Kada Venera započne hod u znaku Vage 8. studenog 2023., određeni horoskopski znakovi doživjet će promjene na ljubavnom polju. Dok će neki uživati u pronalasku srodne duše ili produbljivanju svoga romantičnoga odnosa, drugi će konačno napustiti odnos koji ih već duže ne čini sretnima - za neke će kraj označiti novi početak!

Evo koja će 3 horoskopska znaka doživjeti promjenu u ljubavi:

Ovan
Ovnovi će osjetiti promjene u ljubavnom životu tijekom tranzita Venere kroz Vagu. Ovaj tranzit potaknut će ih da se posvete ravnoteži i harmoniji u vezama, te da budu otvoreniji za kompromis i suradnju s partnerom. Ako vas već neko vrijeme muče neke stvari koje niste imali prilike podijeliti s partnerom, ovaj tranzit daje vam dobar povod da se tome posvetite. Ovo je period u kojemu će iskrena komunikacija u ljubavi biti u fokusu za vas. Promjene su dobre, a često i nužne, kako bi odnosi koji imamo rastao u pravome smjeru - smjeru ljubavi i poštovanja. 

Blizanci
Blizanci bi mogli doživjeti promjene u svom ljubavnom životu tijekom ovog tranzita, jer Venera će stvarati povoljne aspekte s njihovim sunčevim znakom. To može donijeti više romantike, harmonije i komunikacije u njihovim vezama. Zauzeti Bikovi osjetit će posebnu povezanost i ljubav prema svome partneru. Bit ćete zahvalni i ponosni na odnosu koji ste gradili sa svojom drugom polovicom. Slobodni Bikovi fokusirat će se na ljubav prema samima sebi – dok ne zavolimo sebe, ne možemo ljubav pokloniti ni drugoj osobi.

Vaga
Vage će vjerojatno osjetiti najveći fokus na ljubavne odnose tijekom ovog tranzita, a to može donijeti velike promjene u njihovim vezama. Mogli bi se osjećati posebno privučeni novim ljubavnim prilikama ili ponovno povezati s partnerom na dubljem i harmoničnijem nivou. Zapravo, za Vage ovaj tranzit donosi dvije apsolutno različite opcije, ali dobra je vijest kako će ishod u konačnici svakako biti pozitivan. Nova ljubav u naš život unosi ushićenost i pregršt pozitivnih emocija, ali ponekad je i kraj zapravo samo novi početak – novi početak pažljivijeg izbora, rada na sebi i stavljanju sebe i svojih potreba na prioritetno mjesto.