Pun Mjesec u znaku Djevice stiže 24. veljače 2024. i upravo je ovo posljednji pun Mjesec prije početka sezone pomrčina. Ovaj poseban položaj na našoj vremenskoj liniji daje ovom Mjesecu snažnu energiju čišćenja, navodi Forever Conscious.

Uoči punog Mjeseca u znaku Djevice, moramo početi slušati svoje srca, tijelo i dušu. Moramo početi tretirati svoje tijelo kao hram i priznati ljepotu i darove koje čuvamo u sebi. Kada zakoračimo u vlastitu moć, osjećat ćemo se ohrabreni snažnom energijom ovog punog Mjeseca u veljači i bit ćemo spremni prihvatiti sve što nam donosi.

Slušajte svoj unutarnji glas

Energija čišćenja bit će jaka pod ovim punim Mjesecom. Obratite pozornost na svoj um, tijelo i dušu – što vam oni poručuju? Čega se žele osloboditi?

Tijelo nam se uvijek obraća, a na nama je obratiti pažnju i dublje osluškivati.
Merkur, planet glasnik snažno kruži oko ovog punog Mjeseca. Merkur je također prirodni vladar Djevice, pa će njegova prisutnost biti pojačana. Kao planet glasnik, Merkur nam pomaže doći do informacija, mudrosti i uvida iz našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta. Pod ovim punim Mjesecom možemo primiti poruke ili znakove koji nas mogu voditi. Samo trebamo biti sigurni da obraćamo pažnju i vjerujemo svom unutarnjem glasu.

Iscjeljenje pod svjetlom Djevice

Iscjeljujuća energija također je jaka pod punim Mjesecom u znaku Djevice, posebno ona koja se odnosi na prehranu našeg tijela. Moramo paziti na svoje tijelo, pa ako ste ignorirali simptome koje vam tijelo šalje, bit će vrijeme da iskoračite i poduzmete nešto.

Podržavajuće vibracije punog Mjeseca u znaku Djevice pojačat će vaše napore i djelovati kao motivator, stoga upotrijebite njegovu energiju kako biste se osnažili za promjenu. Ovdje je važno ne ignorirati znakove, jer su šanse da će samo postati glasniji u nastojanju da ih se vidi i čuje.

Postavite osobne granice i odlučite se za promjenu

Saturn je također aktivan pod ovim punim Mjesecom, i iako njegova prisutnost ponekad može biti jaka, pomoći će nam postaviti granice, posebno kada je u pitanju naše zdravlje. Saturn će nas voditi da budemo čvrsti i dat će nam samopouzdanje da ustanemo i tražimo od drugih ono što nam je potrebno.

Reći "ne" može biti zastrašujuće i suprotstavljajuće, ali znajte da je Svemir na vašoj strani i podržava sve vaše napore da postignete bolje zdravlje u svom životu. Sveukupno, pun Mjesec u znaku Djevice moćan je i pomoći će nam zatvoriti vrata astrološkoj godini. Dok pod ovim punim Mjesecom cirkulira snažna energija pročišćavanja, postoje i jake podržavajuće vibracije koje nas potiču da se usredotočimo na dobrobit i njegujemo snagu u sebi.