vaša upornost će vam pomoći da napredujete.

Vodenjak

Vikend je vrijeme za druženje s istomišljenicima. Okupite se s prijateljima i razgovarajte o svojim idejama i projektima. Vaša kreativnost će procvjetati.

Ribe

Ribe, provedite vikend uz vodu ili u blizini mora. Šetajte uz obalu, plivajte ili se jednostavno opustite uz zvuke valova. To će vam pomoći da se povežete sa svojom emocionalnom stranom.