Tjedna tarot terapija od 13. do 19. studenog 2023. godine!

OVAN

Nedavna prošlost: Dvije situacije i jedan put koji vodi prema načinu razrješenja, naročito pozitivnog. U vaš je život ušla ljubav, kroz vodeni znak – Rak, Škorpion, Ribe. Naravno, može se raditi o bilo kojem znaku, ali možete slobodno razmotriti osobine ovih znakova pa prema tome donijeti sud: podudara li se prognoza s vašom aktualnom situacijom. Dojam je kao da ste se prisilili, doslovno nagovorili da osobu ugurate u svoj život. Kao da pronalazite mjesto iako vam srce zapravo i nije slobodno. Donijeli ste odluku kako ćete jednostavno probati. I probali ste. Dali ste šansu.

Druga situacija najavljuje kako se dogodilo pomirenje i općenito prihvaćanje situacije. To može biti i poslovna tenzija koja je ipak prerasla u kompromis i pronalaženje zajedničkog jezika. Treće, a to je put prema kojemu idete, je nedovršeni posao. Riječ je o osobi kojoj ste se u mislima bezbroj puta vraćali, ali odlučili ste dati priliku novoj energiji. Uz to, imali ste i posla oko kompromisa, što god on predstavljao (može se odnositi i na prodaju, kupnju, sudski spor). Koliko god ste o toj osobi kontemplirali, razmatrali, definirali odnos kao gotov – vi tu naprosto zadnjih dana nemate mira. Veliki dio vas vratit će se na mjesto ljubavnog zločina. Naročito vas zanimaju neki odgovori.

U najavi: Dolazi do prekida tišine s osobom koju ne možete izbaciti iz glave. Priželjkujete pomirenje, ali osjećate i spokoj vezan uz osobu koju nastojite zadržati romantično. Iz toga će proizaći problemi. Neki koji su nametnuti, ali i oni koje sami birate. Ubrzo ćete upasti u komplikacije jer, kako se osloboditi svojih demona kad ih sami prizivamo? Naročito ako se nalazite u središtu sudara prošlosti i sadašnjosti.

Potencijalni ishod: Najavljeno pomirenje neće imati velik utjecaj u vašem životu jer, odlučujete kako vam je najbolje kada ste sami ili barem bez te energije. Predomislit ćete se. Čak ni ova druga energija koja će se truditi biti vaša nova ljubav neće moći naročito doprijeti do vas. I oko te osobe ćete se također predomisliti. Osjećate kako je nešto u zraku, igrali biste se i započinjali cikluse, ali pod uvjetom da su zanimljivi. Kao da sve ovo što vam se nudi nije vrijedno truda. Osjećate kako se nešto zbiva, ali niste pozvani. Ne bih isključila da na sve ove energije postoji akcija koju priželjkujete, ali se ništa ne dešava. Ovo bi mogao biti bolan sudar s realnošću u smislu da se sve ono što osjećate neće manifestirati samo od sebe, barem ne ovog puta. Ovo je pozivnica po koju morate sami otići kako biste ju dobili. Neće ići nikako drugačije. U ovoj će vam fazi biti kristalno jasno tko je ljubav vašeg života.

BIK

Nedavna prošlost: S nekim više ne biste bili. Jedan posao više ne biste radili. Određenu osobu više ne biste pustili u kuću. Ako se vas pita, neki su brodovi jednostavno isplovili. Iz nekog razloga, još se svih tih tema tvrdoglavo držite umjesto da to ostane iza vas. Ako je gotovo onda - je gotovo, zar ne? Teško vam je, odluku donosite i donijeli ste je. Mnogi od vas imaju nove planove, razmišljate o prekooceanskim zemljama, moguće ste ostavili iza vas vezu na daljinu, ali u to više ne biste ulazili.

