Tjedna tarot terapija od 6. do 12. studenog 2023. 

OVAN
Nedavna prošlost: Poziv na razgovor i konfrontaciju zahtijeva savršen tajming u periodu iza vas. Hrabrost, nada i prepuštanje vezano za temu koju treba razriješiti, to je već drugi par rukava. Između fantazija i ideja, želite da se to nešto ipak dogodi. Ova se tema može odnositi na sve ono što ste ponajviše razmatrali u periodu iza vas – tetovaža, upis plesne škole... Ne mora biti nešto od presudne važnosti, ali možda i jest. Na kraju, ipak se niste usudili. Nedostaje vam osjećaj slobode kako biste se mogli prepustiti, ali i dalje tu novu ideju ne možete izbaciti iz glave. Nije nemoguće da ima veze s jednom osobom, naročito Lavom, Djevicom.
U najavi: Kolebanje i „hoću – neću“ dileme. Kako uloge mogu biti zamijenjene, nije nemoguće da netko neprekidno uzima telefon, napiše XXL poruku, a nakon toga sve izbrišu i odustanu. Ako ste vi u dvojbi, volite svoju samostalnost, ali kao da ne možete preskočiti žicu i zauvijek ostati sami. Ta jedna osoba, budite iskreni prema sebi – treba vam. Ne možete se oteti dojmu kako je druga energija napustila situaciju, ali to i dalje nema veze hoćete li vi nešto poduzeti ili ne?
Potencijalni ishod: Nemojte previše razmišljati, učinite to. Ako se i dogodi šteta, budete popravljali putem. Dvojbe su uglavnom vezane za konačnu odluku hoćete li se usuditi ili ne? Mnogo je lakše razmišljati i fantazirati, nego ohrabriti se na prvi korak. U nekom ćete trenutku ipak djelovati. Ići ćete do kraja, a ako su uloge zamijenjene, druga energija jednostavno zna da mora ići do kraja i bez prstena, buketa ruže i službene isprike ne moraju niti pokušavati, primjerice. Ovog puta nema uzmicanja. Odgađanje može proći još neko vrijeme, ali na dugi je rok posve neodrživo. Budite hrabri i upečatljivi, nemojte oklijevati – učinite to!

BIK
Nedavna prošlost: Nalazite se usred odnosa koji vam iznimno mnogo znači. Između vas i jedne osobe razvija se posebna energija. Ovo nije nešto nebitno, mnogo je složenije. Do komunikacije je došlo, a ako nije, na pomolu je. Moguće je da se iza vas nalazi mini drama, već ste imali manji nesporazum koji se ipak brzo izgladio. Radi se o tipu osobe na koji jednostavno „padate“.
U najavi: Nova romansa na pomolu. Oboje ste fokusirani na sadašnjost bez velikog osvrtanja na ono što je bilo. Moguće je i da nema nekih velikih planova vezano za budućnost, ali zasad tako nešto i nije naročito potrebno. Ovo će biti pokušaj da doživite nešto novo s onim što imate ispred sebe. Prisutna su ograničenja, ali zasad nisu toliko bitna.
Potencijalni ishod: Imate nešto novo. To novo raste, predstavlja ostvarenje snova. Međutim, osobu koju ste htjeli ranije prije ove faze, ta se energija vraća na velika vrata, na sva zvona. Ranije, mnogo ste razmišljali o njima, a i oni su itekako razmišljali o vama. Nije nemoguće da ste prolazili kroz isto, a na neki neobičan način sada će se to sjediti u aktualnom trenutku. Postoji željeno od ranije, ali postoji i ono željeno od sada. Ono ranije, vezano je za osobu iz prošlosti dok je ono aktualno vezano za aktualnu, novu osobu. Doći će do velike ljubavne gužve. Svi će htjeti komadić vas, bit će donekle neočekivano i zbunjujuće. Nakon što ste preboljeli osobu, osoba se jednostavno vraća. Bit ćete uznemireni što napraviti. Prva energija neće vas požurivati i izgledat će kao da sve shvaćaju. Druga energija dolazi na nov način, ali to je nov uobičajeno lažan način. Intuitivno, promijenit će pristup. Ovdje u konačnici nema loše odluke, bitno je jedino koja će od ove dvije energije izgubiti. Nećete imati kapaciteta donijeti konačnu odluku pa ćete posegnuti za poslom i obavezama. Slično kao kod Ovnova, situacija zahtijeva akciju i donošenje konačnog suda.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Za neke od vas zastoj je vezan za financije, posao, projekt. Ako pak čekate nečiju odluku, druga je energija uzela za sebe sve vrijeme svijeta. Može se raditi i o svađi s majkom, braćom i sestrama, a taj sukob izaziva sukob na nekim drugim poljima, naročito materijalne, poslovne prirode. Moguće je da ne razmišljaju kako je vama, a šteta se u određenom smislu već dogodila. Ovo nije bio najbolji mogući period.
