Od 4. siječnja do 13. veljače 2024. Mars se započinje kretati u znaku Jarca što će utjecati na naše svakodnevni funkcioniranje. Ipak, 3 horoskopska znaka najsznažnije će osjetiti ovaj hod, a posebno se to odnosi na pitanja poslovne tematike i postavljanja važnih ciljeva i planova za ostvarenje uspjeha.

 Evo na koga će Mars u Jarcu najviše utjecati.

Ovan

Mars je tradicionalni vladar ovog znaka, pa će njegovo pozicioniranje u znaku Jarca dodatno utjecati na Ovna. Ovnovi bi mogli osjetiti dodatnu motivaciju da postave ambiciozne ciljeve u poslu. Mars u znaku Jarca može im pružiti potrebnu disciplinu, strpljenje i fokus kako bi bolje planirali svoje korake prema ostvarenju ciljeva, omogućujući im da budu organiziraniji i praktičniji u svom pristupu radu.

Jarac

Mars u znaku Jarca dodatno će naglasiti energiju, odlučnost i ambiciju ovog znaka. Za Jarca, Mars u vlastitom znaku donosi dodatnu motivaciju za postizanje ciljeva, napredovanje u karijeri i ostvarivanje poslovnog uspjeha. Ova kombinacija može povećati njihovu upornost, istrajnost i strateški pristup radu, omogućavajući im bolje iskoristi svoje sposobnosti i ostvariti ciljeve.

Ribe

Za Ribe, Mars u znaku Jarca može donijeti potrebu za fokusiranjem na dugoročne ciljeve u karijeri. Iako to može biti izazovno s obzirom na prirodu Riba koje su često sklone sanjarenju i osjećajnom pristupu, ovaj položaj Marsa potaknut će Ribe da usvoje praktičniji pristup svojim profesionalnim ambicijama. Bit će potaknute da budu upornije i strategijski usmjerene prema uspjehu.