Može se raditi i o svađi između braće i sestara, netko odlučuje kako se više nikad neće pomiriti. Sve to dovodi do neispunjenja i nezadovoljstva. Ne sviđa vam se kako je ispalo, kao da je netko uklonio zraku sunca. Dogodila se i izdaja, iz koje proizlazi čitav set razočarenja kroz koje prolazite. Djevica, Lav, ali naravno, može se raditi o bilo kojem znaku. Jedan veliki dio vas povlači se u samoću, a ako i živite aktivno to je samo fasada, jedva čekate zatvoriti se u svoja četiri zida i navući zastore. Donosite ozbiljne nove planove i projekte. Rekla bih čak kako imate cijelo vrijeme nekoga, moguće se radi o prijateljstvu s povlasticama, ali i dalje se najviše veselite izolaciji. Ovo nije najgori mogući period, ali se ne osjećate najbolje.

U najavi: Neobičan je put do zaljubljivanja i saveza. Put do odluke što je dobro za vas bit će lakši od izbora kako ispravno djelovati, a da nekog ne povrijedite? I sami ste prilično povrijeđeni i uistinu osjetljivi. Imate žara, želite ispravne i fer okolnosti, ali uviđate kako ništa neće biti moguće ako se ne povučete i izolirate na vrijeme, iznova. Imate snažnu vezu koja se razvija, ali odnos koji je ranije donosio tugu osvanut će ponovno u neugodnom kontekstu. Osjećat ćete se loše radi te aktivacije. Energija za kojom venete ne može ponuditi ništa osim perfidnih manipulacija, smicalica, trzavica. S novom energijom koja je prisutna onoliko dugo koliko joj vremena možete dati prije nego se povučete, moguće je razviti nešto dublje. Ali, ako vam promakne healing (zacjeljenje) bit ćete u još većim problemima. Obzirom na sve okolnosti, postoji mogućnost da na kraju prema jednoj energiji ispadnete nečasni.

Potencijalni ishod: Oko vas se bori načelno stara energija, odnosno osoba iz prošlosti. Nova se osoba nastoji nekako uhvatiti u koštac sa svim vašim potrebama koje su mnogo veće i sofisticiranije. Dobro je na vrijeme otići u osamu, ali loše je što se na vas čeka. Tempo odnosa isključivo je na vama, stoga bi bilo dobro na vrijeme adresirati probleme. Sada sam već sigurna kako ćete imati prijateljstvo s povlasticama, ali i pozivnicu na healing. Ove rane su žive i morate ih zaliječiti. A na sve to, energija iz prošlosti ulazi na velika vrata. Osjećat ćete kako vas stara energija vuče u ponor, a vi pak ispadate emocionalno nedostupni novoj energiji. Reagirajte na vrijeme kako veze ne bi počele pucati. Samo vi možete znati koga najviše želite i što je za vas posve pogrešno.

BLIZANCI

Nedavna prošlost: Prolazite jedno veliko previjanje i njegovanje svojih rana. Šteta se već dogodila u vidu odbijanja; nije nemoguće i da ste vi nekome rekli „Ne“. Ovo može biti vezano i uz posao, dokumente i sl. Nije također nemoguće da vam je netko nešto odbio ponuditi ili jednostavno svi su bili pozvani na određeni događaj i ukazivanje počasti, a vas su zaobišli. Manjak suradnje. Izbacivanje iz grupe ili kluba. S odmakom, uviđate kako su to sve ionako bila „mutna posla“ i da je zapravo sve ispalo odlično. Ipak, rane su još svježe. Žao vam je iako osjećate zahvalnost jer se niste previše upleli u situaciju. Davnih dana zaželjeli ste želju i ovih se dana ista ostvaruje. Međutim, bol koja se paralelno mora sanirati baca sjenu na sreću i sretan događaj koji definitivno zaslužujete.

U najavi: Postoji izvjesno osobno nezadovoljstvo kako se moglo ili se može učiniti više. Pa ipak, nalazite se u top formi života. Ujedno se povlačite neovisno o tome što zajedno s vama, odlazi i sva zabava. Ono što pokrećete, to i zaustavljate. Netko bi vam mogao reći kako nije spreman za vezivanje i velike planove, ali to ćete primiti stoički. Može se odnositi i na poslovnu dinamiku u kojoj nisu spremni ponuditi bolji, trajniji ugovor.

