Horoskop za vikend od 9. do 11. veljače 2024. godine!

OVAN

Ovaj će vikend proći u znaku velikih odluka za vas. Mogli biste konačno podići vaše odnose na dublju razinu - zapamtite, u jednom se trenutku morate odlučiti što točno želite. Ova odluka može se ticati odnosa prijateljske ili ljubavne prilike, ali moguće je da je i poslovne prirode. Odlučite se gdje želite biti u budućnosti i jasno izrazite svoje stajalište. Budite iskreni prema drugima, ali najprije prema samima sebi.

BIK

Ovaj vikend za vas će biti radni, čak i ako nećete fizički odrađivati posao, mislima ćete i dalje biti u zadatcima koji vas očekuju. Fokusirajte se na organizaciju i postavljanje jasnih ciljeva. Detaljan pristup radu donijet će vam uspjeh. Rješavajte zadatke korak po korak, a uskoro ćete uživati u osjećaju postignuća. 

BLIZANCI

Mogli biste se suočiti s činjenicom da su mnogi osjećaji prolazni. Nažalost, na početku ne razmišljamo na taj način i optimistično se nadamo kako je sve vječno. Mogli biste sada jasnije vidjeti stvari u njihovom pravom svijetlu - nečija arogancija bi mogla postati osobina koju ranije niste percipirali. Budite slobodni pozdraviti se s osobama koje se ne uklapaju u vaš stil života. 

RAK

Iako bi vam bilo najdraže samo okrenuti novu stranicu i započeti nešto novo, pričekajte i završite započeto. Bijeg nikada nije najidealnija opcija i ne savjetuje se ostaviti stvari nedovršenima kada tako malo treba za njihov završetak. Budite pažljivi i odmorite prije nego što donesete konačnu odluku. Vremena imate sasvim dovoljno, važnije je biti siguran u svoje odluke. 

LAV

Stavite danas jedan od svojih problema u ruke nekog drugog. Ne radi se o bježanju od odgovornosti, nego o delegiranju dijela vašeg posla. Morate imati više povjerenja u ljude s kojima živite i radite. Kada kažu da će nešto učiniti, učinit će to! Dobit ćete vrijednu životnu lekciju ako vjerujete u nekoga tko je moćniji od vas ili nešto što je veće od vas.

DJEVICA

Obratite pažnju na svoje emocionalno blagostanje. Meditacija ili opuštanje uz omiljenu glazbu može vam pomoći osloboditi se stresa. Tijelo i um trebaju ravnotežu, pa se posvetite vježbama koje vam donose zadovoljstvo. Fizičku aktivnost možete uklopiti u svoj dnevni raspored, nisu nužne velike promjene. 

VAGA

Vaš šarm će zasjati ovaj vikend. Romantika će biti u zraku, a vi ćete pronaći suptilan način da izrazite svoje osjećaje prema voljenima. Otvorite srce i dopustite ljubavi da vas obgrli. Pronađite ravnotežu između društvenih aktivnosti i vremena za sebe. Ovo je vikend kada možete najbolje napredovati ako uspijete održati harmoniju između svih svojih različitih interesa i obaveza.

ŠKORPION

Fokusirajte se na tjelesno zdravlje i pokušajte uvesti neke nove vježbe koje će osnažiti vašu vitalnost. Duboko disanje ili meditacija mogu vam pomoći u pronalasku unutarnje ravnoteže. Dopustite si istraživati i proživjeti duboke emocije ovaj vikend. Transformacija može donijeti iznenađujuće pozitivne rezultate.

STRIJELAC

Ovaj vikend, odlučite se za opušteniji pristup. Nema čvrstih planova, samo slobodno vrijeme da radite ono što vas veseli. Dopustite si odvojiti se od svakodnevnih obaveza i prepustite se spontanosti. Pronađite mir u čitanju knjiga koje vas nadahnjuju. Može se raditi o putopisima, filozofskim djelima ili bilo kojoj knjizi koja vas poziva na razmišljanje i maštanje.

JARAC

Vikend će biti u znaku izlaska iz zone komfora. Mogli biste dobiti zanimljiv koji nadilazi vaša prijašnja iskustva. Nemojte biti zatvorena uma, možda bi vam promjena u ovome trenutku baš godila. Mogli biste se upoznati sa stvarima koje bi doprinijele vašem osobnom rastu i razvoju, a vjerojatno i usmjerile vaš profesionalni put. Budite proaktivni i težite ka boljim prilikama!

VODENJAK

Vikend će biti u znaku ljubavi za vas. Prepustite se novim situacijama do kojih bi vas ovaj period mogao dovesti. Mogli biste primijetiti kako odjednom cijenite druge osobine na potencijalnom partneru - dok ste ranije bili fokusirani na fizičku privlačnost, sada će vam postati važan intelekt osobe pored vas. Uživat ćete u svrhovitim razgovorima, intuitivnom razumijevanju i sličnosti međusobnih karaktera. 

RIBE

Slobodno vrijeme ovog vikenda iskoristite za putovanje kroz svoj unutarnji svijet i otkrivanje novih dimenzija vašeg bića. Pustite mašti na volju i uživajte u avanturi koja vodi prema dubljem samoproučavanju. Ljubavna energija također će biti snažna, pa neka stvari budu lagane i prozračne umjesto da navaljujete na obveze. Uostalom, morate bolje upoznati partnera prije nego što saznate kako se doista osjećate i što želite.