U najavi: Iako dolazi do ubrzavanja i dalje se sve razvija prilično sporo. Bilo bi dobro da napravite mjesta kako bi se šansa otvorila sama od sebe. Ako vas ovih dana muči jedna tema, ona neće biti riješena u ovih nekoliko dana. U slučaju kreativnih kočnica, razriješit će se same od sebe nakon što se dobro naspavate i opustite. Iznimno dobro aspektirane su nove ljubavi. Davnih dana Blizanci su zamislili ljubavnu želju, a ovih se dana ista i ostvaruje. Poznanstva će donijeti ushit, polet i nadahnuće, ali kada ostanete sami sa sobom, ostajete svjesni da postoji rana koju morate zaliječiti, a ovaj zastoj nimalo ne pomaže.
Potencijalni ishod: Kontrast, izazov će potrajati. Nemojte upadati u procese u kojima jedva čekate da ova godina prođe. Kolektivna energija prilično je ogorčena kako su ispala očekivanja – nikad ne znate kako će na kraju nešto ispasti. Negdje u cijeloj ovoj priči nazire se ljubavna priča koja izgleda obećavajuće. Nekad se sve složi, ili ništa odnosno ili sve krene ili sve stane. Dopustite da se događaji pokrenu tako da prestanete upravljati okolnostima iz pozicije ljutnje ili razočarenja. Lav, Bik, Škorpion imat će utjecaj na razvoj situacije.

RAK
Nedavna prošlost: Pokret, službeni put, kupnja novog vozila. Ne bih isključila niti kako je fokus na službenom vozilu. Nešto se definitivno zbiva na ovom polju. U ostalim vijestima, bili ste razigrani i željni romanse, ali kao da je sve ostalo samo na igri i želji. Nema neke naročite potvrde da ste bili zajedno ili imali reprizu strasti.
U najavi: Pomirenje i ponuda veze, nastavak ondje gdje ste stali. Možete očekivati kako će se sve ubrzati i dobiti ritam. Izvrstan tjedan pred vama. Komunikacija će biti izuzetno dobra. Postoji vjera i nada u sutra, a prisutne su i zdrave granice. Napokon dolazi nagrada nakon faze višemjesečne patnje.
Potencijalni ishod: Ljubav je zamaskirana u logiku i upitnike. Nije nemoguće kako je netko ranije bio uhvaćen u tzv. bijeloj laži. Komunikacija u sadašnjosti poželjno je da bude usredotočena na sadašnjost. Nemojte dopustiti da vas kontrolira budućnost. S druge strane, morate razriješiti određene dileme s obitelji. Postoji prtljaga i povijest koju morate napokon definirati i raščlaniti. Ovih dana kao da nije idealan trenutak za razna sučeljavanja koja vuku terete iz prošlosti. Vaš vlastiti put nemojte zatrpavati tuđim neispunjenim obećanjima koja se ponajviše referiraju na prošlost. Nekad se vozilo s početka priče odnosi na preuzimanje kontrole. Ako i na trenutak izgubite kontrolu nad situacijom, promatrajte to kao igru. Nemojte analizirati ili racionalizirati kako se to dogodilo, upitnike zamijenite okretanjem novog lista i postavljanjem novih principa. Nekad kad obnovimo romansu zaboravimo na stare izazove koji su u biti doveli do prekida ili kraja, zaboravimo sve trzavice dok se oporavljamo od gubitka ili nastojimo spasiti situaciju. Uistinu, umjesto odgovora i upitnika, zašto i zato, fokusirajte se na novu strategiju.