Potencijalni ishod: Ulazite u izuzetno inteligentan period u kojem će samo nebo biti granica. Bit ćete mudri, pronicljivi, intuitivni, svjesni. Na vrijeme ste se suočili sa zacjeljenjem i na vrijeme ste zagrlili svoje manifestacije. Nekad jednostavno ne dopuštamo sebi biti sretnima no, vi ćete ovoga puta biti mudriji i prihvatit ćete ono što vam služi. Ako ste ranije bili izloženi konkurenciji, sada neće imati milosti jer se nalazite u nedodirljivoj fazi. Ovo je jedan sasvim novi obrazac. Definitivno preuzimate kontrolu nad situacijom. Ako se radi o ljubavi, druga se strana vraća ili odlučuje za vas. Vezano za posao, ponuda stiže. Situacija kroz koju ste prolazili nije gotova. Neovisno o tome koliko su odnosi bili narušeni i dokrajčeni. Kroz bračnu ili poslovnu svađu izlazite kao pobjednik. Vaša nova osobnost privući će vašu osobu. Ako ranije nisu mislili ozbiljno, mijenjaju mišljenje i možete očekivati „vruću jesen“. Osjećaji će biti uzvraćeni.

RAK

Nedavna prošlost: Faza iza vas bila je i dobra i loša. Muče vas financije i zreliji muškarac. On može biti član obitelji, nadređeni te eventualno partner. Dosta je razlaza, raskida, prekida – mnogo toga vama se u ovoj priči ne sviđa. Nešto ste čekali, ali i dočekali. Situacija je općenito nestabilna. Pozvani ste donijeti odluku na posve drugačiji način. Prisutna je ljubavna afera. Generalno gledano; naporan period.

U najavi: Ne znam konkretizirati, ali nešto zvuči dobro. Intenzivan period, u kojemu ćete morati promijeniti perspektivu i brzo reagirati. Naročito nakon kontrasta koji dovodi do apsolutne sreće i novih izbora. Što god sada prolazili, iz situacije izlazite kao pobjednik. Važan je tajming, a koji već neko vrijeme nije na vašoj strani. Sad se i to napokon mijenja te ćete se zateći na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sve ono što je ranije, pogotovo ovog ljeta zakazalo, biti će zamijenjeno beskrajnim ispunjenjem. Između onog što ne želite i onog što želite nalazi se vaše samopouzdanje i hrabrost.

Potencijalni ishod: Netko mora otići jer je višak u priči. Izmjenjivat će se dobar događaj, zatim loš, dobar pa loš…i tako unedogled. Dolazi željeno i neželjeno, uz mnogo nostalgije i prihvaćanje kako na neke stvari ne možete utjecati. Odlazak se jednostavno morao dogoditi. Imate veliki trijumf i festival u bližoj budućnosti. Život će vas nježno pogurati i usmjeriti u smjeru u kojem se morate naći. Ne uz sablje ili mačeve. Nježno ćete biti usmjereni prema lijepoj budućnosti. Napokon dolazi do dogovora i saveza. Ulazite u odlučnu fazu, u kojoj nema prostora za premišljanje. Ovog vas puta vide i čuju.

LAV

Nedavna prošlost: Iza vas je kraj koji vam već neko vrijeme stvara nervozu. Dugo ste čekali da se situacija popravi, ali vrijeme je učinilo svoje i vi ste ne samo fizički, nego i energetski napustili situaciju koja vas je iscrpila, izbacila iz takta. Preboljeli ste ili preboljevate, bez čekanja da se stvari poprave. Utoliko, prihvaćate i novu ponudu – ljubavnu, poslovnu, a nije isključena ni selidba. To što ste htjeli, dobili ste. Oduvijek ste trebali ovakav način života, bez žurbe pri postizanju nestanka nervoze. Dali ste si vremena. Sada, kada je na pomolu nešto novo ne forsirajte sreću. Dopustite joj polagan pristup; dan po dan.

U najavi: Tajming je ranije odradio maestralnu ulogu i sad je samo na vama opaziti kako će se kockice ljubavne i financijske slagalice posložiti. Skriveno je koliko ćete u narednom periodu patiti, ali to je nužna cijena tranzicije i ekspanzije. Da se, primjerice, selite na najljepši dio planete, imali biste neugodnosti oko selidbe, papira, transporta. Nikada ništa nije baš posve ugodno. Promjene su neugodne.

