Horoskop za vikend od 16. do 18. veljače 2024.!

OVAN

Prihvatite poziv za izlazak i budite otvoreni za upoznavanje novih lica. Za neke će ta poznanstva prerasti u važna prijateljstva, a neki bi mogli ostvariti romansu. Osjećate li se previše umorno, vjerujte kako će vam ovaj izbor podići energiju i raspoloženje. Treba li netko u vašoj okolini podršku, budite spremni biti oslonac.

BIK

Imate priliku biti autentični i iskreni. Dopustite si to i naglasite kolike su vaše vrijednosti. Privlačni ste nekome na koga ste i sami obratili pažnju. Posvetite se sebi i učinite ono što vi želite ovog vikenda, a ne drugi. Ponekad je zdravo biti malo sebičan. Uostalom, slobodni dani su upravo za to – vašu relaksaciju i gušt.

BLIZANCI

Svjesni ste kako u određene aspekte života i odnose trebate unijeti reda. Napraviti čistku. Ako je potrebno ući u spor, učinite to, ali budite glasni i jasni u iznošenju svojeg mišljenja. Tek tada ćete moći napraviti pomak. Neki ljudi zahtijevaju suočavanja, ali ne morate ih se bojati. Samo oprezno i racionalno pristupite situaciju.

RAK

Ne pripisujte nečijim riječima ili djelima atribute i značenja koji im ne pripadaju. Do sada ste se u nekim situacijama držali suzdržano, ali vrijeme je da si date oduška. Pokušajte ne djelovati odsutno, već biti aktivni ovog vikenda. Pokažite kako se osjećate i podijelite svoje stavove. Tako ćete svakako napredovati, a imat ćete priliku vokalizirati svoje ideje koje će dobiti pozitivne komentare.

LAV

Premda ste u dobroj poziciji i Zvijezde vam se smiješe narednih dana, također vam sugeriraju kategorizaciju i organizaciju različitih područja koja se ne bi trebala preklapati. Primjerice, ne miješajte ljubav s poslom. Radije ostavite prostora za tajanstvenost, užitak. Bez suvišnih i nepotrebnih informacija. U vama se budi znatiželja. O čemu god da je riječ, ne odgađajte istražiti to.

DJEVICA

Vaša reputacija je izvrsna pa ne čudi što ste željni novih prilika. Srećom po vas, one su već ovdje, samo ih trebate malo bolje izučiti. Ne trebate biti pod pritiskom i odabrati prvo što vam se nudi. Znate svoju vrijednost i dobro ju ponovno istaknite. Imate vremena, a i izbora.

VAGA

Potreban vam je odmor i vrijeme te prostor za razmišljanje, prvenstveno, o sebi. No, nemojte se zavući u četiri zida. Napravite pomak, boravite u prirodi. Opustiti se možete na različite načine. Samo malo putovanje i druženje bit će dovoljni da se resetirate.

ŠKORPION

Ovog vikenda budite umjereni u svemu što činite. Zapravo, pretvorite umjerenost u svoju mantru. Prvenstveno kada je riječ o emocijama jer mogli biste ući u sukob koji ne želite i izgubiti previše energije. Takva situacija mogla bi vas dodatno zbuniti jer precjenjujete tu osobu, a uskoro ćete ionako otkriti zašto. Pustite da vam vrijeme otkrije prava lica.

STRIJELAC

Osjećate li kako niste ostvarili uspjeh kojemu ste težili ovog tjedna, shvatite samo kako je vrijeme za usvojiti neke nove lekcije. Neke ljude morate ostaviti iza sebe jer smiješe vam se prilike za bolju budućnost. Gledajte prema njoj i postavite si nove ciljeve. U fazi ste stalnog rasta i oblikovanja. Pred vama su zaista ispunjeni dani.

JARAC

Netko unutar vašeg društva mogao bi ovog vikenda izazvati male sukobe, ali oni će se pokazati korisnima. Ostanite pribrani u toj situaciji i dobro procijenite kako drugi reagiraju. Sjajni ste u čitanju ponašanja i između redaka. Pripremite se za tjedan opuštanjem i prihvaćanjem kako neke stvari ne mogu ići zaobilaznim putovima. No, napredak je na vidiku.

VODENJAK

Komunikacija! Vaša riječ za ovaj vikend. Bit ćete vrlo vješti, ali pazite na fine nijanse kako biste djelovali poticajno na sebe i druge. Slušajte ih i ne budite previše nametljivi. Očekuju vas zanimljiva druženja i plodni razgovori koji će vas usmjeriti prema fascinantnim interesima.

RIBE

Ulažete izniman napor, a još uvijek ne dolazite do rezultata kojima težite? Vjerujte u svoje ideje, komentirajte ih. Možda ste trenutno samo ispred svojeg vremena i mogućnosti drugih, ali trebate biti strpljivi. Ne zamarajte se previše jer ćete se samo nepotrebno frustrirati. Vjerujte u svoju ambiciju, ali pokušajte se malo od nje i odmaknuti.