Merkur i Mars bit će u konjunkciji 27. siječnja 2024., a to znači da će se njihove energije međusobno spojiti i donijeti razumijevanje na bitnim sferama života. Merkur je planet komunikacije i suradnje, a Mars sinonim za energiju, moć i strast. Ovo je idealan period za snažno djelovanje, postizanje ciljeva i ostvarenje dugogodišnjih želja. Potrebno je iskoristiti ovo povoljno razdoblje, a 3 horoskopska znaka posebno će kapitalizirati u prisutnom periodu pozitivne energije i obilja mogućnosti.

1. Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj energiji i usmjerenosti na postizanje ciljeva. Njihova stalna potreba za akcijom i izlaskom iz monotonije sada će biti još naglašenija, a konjunkcija Merkura i Marsa pomoći će im u kreiranju još energičnije svakodnevice. Ovo je koristan period za razgovor o napretku na poslu koji bi mogao polučiti pozitivne rezultate. 

2. Blizanci

Jedan od horoskopskih znakova najviše okrenutih ka komunikaciji i suradnji upravo su Blizanci. Konjunkcija Merkura i Marsa će samo dodatno naglasiti verbalnu oštrinu i svrhovitost u komunikaciji, a najveći će utjecaj imati na njihov privatni život. Muče li vas odnosi s bližnjima? Sada je pravi trenutak za pokretanje ključnih razgovora i razrješenje međusobnog nerazumijevanja. Moć je u vašim rukama!

3. Djevica

Poslovni problemi potiho su dugo mučili Djevice koje su poznate po izraženoj radnoj etici, kao i pravednom i analitičkom pristupu. Ova konjunkcija naglasit će njihovu samouvjerenost i pomoći im verbalizirati vlastite želje. Strastveno zauzimanje za vlastitu dobrobit na poslu postat će dijelom svakodnevice, a moguće su prilike za boljitak i na privatnom planu.