Potencijalni ishod: U vašem je životu sada netko s kime dijelite razliku u godinama. Te osobe pružaju potporu i ne boje se izraziti osjećaje niti bježe od vaših. Jedan dio, onaj zalječenja morate premostiti sami. Riječ je o situacijama koje se razrješavaju tek nakon što pobijedite negativnost: bol, strah, gubitak. Energija koja se nalazi uz vas ne namjerava nestati. Prisutan je netko tko vas želi voljeti i obožavati. Odvijat će se paralelno bol, volja sudbine, ono što vi želite, ono što drugi žele od vas i naravno, ono što neće uspjeti. Dobit ćete limun, od toga ćete napraviti limunadu. Ovo će biti dobar period prepun progresa. U vrijeme najveće zbrke obično ulaze osobe s kojima taj period i moramo proći. Sve vaše male privatne boli bit će zaliječene. Djelujte ponizno i s dobrim namjerama. Oslonite se na čekanje, prikočite akciju za koju unaprijed znate kako vam neće služiti.

DJEVICA

Nedavna prošlost: Kreativna kočnica ili dilema koja vam je mrska za razmatranje. Problem morate riješiti jer predstavlja prepreku na putu. Može biti emocionalan, materijalan i sl. Netko vas je pomalo nadigrao, ponijeli su se grubo, nisu vas pozvali ili odobrili. Nije isključeno i da niste bili uključeni u projekt ili vas je zaobišla nagrada, povišica. Bilo vam je teško analizirati što se doista dogodilo. Odlučni ste oko promjene perspektive, ali kada se strastveno upustite u to, kasnije se predomislite. Smisao života, ali i same vaše priče i tegoba u posljednje vrijeme je skriven jer vi morate iznjedriti poantu i definiciju.

U najavi: Život vas malo zadržava, ono što ste očekivali se ne događa. Stvari će se naglo razjasniti. Trijumf i uspjeh. Sve što ste ikad htjeli u ljubavi, dogodit će se i biti servirano na zlatnom pladnju. Isto će biti i u poslu, sve čemu ste ikada stremili – stiže, ovih dana.
Potencijalni ishod: Malo je tužno na vrhu jer, čini se kako smo ondje ipak sami. Sami smo započeli našu priču o uspjehu i nekako je samotno gore. Stiže na ranije opisani poslovni uspjeh još jedna poslovna ponuda radi koje ćete biti još umorniji. Sada biste tako rado htjeli usporiti vrijeme. Opažate kako postoji cijena uspjeha koju morate platiti putem, ali ako rezultat traži danas – nećete oklijevati. Biti ćete ekstremno sretni u ljubavi. Moguće i zato što ste prezaposleni pa nemate toliko vremena za dubinske analize.

Potencijalni ishod: Nakon ovog uspona ulazite u izvjesnu kukavičku fazu vezano za ljubav. Nećete imati dojam kako je vaš odnos dugoročno održiv. Ipak, stalno ćete biti pod oprezom kao da udomljavate zmiju i zaista to želite, ali kada ta zmija napokon postane vaša, bit ćete oprezni dok se ne naučite jedna na drugu. U tom konceptu vremenskog perioda ne možete sa sigurnošću ustanoviti kako ćete zmija i vi uspjeti kao kućni ljubimac i vlasnik zbog suviše nepovjerenja i straha. Situaciju sa voljenom osobom prihvaćate, ali vas je strah. Usudila bih se reći kako će sve ovo proći i da smo svi ponekad usamljeni, možda čak i po pola godine. Bog ima smiješan smisao za humor.

VAGA

Nedavna prošlost: Ljubav se sporo razvijala, možda čak desetljećima, razotkrivala godinama. Nikad o tome niste razmišljali na ovaj način. U ostalim okolnostima, ako tražite kuću ili stan, prolazili ste onuda godinama, niti ne sanjajući kako će to jednog dana biti vaš dom. Slično je i s poslom. Možda ste bili na razgovoru za posao prije dvadeset, trideset godina i sada vas posve neočekivano zapošljavaju. Ostvarenje najluđih snova. Nešto postoji oduvijek, ali tek sada postaje dio vašeg života.

