19. veljače Sunce ulazi u znak Riba, a to ujedno znači i završetak jednog kruga astrološkog putovanja. Pod Suncem u Ribama, mogli bismo početi osjećati kulminaciju i završetak. Zamijetit ćemo kako su stvari došle do točke zatvaranja i da se ne možemo vratiti na staro, piše Forever Conscious.

Također, počet ćemo imati više razumijevanja i mogli bismo konačno pronaći rješenje određenog problema koji nas je dugo mučio. Na našem putu vidi se završetak, ali svi završetci obećavaju novi početak i dovode do ponovnog rođenja koje ćemo osjetiti nakon ožujskog ekvinocija. Sezona Riba priprema nas za jedan od najvećih kozmičkih događaja u godini, a to je susret Jupitera i Urana u znaku Bika. Njihovo spajanje predstavlja veliki pomak ili promjenu koju ćemo osjetiti na globalnoj razini.

Horoskopski znak Ribe predstavljen je s dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima. Iako se čini kako one vode potpuno različite živote, obje završavaju na istom mjestu, jer njihovo putovanje je krug. Predstavljaju dualnost života, ali i činjenicu da ne postoje krivi putevi, jer svi putevi imaju potencijal odvesti nas točno tamo gdje trebamo biti.

Evo kako će ova sezona utjecati na svaki horoskopski znak!

Ovan

Sezona Riba za vas je vrijeme dubinskog čišćenja. Pronaći ćete sebe kako raščišćavate i organizirate svoj prostor, odnose ili navike koje vam više ne služe. Sezona Riba također može biti pomalo uznemirujuća zbog protočne prirode njene energije. Usmjereni ste i skloni čvrstoj strukturi i redu. Tijekom sezone Riba, osjećat ćemo se malo više raspršeno i manje usredotočeno, ali postoji magija koja se može pronaći u ovom stanju. Pokušajte se više orijentirati na svoje osjećaje. Pronađite način za povezivanje sa svojim emocijama na dubljoj razini kako biste razumjeli što vas pokreće.

Bik

Ovo je vrijeme za prihvaćanje završetaka. Ako postoji nešto što želite dovršiti, usmjerite svoju energiju u tom smjeru. Krajevi ponekad mogu biti teški, ali uvijek utiru put novim počecima. Nemojte se previše brinuti o tome kako će ovaj novi početak izgledati, umjesto toga usredotočite se na sadašnji trenutak i vjerujte da će ostalo doći na svoje mjesto. Jupiter i Uran približavaju se u vašem znaku i spremaju se prirediti vatromet u travnju. Iako ima još vremena prije nego što se to dogodi, možda ćete osjetiti kako se spajanje ova dva moćna planeta približava sve bliže i bliže. Jupiter i Uran potiču nove ideje, promjene i donose iznenađenja u vaš život. Ostanite otvoreni jer ovo je energija koja se pojavljuje jednom u životu i mogla bi vam otvoriti vrata nevjerojatnom i iznenađujućem novom početku.

Blizanci

Kako dolazimo do posljednjeg znaka zodijaka, vaša bi se pozornost mogla usmjeriti na karijeru ili osjećaj svrhe. Ako se spremate na veliku promjenu, kraj sezone Riba donosi dobru priliku da konačno odstupite. Također, možete završiti projekt na kojem ste radili neko vrijeme. Čini se da će kreativnost koju ste njegovali konačno početi dobivati konkretniji oblik. Osim karijere, glavni motivi tijekom ove sezone bit će obitelj i dom. Možda ćete morati provesti više vremena sa svojom obitelji ili se baviti neočekivanim projektima obnove. Ako ste razmišljali o proširenju obitelji, ovo je također dobro vrijeme za planiranje i djelovanje.

Rak

Ribe su isto vodeni znak, tako da ćete se uvijek osjećati opušteno pod ovom energijom. Možda ćete tijekom ovoga vremena biti i posebno kreativni, a možda će vam se pozornost usmjeriti na iznošenje kreativnih vizija u svijet. Ako ste radili na kreativnom projektu ili učili nešto novo, sezona Riba dobro je vrijeme za iskorištavanje rada i vještina. Na čemu god ste naporno radili, ovo je trenutak da započeto i završite kako biste pokrenuli val novih mogućnosti.

