Pitanje je stila i odabira. Moda se vrti i mijenja, baš kao i vaša percepcija sebe i ljepote kojom zračite. Ako ste i nastrojeni prirodnom izgledu, ruž za usne je saveznik koji može podići i obogatiti svaku stilsku kombinaciju. Crvena boja, desetljećima je klasičan izbor kojim se naglašava elegancija i polira dojam koji ostavljate. Ali, nije i jedini.

NUDE

beauty savjeti.jpg
www.douglas.hr 

Idealan je izbor za svakodnevni, rutinski izgled. Njime ostavljate dojam njegovane žene, koja vodi brigu o vlastitom izgledu, a djeluje sasvim prirodno. Bilo da je riječ o mat ili sjajnoj varijanti, dodatno naglašava punoću usana te ih ističe. Od jutra do večeri, od poslovnih prilika do neformalnih druženja s njime ne možete pogriješiti.

CRVENO VINO

kako odabrati ruž za usne.jpg
www.douglas.hr 

Crveni tonovi uglavnom su izbor svake žene kada je riječ o efektnim bojama ruža. No, često se ograničavaju korištenjem isključivo za noćne izlaske. Nekada je upravo crvena boja, čak i zagasitih tonova bila primarna i dominantna te se koristila kako za izlazak tako i za dnevni look. Kada je riječ o ovoj boji, zaboravite na ikakva pravila. Možete ju nositi kad god želite i prigodna je za sve situacije u kojima želite zasjati.

BOJA FUKSIJE

beauty savjeti.jpg
www.douglas.hr 

Možda će vas iznenaditi, ali godine koje se povećavaju ne znači kako u treba smanjiti šarolikost života. Što smo stariji, to se manje ograničavamo. Ne osjećamo se sputani pravilima za koje znamo kako su suvišna, nepotrebna. Naša sloboda izražavanja vlastitog Ja, dobiva drugu dimenziju jer prepoznajemo svoje vrijednosti. Osvijestili smo ih i ne sramimo se pokazati ih. Stoga, boja fuksije; ljeti, zimi…. donosi polet i naglašava radost života.