U najavi: Od vas se očekuje odlučnost, koja je pomalo mlaka. Nije stvar u tome što nam se nudi, nego kako reagirate. U cijeloj priči ima ljubavi i empatije, ali bez velike odlučnosti neće uspjeti. Ovo vam je oduvijek poznato, ali tek sada postaje dio vaše realnosti.
Potencijalni ishod: Bilo bi dobro, svakog puta kada osjetite strah, jednostavno se povući i skloniti s puta. Situacija je ispunjena ljubavlju i nikome nije u interesu vaš nestanak. Jer, mogli biste imati nešto vrlo trajno. Pomoći ćete jedno drugome jer imate važan savez duša. Moguće kako ste u mnogim osobinama slični, slično reagirate, poštujete istu tradiciju. Naravno, kod ovako lijepih prognoza brzo smo gotovi. Vage, uživajte.

ŠKORPION

Nedavna prošlost: Nečija sjena je sa vama. Netko tko nudi zaista malo. Bilo bi bolje da nisu tu. Već se duže vrijeme provlači u kolektivnim čitanjima za Škorpione kako postoji netko tko bi vam prišao, ali ne zna kako i zasigurno imate razlog zbog kojeg ih držite na ledu. Idete prema realnoj pozivnici, vezi, zarukama, braku. Put do toga posut je raznim preprekama i iskušenjima. Uvidjeli ste svoju pravu vrijednost i probudili ste se sa svojim potrebama. Prekidate sve relacije u kojima nema reciprociteta. Ujedno, postoji ponuda od ranije koja se vraća. To je netko tko bi mogao biti vaša reparacijska vaza. Ne mora svaki odnos završiti nečim trajnim, neke su osobe tu kako bi nas zacijelile i obnovile.Pomažu bez da ih emocionalno, vampirski, iscijedimo. Osoba na ledu ne spada u ovu kategoriju. Bilo bi dobro ostaviti ju na hladnom.

U najavi: Dobar početak. Obrasci se pomalo ponavljaju jer teško je okrenuti se prema novoj zabavi i novijem smislu života. Pogotovo ako vam je žao onog čovjeka što ste ga ostavili na ledu, iako vam šteti. Ništa se u vašem životu ne dešava agresivno ovih dana. Polako se vraćaju stari ljudi, ali ulaze i novi. Naravno, podjednako izlaze svi koji ne rezoniraju s vama. Protok energije ulaska i izlaska je odličan i smjena je nužna.

Potencijalni ishod: Kreacija će biti blaga prema vama, ali morate donijeti odluku. Iskustva vas čekaju pa odluka ne mora biti savršena. Vrijeme će biti na vašoj strani i dopusti vam još oklijevanja i istraživanja strahova. Sporo razdoblje u kojem ste usporeni, ali djelujete. Te su faze važne za intuiciju, kreativnost, izradu nečeg kultnog. Ideje se rađaju u samoći, oko tri ujutro, usred kineske hrane i zbunjenosti. Nije nimalo ugodno dok se proizvod izbacuje i to je nešto što će zarezati i vas, naročito ako se bavite kreativnim poslom. Vaši su ciljevi spori, nedostaju vam saveznici, vrijeme je za nove dimenzije. Da bi stvar uspjela morate u nekom trenutku zapeti i ne možete se predomisliti.

STRIJELAC

Nedavna prošlost: Postali ste mnogo bolja osoba. Radite na sebi i pretvarate se u najbolju verziju sebe. S obzirom na to kako se uloge mogu zamijeniti, nije isključeno kako i druga energija čini isto. Vremena su neobična i izgubili ste nadu. Vlada osjećaj kako se ništa ne može popraviti, a kad ono – sve je novo. Netko od vas dvoje započeo je rad na sebi. Ali prepoznajete već viđeno pa ste prilično oprezni.

U najavi: Iskreniji ste i imate sve više integriteta. Cijenite sebe, iako se neke stvari ne usuđujete učiniti, ali zasad ni nema potrebe za požurivanjem procesa. Morate donijeti odluku između dvije energije, dva posla, dva projekta. Mislili ste malo pričekati i biti strpljivi, ali sve se iz vedra neba ubrzava. Akciju ćete dočekati pomalo nespremni. Može se raditi i o ljubavnoj ponudi, preseljenju, promociji. Kao da to što nudi nema dovoljno resusrsa da biste oboje dočekali kraj igre. Dosta neobično, ali mučit će vas spremnost te energije za nemiješanje, gledanje u svoja posla. Kao da ih je nekako previše brinulo što će drugi reći.