Lav

Sezona Riba nudi vam mogućnost za opuštanje. Nedavno ste imali puno zadataka i projekata, ali sada možete dopustite svom umu da odluta. Ako imate kreativan projekt na kojem radite, usmjerite dio ove energije u tom smjeru, ali nemojte stvarati pritisak. Iskoristite ovo vrijeme za istraživanje, stvaranje i maštanje. Ako se oslobodite bilo kakvih očekivanja, iznenadit ćete sami sebe i doći do novih ideja koje prije niste vidjeli. Boravak uz more bit će ljekovit za vašu dušu. Razmišljanje, vođenje dnevnika i meditacija također mogu biti moćni saveznici.

Djevica

Djevice uvijek osjećaju jako povezanost sa širom energijom tijekom sezone Riba. Ovo je vaša prilika za otpuštanje kontrole i postizanje osjećaja unutarnjeg mira. Ovo je dobra prilika da izazovete sebe i budete malo spontaniji. Učinite nešto drugačije, prodrmajte svoju rutinu ili pokušajte nešto što ste oduvijek željeli isprobati. Ljubav bi vam također mogla biti na umu ove sezone. Obratite pozornost na poruke i učenje od drugih, jer biste mogli doći do puno darova i lekcija iz vanjskog izvora.

Vaga

Raspored bi vam se mogao činiti prenatrpanim, ali sada je vaša prilika da počnete brisati stvari sa svoje liste obaveza. Oslonite se na svoju kreativnu i umjetničku viziju kako biste pronašli rješenja i doveli stvari do točke završetka. Naravno, svaki posao bez igre nije zabava, pa pokušajte uspostaviti ravnotežu tako što ćete odvojiti malo vremena za stvari koje vas ispunjavaju radošću. Započinjanje novog hobija ili pohađanje tečaja sjajni su načini za to, a također vam mogu pomoći izgraditi osjećaj zajednice oko sebe.

Škorpion

Sada je dobro doba godine za razmišljanje o tome što vam je zaista važno. Što vam omogućuje osjećati se povezano sa sobom, a što vas blokira ili sprječava da budete ono što jeste? Vaša bi se pozornost ove sezone mogla usmjeriti na dom i obiteljski život. Ovo je doba godine za razmišljanje o pronalasku načina za produbljivanje odnosa koji imate sami sa sobom.

Strijelac

Ovo je dobro vrijeme da se usredotočite na odmor i punjenje energijom. Pogledajte možete li odvojiti vrijeme kako biste smirili svoje emocije i vratili tijelo u stanje ravnoteže. Sezona Riba također je savršen trenutak za završavanje projekata koji su već trebali biti gotovi. Radite na tome da otpustite i dovršite sve ono što više ne želite nositi sa sobom. Energija završetaka i zatvaranja bit će na vašoj strani.

Jarac

Razmislite o tome zbog čega se osjećate vrijedno i čemu želite dati dodatnu vrijednost u vlastitom životu. Razjašnjavanje onoga što cijenite također može pomoći pri donošenju odluka koje je potrebno donijeti. Kada razjasnite što želite i uskladite sve svoje odluke u tom smjeru, nevjerojatno je što se može postići. Dok je sezona Riba vrijeme završetaka, imate i energiju koja vas podržava za nove početke, stoga stvorite prostor u svom životu za ono što želite i držite svoju viziju snažnom. Sezona Riba dobra je prilika za manifestiranje i postavljanje namjere za nadolazeću godinu.

Vodenjak

Sunce je upravo napustilo vaš znak, a kako se to dogodi, pojavljuje se nova istina. Mogli biste stvari početi vidjeti jasnije ili ćete postati svjesni činjenica koje su bile skrivene ili maglovite. Ovo je vrijeme jasnoće za vas, a intuicija i instinkti bit će vam najveći saveznici. Usredotočite se na ono što je u vašoj kontroli i pokušajte se ne opterećivati previše stvarima koje nisu. Kako se sezona Riba približava kraju, osjećat ćete želju za započinjanjem nečeg novog ili uvođenjem promjene u svojoj rutini. Prihvatite ovaj način razmišljanja i unesite malo svježe energije u svoj život – vrijeme je!

Ribe

Ovo je vaša sezona i pravo vrijeme da zablistate! Dakle, ovo je sjajno vrijeme da se usredotočite na sebe. Što vas ispunjava? Zbog čega se osjećate zadovoljno? Usredotočite se na brigu o sebi i ljubav prema sebi kako biste usmjerili malo pozitivne energije u svom smjeru. Vaše zdravlje bit će vam prioritet ove sezone, pa budite sigurni da brinete o sebi i balansirate svoje potrebe s potrebama drugih. Stavite sebe na prvo mjesto i zablistajte!