Dnevni horoskop za 16. veljače 2024. godine!

OVAN

Promjenjivog ste raspoloženja, a zbog čega ćete, jasno osjećati nalete različitih emocija. Ako se na radnom mjestu suočavate s osobama iz javnog života, pripremite se na iznenađenja. Generalno danas pažnju obratite na ponašanje ženskih osoba iz vaše okoline i izbjegavajte išta osim plemenitih namjera.

BIK

Dobro otvorite oči i manite se predrasuda. Jedan neočekivan susret, koji može započeti kao neugodan pokazat će se vrlo korisnim, a mogao bi prerasti u više. Budite spremni na promjene. Bit ćete vrlo aktivni i poticati ambicije drugih svojim radom koji danas imate sposobnost uzdići na višu razinu.

BLIZANCI

Mogli biste otkriti novi set osjećaja spram jedne osobe uz koju ih ranije ne biste vezali. Možda se u vama budi dugo zatomljena strast. U svakom slučaju, nemojte bježati od tih misli već ih istražite. Zvijezde vam to svakako preporučuju danas.

RAK

Ušli ste u ciklus sentimentalnosti. Vrlo ste nestrpljivi jer u vama tinja optimizam i htjeli biste sve, sada, odmah. No, neke stvari trenutno ne možete pokrenuti i morat ćete se još malo strpjeti. Preusmjerite ovu energiju u nešto ili prema nekome. Isplatit će vam se.

LAV

Mogući su sukobi mišljenja sa suradnicima, ali i poslodavcem. No, pokušajte naći zdrav način na koji ćete iznijeti svoje stavove, bez napada. Tako biste lako mogli napraviti pomak u smjeru koji vam odgovara. Inovativni ste, to je jasno, ali jasnoća treba biti prikazana kroz komunikaciju.

DJEVICA

Vrijeme je da otpustite kočnice i posvetite se početku ostvarivanja novih ciljeva o kojima ste do sada razmišljali. Nalazite se i dalje na raskršću; pred vama je jedan novi ciklus. Prihvatite ga i predajte mu se. Mijenjate se. Nabolje. Nastavite tako.

VAGA

Vrlo ste kreativni danas i osjećate nalet pozitivne energije. Ovaj entuzijazam je sjajan dar, ali se bazira na vašem dosadašnjem trudu. Netko će vas nastaviti poticati danas, a vi ćete uzvratiti istom mjerom. Mnogo dobrog moglo bi se roditi iz ovog odnosa. Radite na njemu i prihvatite potporu.

ŠKORPION

Vješti se u savjetovanju i uvjeravanju drugih; usmjeravanju prema ispravnim odlukama, ali danas biste mogli naići na otpor. Ponekad je bolje pustiti ih da sami pronađu vlastiti put. Znate i sami čime će to rezultirati, ali i to je dio iskustva. Vaš instinkt je i dalje dobar, ali neka danas vodi isključivo vas.

STRIJELAC

Nedostaje vam izazova. Korak ste ispred ostalih idejno, a nitko to ne vidi. Znajte kako je to zato jer sami još ne mogu. Budite strpljivi. Doći će trenutak kada će vaš kreativni i natjecateljski duh zasjati. Riskirajte i sami pokušajte sprovesti svoje ideje u praksu. Sreća vam je naklonjena, ali znate kako kažu: prati hrabre.

JARAC

Karijera vam je i dalje najvažnija, a zato ste i inovativni. Oni koji su već ostvarili određene ciljeve svejedno će nastaviti širiti danas svoje interesne sfere, a posebno u području znanosti i novih tehnologija. Informacije koje danas prikupite pokazat će se vrlo korisnima. Ne ograničavajte se jer i nekonvencionalne teme mogu vas inspirirati i dovesti do dobiti.

VODENJAK

Čuvajte se ljudi koji na prvu u vama bude privlačnost. Prvi pogled može biti varljive prirode. Ne jer je riječ o lošim ljudima, već onima s kojima niste kompatibilni. Smanjite očekivanja; ideali su varljivi. Posvetite se radije financijama jer one sada zahtijevaju vašu pažnju.

RIBE

Razmislite koliko ste uistinu samodostatni? Što vam trenutno nedostaje? Kakva vam je koncentracija? Možda vam je potreban odmor? Zvijezde kažu kako već znate o čemu je riječ pa krenite rješavati ovu situaciju koja vas trenutno čini slabijima no što jeste. Imate priliku biti vrlo aktivni i pozitivno nastrojeni. Zašto onda niste?