Potencijalni ishod: Zašto bi bilo jednostavno, ako može biti komplicirano? Pojavljuje se još jedna energija. Birate između dvije osobe, definitivno. Oni pak žele formalan odgovor u vezi vaše zajedničke potencijalne budućnosti, ali niste sigurni što vam je činiti. Ono što osjećate je nespremnost na obvezu. Barem trenutno. Niste spremni na idući korak i iduću razinu. Svi će se morati pomiriti s time.
Ulazite u fazu u kojoj vas ne zanima tuđe mišljenje, a obje energije koje se bore oko vas upravo se oslanjaju na reputaciju i ugled. Niste u mekanoj fazi. Oštri ste, ali razboriti i dostojanstveni. Čeličite se i junačite, ali ne bez pokrića. Ovo je vaš hrabriji dio života.

JARAC

Nedavna prošlost: Odlučili ste dati sebi šansu. Okrenuti novi list. Shvatili ste kako vam nitko ne može pomoći, ako si ne pomognete sami. Iako ste izranjavani i nema nekog većeg plana i garancije, uspjeli ste ugrabiti pet minuta sreće. Zasigurno ste nešto intimno imali, barem na jedan dan. Čekali ste da se netko pojavi iz vedra neba, maštali o isprici, putu prema mirnijim vodama… tu jednu poruku koja mijenja sve. Međutim, do toga nije došlo, naročito ne radi njihove tvrdoglavosti. Ta se energija voli poigravati tuđim životima i srcima, ali nekako ste izvukli živu glavu. Sada, s odmakom, jasno je kako je ispalo odlično što se nisu vratili.

U najavi: Na vidiku je nešto novo. Moguća je razlika u godinama i zasad situacija između vas dvoje izgleda onako kako ste vi zamislili da treba izgledati. Ono što imate sada, vjerojatno ste očekivali od osobe od ranije, a tu često Svemir ima zanimljiv smisao za humor i dobijamo ono što smo htjeli od osobe koju baš i nismo imali u planu, ali uzimamo to što se nudi jer ipak je to naša objektivna želja. Ako želite da ovo uspije morate nastaviti ciklus koji ste započeli uz nezaobilaznu transformaciju i njegovanjem namjera. Sada nije vrijeme za odmor. Predah ne dolazi u obzir. Mijenjate perspektivu i ta promjena perspektive užasno boli, ali upravo se sa tom perspektivom energija iz prošlosti poigravala. Primjerice, htjeli ste se vjenčati, a druga je energija omalovažavala tu ideju. Ako je vezano za posao, htjeli ste primjerice povišicu, ali taj je upit dočekan uz posprdno ruganje. Sada, s odmakom, uz ove nove okolnosti, uviđate kako niste imali nerealna očekivanja i sve što ste ikada htjeli sada dolazi s lakoćom. Ta spoznaja boli.

Potencijalni ishod: Nakon sluđivanja i omalovažavanja od ranije, ulazite u fazu pokreta, manifestiranje. Energija koja je krenula za vama, odlučuje vas pratiti. Želite dokazati kako možete sami jer se bojite koliko ova dobra faza uopće može trajati? Pošteno i objektivno ćete sve analizirati. Svakog puta kada ste povjerovali i izložili se, nastradili ste. Sada, čini se kako je u vaš život napokon ušao netko tko iako se opustio zajedno s vama i drži do stabilnosti i poštovanja. Ovo je promjena koju ste definitivno zaslužili nakon svih patnji i izazova. Želite se fokusirati na ovu osobu.

Jedna pomalo prijelomna vijest je kako se osoba iz prošlosti vraća. I dalje nemaju konkretnu ponudu, ali žele nastaviti ondje gdje ste stali. Ovo će se dogoditi iz vedra neba, brzo i naglo, ne možete izbjeći ovo sučeljavanje.

