Mnogi se od nas ne usude napraviti potreban korak kako bismo promijenili vlastiti život. Strah od neuspjeha koči i tjera nas na premišljanje, umjesto na odvažnost. No planetarne promijene nekima će darovati upravo onu energiju koja je potrebna za napredak – pokretačku i probuditi u njima snagu koja im je potrebna kako bi napustili stare navike i usudili se zakoračiti u budućnost. Uz pomoć utjecaja ovih promjena, 3 će pripadnice ženskog spola, navodi Sensa.rs, doživjeti velike promijene u svojim životima, a sve jer će napokon pronaći u sebi hrabrosti da to učine.

OVAN

Sljedeće godine, od koje nas dijele sati, Ovnovi će imati priliku u potpunosti preokrenuti svoj život i unijeti u njega prijeko potrebnu pozitivnu energiju zahvaljujući planetu transformacije – Plutonu. Mnogi će osjetiti potrebu za avanturom, a Saturn, planet životnih lekcija nagradit će ih upravo onim spoznajama koje su potrebne kako bi se ostvario napredak. Oni koji teže prekinuti toksične odnose koji ih samo usporavaju i umaraju, napokon će imati priliku osloboditi ih se. Isto vrijedi i za stare obrasce ponašanja koji su do sada kočili, a na kojima ćete imati priliku raditi i mijenjati ih. Mogli biste se odazvati pozivu za novi posao ili si sami stvoriti priliku te investirati, a to će se pokazati isplativim. Neke će promijeniti i lokaciju života i iznenaditi se kada otkriju kako je riječ o mjestu iz snova.

STRIJELAC

Nećete više oklijevati pri donošenju odluka, ali nećete djelovati niti ishitreno. Sve će vam se kristalno jasno posložiti pa nećete imati razloga za suvišne analize. Svjesni ste kako su vam potrebne promijene i izazovi koji unose napredak pa ćete im i težiti. Na vaš emocionalan i duhovni život utjecat će Saturn i Neptun i pomoći vam da se ne ograničavate. Uz naklonost Plutona napokon ćete razriješiti one navike i način razmišljanja koji su vas oduvijek sputavali. Bit ćete vitalni i dobrog zdravlja tijekom čitave godine. Čini se kako vas nitko i ništa, osim vas samih ne može zaustaviti i to ćete sada i osvijestiti.

VODENJAK

Pluton, koji prelazi u vaš znak, bit će vaš najveći dobrotvor 2024. godine, a čini se kako će vam se život okrenuti u smjeru o kojem ste već dugo sanjali. Uz podršku Jupitera i Urana djelovat ćete još neovisnije nego inače, a vaša će vas odvažnost transformirati. Pratite svoje instinkte i ne dajte se smesti na putu prema svojim ciljevima. Nemate razloga sumnjati u sebe. Vrijeme je da se prestanete ograničavati, a tada ćete iza sebe ostaviti sve što vas vuče unazad. Zakoračite hrabro naprijed, jer znate da možete, a i trebate.