Saznajte što horoskop za vikend od 19. do 21. siječnja 2024. donosi vašem znaku!

Ovan

Vikend je pravo vrijeme za umjetnost! Posjetite umjetničku izložbu, sudjelujte u radionici slikanja ili se upustite u scenske aktivnosti. Vaša kreativna energija bit će prava pokretačka sila ovoga vikenda!

Bik

Ovaj vikend posvetite obitelji. Razgovarajte o uspomenama i stvarajte nove zajedničke trenutke. Osjećaj povezanosti s najbližima donijet će vam veliku radost.

Blizanci

Očistite prostor oko sebe i organizirajte svoj vikend prema detaljnom planu. Posvetite se sebi i dozvolite si opuštajuće trenutke nakon uspješno obavljenog posla.

Rak

Planirajte spontani izlet s prijateljima, ali i očekujte neočekivane susrete s neobičnim ljudima. Vaša hrabrost će vas odvesti na avanturu iz snova, ali pripazite da ne završite u situaciji koja je izvan vaše zone komfora. 

Lav

Istražujte tajanstvene lokacije - neka adrenalin bude vaš vodič kroz vikend. Povedite prijatelje ili partnera u nešto neočekivano i iskusite uzbuđenje. Ipak, ne zaboravite na poslovne obaveze za koje se trebate pripremiti. Važno je pronaći ravnotežu između zabave i posla. 

Djevica

Posvetite vrijeme planiranju svojih ciljeva. Razmislite o koracima koje trebate poduzeti kako biste postigli svoje ambicije. Ovaj vikend je prilika za postavljanje temelja za uspješnu budućnost.

Vaga

Sudjelujte u društvenim događanjima koja potiču inovacije. Razmjenjujte ideje s istomišljenicima i razgovarajte o budućnosti. Možda ćete otkriti nova rješenja za društvene izazove.

Škorpion

Organizirajte druženje s prijateljima i pokažite svoje vještine povezivanja ljudi. Razgovarajte o neobičnim temama, dijelite anegdote i pokušajte iznenaditi svoje društvo originalnim igrama. Vaša komunikativnost će doći do izražaja.

Strijelac

Otvoreno pokažite svoju zahvalnost prema bliskim osobama u vašem životu. Bilo da se radi o prijateljstvu, ljubavi ili podršci, neka ljudi oko vas znaju koliko cijenite njihovu prisutnost. Ovo je vrijeme da pokažete svoju sposobnost prilagodbe. Fleksibilnost u odnosima može ojačati veze jer pokazuje da ste spremni prilagoditi se i raditi na zajedničkom dobru.

Jarac

Vaš poslovni raspored izgleda poprilično hektično, ali ne dozvolite da vam diktira svakodnevicu. Odnosi koje njegujemo s bližnjima uvijek bi trebali biti jedan od prioriteta pa posvetite vrijeme partneru i prijateljima. Ljubavni odnosi zahtijevaju svakodnevnu brigu i pažnju. 

Vodenjak

Ovaj vikend posvetite duhovnom putovanju. Meditirajte, čitajte inspirativne knjige ili istražujte mistične područja. Oslobodite svoju maštu i prepustite se univerzalnoj energiji koja će vas nadahnuti.

Ribe

Ovaj vikend je savršen za opuštanje kod kuće. Razmislite o stvaranju vlastite oaze udobnosti i uživanju s najmilijima. Svima nam je ponekad potreban odmor i važno je priuštiti ga se s vremena na vrijeme.