Energija koja je nova, želi se uklopiti u vaš život i s obzirom da se sve odvija prilično nasumično, nitko ne opaža ljubavni trokut, makar energetski i satkan od bijelih laži. S prvom energijom iz prošlosti veže vas nešto što ni vama nije više jasno tako da možemo očekivati kako ćete popustiti i dati im šansu. Druga vas energija ne napušta, žele se skrasiti uz vas. U nekom trenutku morate izabrati jednu osobu.

VODENJAK

Nedavna prošlost: Ili ste se zaljubili ili se zaljubljujete iako je pomalo nestabilno, ne znate idu li ili ostaju? Oboje imate opcija i izbora. Što god da jest dali ste šansu jer imate osjećaj kako se radi o pozivnici koju ne smijete ignorirati. Unazad nekoliko dana proživljavate mnogo, ovo je intenzivno, strastveno razdoblje.

U najavi: Na mahove će se činiti kako je sve uzalud. Mnogo se toga ne podudara i ne znate tko će kome pokloniti ljubav, ali ljubavi u ovoj situaciji ima. I kod vas, ali i kod njih.

Potencijalni ishod: Kraj jedne velike ere i ulazak u nešto posve novo. Moguće i da nešto okončavate jer imamo 999. Ulazite u svoju manifestacijsku fazu, mnogi od vas ulaze u vezu ili brak ovih dana, vaša je osoba pomalo divlja, ali uspjet ćete ih pripitomiti. Bitno je da ne požurujete proces. Nemojte ovu energiju požurivati da donese odluku, vole voditi računa o detaljima, analizirati i definitivno im je karijera na prvom mjestu. Moguća je veza s radoholičarem. Ovo je za neke od vas neformalna veza, ali nema ljubavnog trokuta, iskomunicirati ćete vjernost.

Malo će vas činiti nervoznima jer druga energija ima različit pristup prema različitim energijama.

Pred vama je važna veza, a kako je prognoza dobra, ovo je bilo kratko i slatko.

RIBE

Nedavna prošlost: Netko je uhvaćen u laži, bijeloj laži, skrivenom ponašanju, uglavnom neka se obmana razotkrivena. Kap je prelila čašu. Ako ne prolazite kroz neku tešku fazu, moguće kako ovo neće biti vaša prognoza. Ovo je jedno nimalo simpatično razdoblje u kojem bilježite gubitke. Obrati će vas ojačati iako to možda ne vidite. Ako ste ovih dana prevareni, to će biti vaša snaga u bližoj budućnosti, ali sada smo u prošlosti/sadašnjosti, a to boli.

U najavi: Od cijele situacije na dugi ćete rok imati koristi. Morat ćete odlučiti što ćete napustiti, a što ćete zadržati. U ovom valu događaja nećete moći zadržati sve: ne možete ostati prijatelj sa svima, ne mogu svi biti dobrodošli i ne možete više svima vjerovati. Kraj zavlačenja i početak razmatranja idućeg koraka. Jedan veliki dio vas osjeća kako ste ranije trebali biti odlučniji jer ste ovako na kraju samo odmognuli sebi. Kada razmotrite sve iz daljine uviđate da se dogodio propust upravo kod vas, ali ne trebate si ništa zamjerati. Upravo je to prosvjetljenje rad na sebi.

Potencijalni ishod: Napokon osjećate što je istina. Sada možete živjeti svoju istinu. Sve ovo ranije ne bi bilo moguće u ranijem okruženju s ljudima koji su vas izdali. U određenom smislu, opažate kako ste vi sve izazvali i sve je o vama. Ulazite u novu eru u kojoj se rađa značajan savez i trajno prijateljstvo. Namjera je nešto čime ćete se baviti ponajviše u narednom periodu. Više nikada nećete dopustiti si pomisliti na nešto, odlučiti se na akciju, samo kako bi bila spriječena od strane drugih, a s čijim se interesom kosi. Ulazite u onaj dio života gdje ste sami sebi na prvom mjestu.

Nadalje, energija s početka koja je donijela izdaju neće nestati tako lako. Uzdaju se u termin kako vrijeme liječi sve rane i čini svoje. Iz ove perspektive dojam je kako više nemate kapaciteta pustiti ih iznova u život i dati im svoje povjerenje.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com