Tjedni horoskop od 4. do 10. prosinca!

OVAN

Trebat ćete uložiti dodatan trud kako biste realizirali sve poslovne ciljeve. Ne brinite, niste jedini u ovoj situaciji, ali osjećat ćete se kao da jeste. Pripazite na detalje i provjerite sve dva puta, pažljivo. Imat ćete dovoljno vremena ako se koncentrirate. Dobro će vam poslužiti poznanstva koja ste već izgradili. Sklad potražite u druženjima s prijateljima i članovima obitelji.

BIK

Organizirajte svoj raspored čim prije jer pred vama je tjedan žongliranja obavezama. Posebnu pozornost pridajte financijama i ne zanosite se nepotrebnim ulaganjima. Kasnije biste se mogli razočarati. Ako sredinom tjedna naslutite potencijalni sukob, pokušajte ostati mirni i djelujte promišljeno. To vam sada nije potrebno.

BLIZANCI

Tjedan vam donosi prilike i napokon možete ugrabiti onaj uspjeh kojemu se već neko vrijeme nadate. Sredinom tjedna mogli biste dobiti poziv na druženje. Nikako se nemojte odlučiti ostati doma, jer je ovo idealna prilika za nova poznanstva koja će vam uskoro biti potrebna.

RAK

Sreća je na vašoj strani i donosi napredak kojemu se niste nadali. Pred vama su dani susreta s osobama koje će vam biti od koristi. Vrijeme je idealno za rad na partnerskim odnosima ili pak socijaliziranje i upoznavanje osobe koja u vama budi interes. Budete li dovoljno slobodni nova veza ima velik potencijal.

LAV

Napokon vam Svemir s puta uklanja probleme koji su vas zamarali i nudi nove mogućnosti. Razmišljate li o unaprjeđenju ili pokretanju vlastitog posla sada je vrijeme za to. Na ljubavnom frontu čekaju vas samo lijepe stvari, ali potrebno ih je uvidjeti. Dopustite si to.

DJEVICA

Pred vama je šarolik miks iskustava ovog tjedna. Od izazova na poslu do potencijalnih sukoba s članovima obitelji. Priznajte si koliko ste sebe investirali na oba polja i oslonite se na pomoć suradnika i prijatelja. Zaslužili ste to. Sve ćete riješiti, samo djelujte umireno.

VAGA

Napokon ćete se riješiti većine tereta koji vas more. Pogotovo ako su vezani uz stambenu situaciju i posao. Imat ćete priliku povećati svoja financijska sredstva, a što će vam biti iznimno korisno u nadolazećim, blagdanskim danima.

ŠKORPION

Dugo ste se suočavali s problemima, a sada taj period prestaje. Imat ćete se priliku realizirati u više segmenata. Samo ne sumnjajte u sebe. Znate i sami koliko ste na to čekali. Sada je vaše vrijeme. Samo, otpustite želje za koje znate kako se sada uistinu ne mogu ostvariti.

STRIJELAC

Osjetit ćete iznenadan nalet energije i entuzijazma. Ipak je ovo vaš mjesec! U pomoć oko jednog problema koji imate već duže vremena uskočit će vam jedna osoba kojoj možete i trebate vjerovati. Ovo je idealno doba da se fokusirate na zdravlje i odvojite vrijeme za brigu o sebi.

JARAC

Izbjegavajte slijepo povjerenje u druge i oslonite se na svoju intuiciju. Također se suzdržite od donošenja naglih odluka. Nema razloga za njih. Dovoljno ste razumni pa znate kako kratkotrajne investicije o kojima razmišljate neće donijeti profit. Ne srljajte i uživajte u blagostanju koje vas očekuje.

VODENJAK

Mogao bi se narušiti obiteljski sklad ulaskom u sukob. Postojat će određene tenzije no znate ih ublažiti pa se ne zalijećite i ne ulazite u spor vruće glave. Mogli biste dobiti ponudu za posao, a ona uključuje tranzit, selidbu. Dobro razmislite o pozitivnim i negativnim aspektima toga.

RIBE

Poslovno ćete cvjetati. Mogli biste dobiti promaknuće ili povišicu. Znate kako ste to zaslužili. Sredinom tjedna, uz podršku najbližih, donijet ćete jednu krucijalnu životnu odluku. Oslonite se na svoju intuiciju i poslušajte ju.