LAV
Nedavna prošlost: Razmišljate i razmatrate koncept zajedništva. Ako ste u zajedničkom domaćinstvu ili pak partnerskom odnosu, ne možete se oteti dojmu kako sve radite posve sami. Ako se radi o poslovnoj dinamici, moguće je da osjećate kako svi projekti i potezi na kraju ostanu na vašim leđima. Koje god iskustvo da proživljavate, ne možete se oduprijeti osjećaju kako ste sami u cijeloj priči. Imate osjećaj kako mnogo propuštate i niste se nadali da će baš ispasti ovako kako je ispalo. Pojavljuje se iskušenje koje možda nije po pravilima, ali ako nitko ne bude saznao, zašto ne? Gledala sam jedan klip na Instagramu gdje bračni par jede u restoranu tako da supruga pokušava ugrabiti pokoji zalogaj za sebe što joj naročito teško polazi za rukom jer joj u krilu sjedi dvoje djece (svako dijete na jednoj nozi) dok treće je neprekidno vuče za rame jer također želi dobiti zalogaj. Pored nje, suprug mirno neopterećen jede, a ispod klipa stoji poruka – Neke žene iako nisu same, žive kao da jesu.
U najavi: Slijedi romansa, avantura, miris novog. Moguće da se radi o zabranjenom voću ili nešto možda nije društveno prihvatljivo. Postoji kočnica i rok trajanja, ali to vas neće zabrinjavati, barem ne na prvu. Veliko ispunjenje, razigranost i istraživanje. U ovom iskustvu, čak i ako se budete vezali za drugu energiju, dobivate neizmjerno mnogo slobode. Nalazite se usred onih scena iz filmova kada jednostavno morate učiniti to što morate učiniti pa kud puklo da puklo. Ovo je jedna velika pozivnica za iskušenje i nekako, kao da trebate biti taj lopov koji na kraju zgrabi priliku (prilika čini lopova).
Potencijalni ishod: Vrijeme za zabavu. Provod. Postoji vaš put, kao i put druge energije. Ovo će vas naučiti novim kriterijima i kako treba pričekati pravu priliku. Odnos će u nekom trenutku biti stavljen na čekanje. Uzmite podršku koju dobivate u ovoj priči i nemojte se zamarati kako nešto mora trajati zauvijek. Ako samo ovog puta uzmete ono što vam se nudi bez prevelikog razmišljanja, vi ste ovu igru dobili i lekcija je svladana.

DJEVICA
Nedavna prošlost: Dobili ste veći novac, novog klijenta, dogodila se izvjesna korist i proboj. Kako uloge mogu biti zamijenjene, nadam se kako niste gledali nekog protivnika u toj roli. Ipak, kad promatramo kako netko dobiva ono što i sami želimo za sebe, to u pravilu znači da i nama stiže. Nekome je definitivno pala sjekira u med. Ovo je iskustvo napokon dokazalo kako sve zavisi od vas. Sreća može biti faktor, kao i ona legendarna – naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme, ali ipak moramo se pojaviti, a to se opet svodi na korijen akcije – sve zavisi od nas. Imate nove ambicije i nove planove. Solidna materijalna, poslovna, znanstvena faza koja je iza vas.
U najavi: Dugo čekate na nečiji poziv i akciju, ali sada ste odustali. I utoliko, eto komunikacije i sučeljavanja. Imajte u vidu kako je energija kolektivna, ali osoba je ovih dana morbidna. Imate dojam kako s njima zauvijek nećete znati na čemu ste. Moguće da u njima vidite sve ono što drugi ne vide i moguće je da su vama otkrili svoju nježnu, toplu stranu za koju nitko osim vas ne zna, ali sve u svemu, sada morate priznati sebi – nikad se ništa iz ovog izroditi neće. Komunikacija dolazi, ali što god da jest, ovo se nikad neće popraviti.
