Postoje 3 horoskopska znaka u kojima su rođene žene s najviše sreće u životu, vjeruju astrolozi. One su proaktivne i usmjerene na boljitak, a ne gube vrijeme na žaljenje i situacije koje nikako ne doprinose njihovom napretku. Znaju donijeti pravu odluku i preuzeti odgovornost za sebe, što ih čini izuzetno uspješnima.

Ovo su 3 horoskopska znaka u kojima su rođene najsretnije i najuspješnije žene.

1. Rak

Žene rođene u znaku Raka izuzetno su intuitivne i empatične. Pokazuju veliku ljubav prema obitelji i prijateljima, a uvijek se trude biti tu uz svoje najbliže. Za njih je osjećaj sigurnosti najbitniji pa se trude stvoriti ga u okviru svoje zajednice. Emocije igraju ključnu ulogu u njihovom životu - ove žene znaju prepoznati vlastite emocije, ali bez problema i tuđa emotivna stanja čitaju kao otvorenu knjigu. Kreativnost, mašta i senzibilitet važni su motivi njihova života koji im omogućuju pronalazak nečeg pozitivnog i vrijednog u svakom danu bez obzira na njegove izazove. 

2. Lav

Entuzijastične i samopouzdane su žene Lavice koje se smatraju jednim od najsretnijih znakova. Ove žene izrazito su ambiciozne i usmjerene prema postizanju boljitka, a uspjeh je motiv koji ih pokreće. Ne boje se preuzeti odgovornost za svoj život i nikada ne čekaju druge da potaknu promjene, nego to rade upravo same. Obožavaju biti u središtu pozornosti što im itekako polazi od ruke. Ne troše svoje vrijeme na druženje s ljudima koji im nisu slični, čime su maknule još jedan razlog za vlastito nezadovoljstvo. Drugi pak obožavaju biti u njihovom društvu jer uvijek zrače pozitivnom energijom i optimizmom. 

3. Strijelac

Ne postoji horoskopski znak više usmjeren na avanturizam od Strijelaca. Žene rođene u ovom znaku vrlo su komunikativne, proaktivne i spremne preuzeti rizik. Ne vole uhodanu rutinu pa monotonija nije dio njihove svakodnevice. Svaki dan za njih je prilika da nešto novo isprobaju ili nauče što ih dovodi do velike količine različitih mogućnosti. Znaju pronaći način za ostvarenje svega što požele, a poznato je kako se uvijek kreću putem koji ih vodi do osjećaja sreće i ispunjenja.