Sunce će biti poravnato sa zvjezdanim portalom Antaresom od 2. do 4. prosinca 2023. Ovaj portal naglašava ljubav i brigu prema sebi, važnost intuicije te duhovno buđenje.

Posebnu energiju doživjet će 3 horoskopska znaka: 

Lav

Lavovi će biti u središtu pažnje zbog svoje karizme, hrabrosti i strasti. Njihova nevjerojatna energija osvojit će simpatije portala Antares. Predstoji im razdoblje u kojem će se istaknuti svojom samouvjerenošću i vodstvom, privlačeći pozornost zbog izvanrednih sposobnosti i inspirirajući druge svojim djelovanjem.

Vodenjak

Vodenjak će biti miljenik zvjezdanog portala Antares zbog svoje nevjerojatne inovativnosti i jedinstvenog pogleda na svijet. Njihova ekscentričnost i sposobnost promišljanja izvan okvira privući će pažnju zvijezda. Očekuje ih razdoblje u kojem će biti potaknuti da dijele svoje revolucionarne ideje s drugima, donoseći promjene koje će oblikovati budućnost.

Ribe

Ribe će postati miljenice zvjezdanog portala Antares zbog svoje empatije, intuicije i kreativnosti. Njihova suosjećajnost i duboka povezanost s emocionalnim svijetom osvojit će srca zvijezda. Očekuje ih vrijeme u kojem će njihova umjetnička snaga zasjati, otvarajući put novim oblicima izražavanja i donoseći inspiraciju drugima svojim unutarnjim svjetlom.