Potencijalni ishod: Stalo vam je i dalje do te druge energije, mekani ste i osjetljivi na njihovu neodlučnost, slabi ste na to što vas oni neće, kačite se na cijelu tu kuku. Tehnički, dajete svoje srce i ljubav nekome gdje opažate kako vam u konačnici neće biti uzvraćeno. Imamo u ishodu definiciju zbrke i festival neodlučnosti. Nikako vam neće biti jasno što osjećaju, ali barem će vam biti jasno kako sada napokon imate izbor. Možete nastaviti inzistirati ili jednostavno skloniti se s puta. Treba vam vremena da donesete odluku. U ovoj fazi kao da vam bolje ide poslovno odlučivanje i posao trenutno imate u malom prstu. Ljubav, eh tu još treba discipline. Ovo će biti proces. U međuvremenu, dati ćete im još jednu priliku. Oni se zaista žele popraviti, ali nema naznake da će oko toga biti akcije plus izostao mi je u kartama healing. Dobivate onaj „Nedostaješ mi“ ili „Fališ mi“, možda čak i „Ne mogu bez tebe“ oko kojeg izgradimo cijeli novi početak, a zapravo izostane impuls da ovog puta sve napravite drugačije, ispravnije.

VAGA
Nedavna prošlost: Na jedan pomalo bolan način ste plaho, naivno, ljubopitljivo pokazali nekome gdje mu je mjesto. Nadam se kako uloge nisu zamijenjene. Moguće i da ste ubili dvije muhe jednim udarcem. Vidim Djevicu, Ovna, Bika. Definitivno ste nekog prosvijetlili na temu tko ste, što ste, od čega ste sazidani. Odlučujete se više zabavljati, a svesti velike paklene planove na minimum. Uvidjeli ste da mnogo toga dođe na svoje kada se više zabavljate. Ovo je bio vaš period vezano za intuiciju.
U najavi: Ne znam u što ste se točno upetljali, ali energija kojoj ste pokazali gdje joj je mjesto neće baš mirovati i uskoro sklapa savez s još jednom energijom (dakle, toliko ste bitni). Neće vam biti ugodno da taj savez postoji, ali tehnički ne može vam nauditi. Izdaja je upakirana u savez, no to su sve igre i percepcije. Iz vaše perspektive radi se definitivno o izdaji, a druga strana promatra istu situaciju kroz okvir kako je savez nužan. Nemojte se sada, upravo ovih dana, zaboraviti zabavljati!
Potencijalni ishod: Vaši se snovi ostvaruju kao i planovi. Ljubav bi vas mogla zaskočiti na nekom čudnom mjestu, usred neke neobične prilike. Ljubav vam nije prioritet, ali ljubav misli da vi jeste važni; bit ćete neodoljivi, nedodirljivi, fatalni. Za mnoge od vas pobjeda na sudu, vraćanje časti i ugleda, izvrsna reputacija, zadovoljština, satisfakcija.
Ukazana vam je prilika u kojoj ćete dobiti mnogo moći i ovlasti. Oprezno s time. Nadalje, nemojte da vas prebaci u prepucavanja, beskonačne rasprave i dokazivanja. Nemojte poništiti sve ono što sada dobivate. Nikako nemojte zaboraviti biti ponizni. Postoji viralni hit u kojem Arnold Schwarzenegger spava ispod svojeg spomenika poput beskućnika uz vlastiti komentar kako je sreća promjenjiva i nikad ne znaš kako ćeš završiti. Vodite računa da ne zidate sebi kip ispod kojeg možete na kraju završiti. Naravno da zaslužujete sve obilje ovog svijeta, ali nemojte zaboraviti biti jednostavni i ponizni. Uvijek trebamo druge stoga kod novih saveza vodite računa da se radi o poštenim osobama.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: Stavljate na vagu koliko ste dobili, a koliko uzeli. Moguće je i da razmatrate koliko ste uzvratiti. Muči vas reciprocitet te omjer uloženog i dobivenog. Situacija podsjeća na kraj godine kada razmatramo bilancu onog što smo postigli, ali i promaknuli. Na emotivnom planu, postoji vatra, strast, ali i kočnica. Postoji viši i veći razlog zašto do vatrometa ne može doći. Postoji rješenje koje niste opazili. Nova era privlači nove ljude, ali teško im se možete posvetiti dok ste u bilancama tko je kome što dao.
U najavi: Postoji konkurencija, izazov koji morate svladati. Za mnoge od vas pojavljuje se u formi osobe koja nema konkurenciju: dijete od partnera, svekrva, nečija tetka. Ovo će biti jedan veliki test za one koji se tako lako ne mogu svladati i ne mogu podnijeti da nisu broj jedan, jer je nemoguće biti broj jedan.
