Tjedni horoskop od 1. do 7. siječnja 2024. godine!

Ovan

Nova godina donosi vam priliku za osvježenje. Fokusirajte se na postavljanje ciljeva za nadolazeću godinu i budite spremni započeti s entuzijazmom. Iskoristite ovo vrijeme za refleksiju i planiranje.

Bik

Ova godina započinje s naglaskom na vašim odnosima. Bilo da se radi o partnerstvima ili prijateljstvima, posvetite pažnju komunikaciji i razumijevanju. Budite otvoreni za nove ideje i suradnju.

Blizanci

Nova godina donosi vam priliku za osobni razvoj. Razmislite o stvarima koje želite unaprijediti u sebi i postavite si ciljeve. Ovo je vrijeme za učenje i istraživanje novih interesa.

Rak

U novoj godini, fokusirajte se na ravnotežu između posla i osobnog života. Potrebno vam je vrijeme za opuštanje i punjenje baterija. Pronađite načine kako se bolje brinuti o sebi.

Lav

Ova godina počinje dinamično za vas. Naglasak je na kreativnosti i izražavanju. Iskoristite svoj talent i strast prema onome što volite raditi. Budite samouvjereni i iskoristite prilike koje se pružaju.

Djevica

Nova godina donosi vam priliku za promjene u domu ili obiteljskim odnosima. Posvetite se organizaciji i poboljšanju prostora oko sebe. Budite pažljivi prema članovima obitelji.

Vaga 

U novoj godini, usredotočite se na komunikaciju. Jasno izražavajte svoje misli i osjećaje kako biste izbjegli nesporazume. Ovo je vrijeme za pregovore i rješavanje konflikata na miran način.

Škorpion 

Ova godina započinje s fokusom na financijama i osobnim vrijednostima. Razmislite o svojim ciljevima u vezi s novcem i postavite planove za ostvarenje istih. Budite praktični u donošenju odluka.

Strijelac

Nova godina donosi vam priliku za osobni rast i introspekciju. Razmislite o svojim ciljevima i životnim putanjama. Postavite prioritete i budite spremni na transformaciju.

Jarac

Ova godina započinje s naglaskom na društvenim kontaktima i mrežama. Iskoristite priliku za proširenje kruga poznanstava i stvaranje korisnih veza. Budite otvoreni za nove ideje.

Vodenjak

Nova godina donosi vam priliku za postavljanje ciljeva u karijeri i ostvarenje profesionalnih ambicija. Fokusirajte se na svoje dugoročne planove i budite inovativni u svom radu.

Ribe

U novoj godini, fokusirajte se na osobni razvoj i duhovnost. Potražite unutarnji mir i balansirajte svoje emocije. Ovo je vrijeme za introspekciju i rad na vlastitom duhovnom rastu.