Tjedni horoskop od 12. do 18. veljače 2024. godine!

OVAN

Ovaj tjedan će vam biti izazovan. No, bez obzira na sve, hrabro koračajte naprijed. Planeti vam šalju energiju prepreka, ali vi ćete ih savladati svojom nevjerojatnom snalažljivošću. Budite spremni na dodatan rad i pokažite proaktivnost kad god za to uhvatite priliku. Samopouzdanje je ključna vrlina kojom možete osvojiti cijeli svijet!

BIK

Pred vama je tjedan u kojem će se vaša izdržljivost i strpljenje posebno isticati. Planeti su u savršenom skladu s vašim energijama, pružajući vam miran put prema postavljenim ciljevima. Očekujte neočekivane ljubavne trenutke - možda će se netko iz prošlosti pojaviti ili će vam se dogoditi romantična avantura koja će vas osvojiti.

BLIZANCI

Sada je vrijeme za postavljanje jasnih ciljeva i razmišljanje o dugoročnim investicijama. Ovaj tjedan je povoljan za donošenje pametnih financijskih odluka. U ljubavi, izrazite svoje osjećaje na jedinstven način. Ako ste slobodni, mogli biste privući pažnju nekoga tko cijeni vašu posebnu energiju. Ovo je također idealno vrijeme za planiranje putovanja - maštovita destinacija može biti upravo ono što vam treba za obnavljanje energije.

RAK

Iskoristite svoju kreativnost i empatiju kako biste riješili izazove. Vaša sposobnost suosjećanja bit će od pomoći kolegama i bliskim prijateljima. Ako se suočavate s nekim emocionalnim poteškoćama, obratite se pouzdanim prijateljima ili obitelji - dijeljenje tereta može donijeti olakšanje.

LAV

Ljubav je u zraku, a vi ste u središtu pažnje. Ako ste u vezi, izrazite svoje osjećaje i otvorite se partneru. Slobodni Lavovi mogli bi privući nekoga tko dijeli iste vrijednosti i duboke emocije. Posvetite se umjetnosti ili hobijima koji vas ispunjavaju kako biste ojačali svoje emocionalno blagostanje.

DJEVICA

Pred vama je tjedan koji će naglasiti vašu analitičnost i organizacijske vještine. Planeti potiču sposobnost rješavanja problema, pa iskoristite taj dar u radnom okruženju. Osvrnite se na svoje ciljeve i postavite jasne korake kako biste ih postigli. Ovaj tjedan je idealan za usvajanje zdravih navika i redovito vježbanje. Pronađite ravnotežu između poslovnih obveza i osobnog života, dajući si vremena za opuštanje i regeneraciju.

VAGA

Vaša diplomatska sposobnost će doći do izražaja u poslovnim situacijama. Rješavajte konflikte s elegancijom i surađujte s kolegama kako biste postigli zajedničke ciljeve. Posvetite se umjetnosti i kreativnim projektima koji će poboljšati vašu dušu. U ljubavi, izrazite svoje osjećaje partneru na kreativan način. 

ŠKORPION

Ovo će biti intenzivan tjedan ispunjen strašću, transformacijama i dubokim introspekcijama. Planeti potiču vašu duboku emocionalnu snalažljivost, pa iskoristite ovu priliku za dublje razumijevanje sebe i svojih odnosa. Ne bojte se preuzeti inicijativu i donositi velike odluke. Vaša sposobnost fokusiranja na ciljeve pomoći će vam postići značajne rezultate.

STRIJELAC

Obratite posebnu pažnju na svoje emocionalno zdravlje. Meditacija ili duboko disanje mogu vam pomoći održati unutarnju ravnotežu. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima i postavite si izazovne zadatke kako biste ostvarili osobni rast. Ipak, nemojte biti prestrogi prema sebi ako doživite poneki neuspjeh - to je samo put prema napretku.

JARAC

U ljubavi, izrazite svoje osjećaje prema partneru. Ako se suočavate s nekim nesuglasicama, komunicirajte otvoreno i sa suosjećanjem. Slobodni Jarčevi, otvorite se prema novim poznanstvima na društvenim događanjima - mogli biste pronaći osobu koja dijeli vaše ciljeve i vrijednosti.

VODENJAK

Budite kreativni i otvoreni prema poslovnoj suradnji. Razmislite o inovativnim rješenjima i dijelite svoje ideje s kolegama. Vaša jedinstvena perspektiva može pridonijeti timskom uspjehu. Ako razmišljate o promjenama u karijeri, sada je vrijeme za istraživanje novih opcija.

RIBE

Iskoristite svoju maštovitost i kreativnost u rješavanju problema. Surađujte s kolegama kako biste stvorili inspirativno radno okruženje. Ako radite na projektima koji uključuju umjetnost ili dizajn, sada je vrijeme da se izrazite na svoj jedinstven način. Slobodne Ribe mogle bi doživjeti neočekivane susrete, stoga budite otvoreni prema novim poznanstvima i pustite emocijama neka vas vode!