Potencijalni ishod: Ovo je sve rezultat vibracije s početka priče. Dok razmatrate što je tko kome dao i omogućio, niste u protočnoj energiji primanja i davanja. Upravo zato, u narednom periodu, kao da vam izmiče naklonost, davanje te energije koja nema konkurencije. Nikako se ne možete približiti, a sve je zrcalo tako da razmotrite i to. Prepreka je nastala negdje u vašoj dnevnoj rutini u kojoj neke stvari, riječi, uvjerenja uzimate zdravo za gotovo. Postoji zemljani znak koji vam jako mnogo znači, ali oni pak trebaju prostora. Ovaj je kontrast uvertira u nešto novo, iako je proces nimalo ugodan. Voljeni ste i nije vam neuzvraćeno, ali pozvani ste donijeti novu odluku o nečemu što se neprekidno ponavlja. Vodite računa što možete popraviti odmah i na vrijeme bez da ikome polažete račune i opravdavate se. Ako postane teško ne morate se uvijek povlačiti. Suočite se.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Morali ste donijeti odluku hoćete li nešto objelodaniti ili ne. Bili ste vođeni uspjehom i uspjeh se dogodio, uz želju da budete najbolji, najfatalniji, što ne mora biti loše. Htjeli ste pozornost, dobili ste pozornost. Paralelno, htjeli ste da nešto ostane stišano, skriveno, ali kako to obično bude, kod razotkrivanja razotkrije se sve. Ili, kako je to rekla Lady Gaga, proklet bio dan kada sam naučila svirati klavir jer je htjela stvarati, ali zapravo nije imala u vidu slavu koja će pratiti njezin kreativni put.
U najavi: Između svjetla dana i sjene, jedan veliki dio vas nastavlja razmišljati o tajnom ponašanju. Razmatrate koliko je u redu da nešto bude samo vaše i to za zauvijek? Radi se o iskušenju i strasti, ne bih isključila niti pojavljivanje novog seksualnog partnera. Bit će nevjerojatan uspjeh. Brzo i iz vedra neba. Rak, Strijelac, Blizanci, Jarac pojavili su se u ovom otvaranju.
Potencijalni ishod: Uspjeh bi mogao motivirati zmije da izađu ispod kamena. Očekujte komunikaciju mnogih ljudi koje ste prekrižili; ništa od ovog neće biti ugodno. Zaslužili ste ovaj uspjeh, ali nećete biti više sigurni da ste ga tako zamišljali. Trebat ćete samoću i predah. Nedostajat će vam uzemljenja. Preporuka je da hodate čim više bosi, da budete na zraku i kanalizirate ovaj nevjerojatan uspjeh.

JARAC
Nedavna prošlost: U periodu iza vas, pomislili ste na zabavu i zabava se dogodila. Nije nužno da vam je zabava prisjela, ali morali ste razmotriti svoje granice. Ovo je bio živahan period, a dobro ste i prošli. Ovan, Ribe, Vaga, no u život vam je mogao ući bilo koji znak.
U najavi: Ulazite u fazu u kojoj ćete dati šansu nekome tko će se htjeti dokazati, integrirati i u određenom smislu uklopiti u vašu dnevnu rutinu. To je netko tko će praviti male poteze i male korake, neće nestati, a imat ćete vremena baviti se svojim manifestacijama. I oni manifestiraju nešto, a moguće je da se vaše manifestacije ne podudaraju. U ovom trenutku nije toliko važno.
Potencijalni ishod: Neku ćete odluku kad – tad morati donijeti, ali zasad je možete odlagati. Ovo novo iskustvo pomoći će da se povežete s materijalnim aspektom. Bit ćete promišljeni i imati određenu računicu koja se pokazuje korisnom na duge staze. Novac će ulaziti u vaš život neprekidno.
