Kineska nova godina započinje 10. veljače 2024. godine, a astrološke predikacije nalažu da je pred nama izuzetno prosperitetan i uspješan period. Godina je posvećena Drvenom Zmaju što također donosi izuzetno dobre vibracije. Konačno bismo svi mogli dosegnuti vlastiti potencijal, ali ipak će neki znakovi imati nešto više sreće od ostalih.

 Ako ne znate koji ste znak po kineskom horoskopu, provjerite OVDJE.

3 znaka kineskog horoskopa uživat će u uspjehu, bogatstvu i dobrim prilikama

1. Zmaj

U novoj godini, Zmaj će procvjetati zahvaljujući svojoj hrabrosti i odlučnosti - ipak je ovo njihovo razdoblje! Očekuju ih izazovi s kojima će se hrabro suočiti, koristeći svoju kreativnost i strateški pristup. Njihova sposobnost vođenja bit će ključna, a suradnja s drugima donijet će im uspjeh u poslovnim poduhvatima. Period poslovnog i novčanog blagostanja pred njihovim je vratima, a bit će ključno preuzimanje inicijative kako bi bili pokretač pozitivnih promjena u svojem okruženju.

2. Konj

Konj će doživjeti dinamičnu godinu punu promjena i prilika. Njihova energičnost i strast prema radu bit će ključne za postizanje ciljeva. Uspjet će iskoristiti svoju brzu i intuitivnu narav kako bi se prilagodili novim situacijama. Putovanja i komunikacija bit će izvor novih mogućnosti. Mogle bi ih dočekati neočekivane prilike za zaokret karijere - izlazak iz zone komfora donijet će im puno uspjeha i pozitivnih vibracija. Osim u poslu, imat će i puno sreće u ljubavi. Odnos s partnerom bi konačno mogao postati ozbiljniji i početi se razvijati u ozbiljnijem smjeru.

3. Majmun

Ovome znaku nova godina će donijeti puno sreće i izazova koje će spretno prevladati. Njihova inteligencija, šarm i snalažljivost bit će ključni čimbenici za postizanje uspjeha. Kroz timsku suradnju i inovativne ideje, istaknut će se na poslovnom planu, a financijski uspon bit će neizbježan. Prethodnih godina puno su radili na stvaranju prilika, a sada će one sasvim prirodno dolaziti pred njih. Očekuje ih prosperitet i period potpunog blagostanja.