Tjedni horoskop od 19. do 25. veljače!

OVAN

Ovaj tjedan Ovnovi će biti poput ratnika koji se sprema za veliku bitku. Planirajte svoje poteze unaprijed, budite spremni na izazove. Srećom, vaša hrabrost će vam donijeti pobjedu. Pripazite na energiju koju ulažete i nagradite se s nekim zasluženim opuštanjem na kraju tjedna.

BIK

Tjedan pred vama donosi harmoniju u odnosima. Bikovi će otkriti dublje slojeve ljubavi u svojim vezama. Otvorite srce i dijelite svoje osjećaje. Financijski aspekti će također procvjetati, ali nemojte zaboraviti čuvati svoje resurse za budućnost. Budite mudri i odmaknite se od donošenja neplaniranih odluka. Polako, sve će doći na svoje mjesto.

BLIZANCI

Blizanci će ovaj tjedan doživjeti val kreativnosti. Neka vaš um luta i istražuje nove ideje. Možda ćete pronaći rješenje za neki dugotrajan problem ili otkriti skriveni talent. Komunikacija će biti ključna, izrazite se jasno kako biste izbjegli nesporazume. U vašem životu mogao bi ponovno postati aktualan sukob s osobom iz prošlosti, ali ne brinite - situacija će se razriješiti vrlo brzo.

RAK

Ovaj tjedan Rakovi će se osjećati povezano s prirodom. Provedite više vremena na otvorenom, osluškujte zvukove okoline i pustite da vas priroda liječi. Odnosi s obitelji bit će naglašeni, pružite podršku i ljubav onima koji su vam najbliži. Posvetite vrijeme voljenima jer im nedostaje vaša blizina.

LAV

Lavovi će sjati u poslovnom svijetu ovog tjedna. Postavite ambiciozne ciljeve i koračajte prema njima sa samopouzdanjem. Vaša energija će privući pozornost, ali budite oprezni kako ne biste zanemarili važnost timskog rada. Na ljubavnom planu, strast će procvjetati. Očekuje vas zanimljiv period pun ljubavi i ostvarenja vaših skrivenih želja.

DJEVICA

Tjedan donosi Djevicama priliku za samoproučavanje. Duboko zaronite u svoje misli i osjećaje. Razmislite o svojim ciljevima i kako ih postići. Važno je uspostaviti ravnotežu između poslovnog i osobnog života. Male promjene u svakodnevnim navikama donijet će veliku i značajnu korist.

VAGA

Vage će ovoga tjedna biti fokusirane na ljubav i međuljudske odnose. Razmislite o svojim vrijednostima i što zaista želite u partnerstvu. Komunikacija će biti ključna, budite otvoreni i iskreni. Financijski uspon također je moguć, pa razmislite o pametnim ulaganjima. Sada je pravi trenutak za postavljanje uvjeta na poslu.

ŠKORPION

Ovaj tjedan Škorpioni će osjetiti snažnu unutarnju snagu. Prebrodite svoje strahove i suočite se s izazovima hrabro. Intuicija će vam biti vodič, pa je slijedite. Na poslovnom planu, budite otvoreni za suradnju, jer će timski rad donijeti najbolje i najbrže rezultate.

STRIJELAC

Tjedan će aktivirati vaš avanturistički duh. Otvorite se prema novim iskustvima i istražite nepoznato. Putovanje ili učenje nečeg novog može vam proširiti vidike. U ljubavi, budite spremni na kompromise i otvoreni za različitosti. Moguće je da će se otvoriti prilika u kojoj ćete bolje upoznati svog partnera i još više shvatiti koliko ste važni jedno drugome.

JARAC

Ovaj ćete tjedan postaviti temelje za budući uspjeh. Radite na dugoročnim planovima i neka vaša disciplina bude ključna. Odnosi s autoritetima bit će povoljni pa iskoristite prilike za napredovanje. Na osobnoj razini, posvetite vrijeme obitelji i voljenima. Važno je naučiti kako kreirati balans između privatnih i poslovnih obaveza.

VODENJAK

Vodenjaci će ovog tjedna biti inspirirani društvenim promjenama. Razmislite o tome kako možete doprinijeti pozitivnim promjenama u svijetu oko sebe. Na poslu, suradnja s kolegama bit će ključna, pa budite otvoreni za dijalog. Ljubav će cvjetati kroz duboke razgovore. Slobodni Vodenjaci mogli bi upoznati zanimljivu osobu koja će odjednom postati dijelom njihove svakodnevice. Budite oprezni i nemojte miješati ljubav s prijateljstvom.

RIBE

Tjedan odvodi Ribe u emotivno putovanje. Duboko zaronite u svoje snove i maštarije, ali istovremeno ostanite povezani s realnošću. Vaša kreativnost će biti na vrhuncu, pa iskoristite tu energiju za umjetničke projekte. Ljubav će procvjetati kroz nježnost i pažnju prema partneru.