Ako su se dosad drugi spajali na vašu bateriju, sada dolazi do suprotnih situacija, vi napokon nailazite na nekog tko će vas puniti kada ste prazni. Ne vidim natruhe emocionalnog vampirizma, jednostavno pojavljuje se netko tko je vaša mala zraka sunca. Ova je osoba brza u odlučivanju, a to će se pokazati itekako korisnim kada budete u nekim svojim dilemama. Njihova brza reakcija potaknut će vas da budete ne toliko isključivi i formalni. Gledala sam video o ljudima koji sporo odlučuju koju će kavu popiti ili pojesti pecivo, zadržavajući pritom druge kojima se žuri ili su pod nekim rokom. Postavilo se pitanje – je li ta kava i to pecivo toliko esencijalno? To bi trebale biti jednostavne odluke u životu. Na kraju se zaključilo da bi na razgovoru za posao trebalo vidjeti koliko je brz u odlučivanju netko tko mora izabrati između nekoliko vrsti kave i peciva te kako tretira osoblje, ali i ostale kupce. Netko tko cijeni svoje vrijeme, neće se razmetati tuđim, naročito ako su u pasivnoj ulozi čekanja jer nisu na redu. U svakom slučaju, ova će nova energija rastjerati i vaše neke čepove i gužve. Imamo Lava i Bika. Bilo bi dobro da odradite healing koji mislite da ste odradili. Možda jeste, ali karta Tri mačeva ne bi se s time složila – ostalo je još malo tuge, nešto nije posve zaraslo. Ipak, ovo je sjajan period tako da uživajte.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Ako u vaš život nije ušao veliki manifestator, samo što se nije pojavio. Ima dosta materijalnog uspjeha, ali su im granice visoko podignute. Prilično su nedodirljivi i neuhvatljivi. Morali biste malo pripaziti jer ovo je netko tko iznese cijeli show, a zatim odnese sa sobom cijeli show. Može se raditi i o ego manijaku koji je stavio na sebe mašnicu spiritualizma. Dugoročno, ovo bi moglo uspjeti.
U najavi: Nisam sigurna koliko je ova osoba emocionalno dostupna, nećete odmah shvatiti domet njihove distance jer su veliki manifestatori, pa ćete i vi uz njih manifestirati čuda. To su oni profili koji jednostavno donose sreću. Nužno, neće birati između dvije osobe, ali će birati između dopuštanja ograničavanja. Prepuštaju se, ali se i povlače. Ovdje će biti posla. Blizanci, Lav, samo su od znakova koji se pojavljuju. Imam dojam kako imate posla s nekim tko neprekidno daje i nudi, što nas ljude čini na prvu oduševljenima, no to čine zato kako ne biste opazili da ne žele ništa uzeti. Ne znaju ili su sami sebi zabranili primanje. Svakako će na duge staze biti poljuljan reciprocitet.
Potencijalni ishod: Razigrani su i dovoljni sami sebi. Kao da prema njima ide netko tko zna kako s njima i kako oni dišu. Nadalje, ne vidim da imate konkurenciju, ali neće proći dugo i netko se jednostavno želi vratiti u njihovu igru, taj netko od ranije tko ih odlično poznaje. S obzirom na ranije opisane granice, svim će sudionicima koji žele unutra biti jednako teško. Postoji kreativnost kojoj ta energija koja će vas privući ne može odoljeti. Pripazite, uzmite si vremena.

RIBE
Nedavna prošlost: Pojavljujete se u nikad moćnijoj fazi. U toj energiji možete nanjušiti laž. Ne bih rekla da imate opipljivih dokaza, ali imam osjećaj kako vas intuicija ne vara, nešto duboko u sebi osjećate i znate da je tako kako vi osjećate neovisno o manjku dokaza. Na površini, prilagodit ćete se mišljenju većine, nećete stvarati dramu, primirit ćete se, a mogli bi vas i ušutkavati. Posljedica svega je ignoriranje intuicije. Kao da vam nije jasno nečije povlačenje, dojam je da je netko otišao, ali osjećate kako se radi o obmani.
U najavi: Ovo sve čak i ne mora biti o vama, vidim nostalgiju i pomirenje, a to vam užasno smeta. Nečije vam pomirenje nikako nije sjelo, ne odobravate. Kao da se vraća netko tko vam ne šteti izravno, ali čini štetu vama bliskoj osobi.
Potencijalni ishod: Poštujte svoju intuiciju. Situacija će se razjasniti. Ovo nije loša faza, nego samo jedna tjedna epizodica u vašoj ukupnoj godini. Sve je i dalje u poštenim gabaritima i nije bilo neke veće štete. Nema potrebe da ne vjerujete sebi, ali nema potrebe da ne vjerujete ostalim sudionicima. Načelno, netko mora završiti s nekim, ali i vas se ta tema tiče.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com