Dnevni horoskop za 20. veljače 2024. godine!

OVAN

Nervirat će vas sporost drugih. Produktivni ste i želite obaviti što više moguće, nažalost danas ćete se morati zadovoljiti s površnošću. To bi u vama moglo probuditi dobro poznatu averziju prema slabostima, ali nemojte si to dozvoliti. Nije potrebno raditi dramu. Čuvajte se teških riječi i ne upućujte ih drugima. Takav je dan, samo to.

BIK

Iscrpljuju vas razgovori koji vam nisu zanimljivi pa ipak, velike su šanse kako ćete baš u njima sudjelovati. Potrebni ste prijateljima i dajte im svoju pažnju. Prerasli ste neke teme, ali baš je zato korisno što ste uključeni u njih. Ponudite svoje iskustvo i savjet.

BLIZANCI

Pazite kako se izražavate jer želite biti jasni, a ne konfuzni. Jer, drugi bi vaše misli mogli krivo protumačiti, a onda vas očekuje situacija koju je tako lako izbjeći, a donosi više obaveza nego što ste planirali. Idealan je dan za isprobati nešto novo. Započnite hobi, vratite se vježbanju koje ste zanemarili… bilo što, samo neka bude za vas i vaš gušt.

RAK

Pustite kreativnost na slobodu jer pred vama su sjajne prilike za uspjeh i to nevjerojatan. Ali, pripazite. Kako biste došli do nivoa koji vam nudi izrazito mnogo, morate otpustiti određene emocionalne pritiske. Upitajte se zašto sami sebe zadržavate i što možete promijeniti u tom kontekstu? Priznajte si; već vam je jasan odgovor. Potom, samo hrabro naprijed. Očekuju vas pobjede.

LAV

Sustižu vas neki propusti iz prošlosti, a vi bježite od njih. Oni su sjajna lekcija, a ne neuspjeh. Život se ne dijeli na pobjede i poraze, već ono što iz svake situacije naučite. Pokušajte se izdići iznad bazičnog razmišljanja. Usmjerite se radije na sadašnjost. Budite prisutni. Tek tako ćete uočiti sjajne prilike koje vam se nude. Nema smisla žaliti nad prolivenim mlijekom.

DJEVICA

Pred vama je užurban dan. Sjetite se kako morate naučiti stati. Napravite rupu u rasporedu i budite malo spontani. Izađite iz radnog prostora, udahnite zrak…. Brinite se o sebi, malo za promjenu. Smiješi vam se procvat. Mnogi oko vas usmjereni su na slične aktivnosti i potrebe. Povežite se kako biste se dodatno motivirali i ne odbijajte pozive na druženja.

VAGA

Trebate riješiti određenu situaciju, ali suradnici su trenutno nedostupni. Ne ulazite u sukobe. Poradite na strpljenju. Ako ulazite u partnerski odnos pokušajte se oduprijeti porivu da budete sramežljivi. Postoji veliki potencijal za strast u ovoj vezi. Ponekad je bolje riskirati nego se pitati „što bi bilo…“

ŠKORPION

Otvara vam se prilika za druženje s nekim tko vas vrlo zanima, a vrijeme koje provedete zajedno pokazat će se posebno kvalitetnim. Bit ćete spontani, a vaša individualnost doći će do izražaja. Ne blokirajte se. Otvorite se ovoj prilici i uživajte u iskrenosti ovog nesputanog odnosa.

STRIJELAC

Budite spremni na neočekivano. To znači kako trebate ostati fleksibilni i suzdržati se od jakih emotivnih reakcija. Stvari možda neće ići po planu, ali važno je izraziti svoje mišljenje ili ga u potpunosti zanemariti. Vjerujte svojoj intuiciji, ona će vas usmjeriti prema pravoj reakciji.

JARAC

Dopustite si danas govoriti emotivno. Otvorite se. Nije vam to uvijek najlakša opcija, ali osjećate određene vibracije unutar sebe i ponekad je potrebno predati im se. Otvorite korice svoje knjige i ponudite im drugima na čitanje. Konačno ćete tako shvatiti što vas je do sada sputavalo i pronaći inspiraciju i snagu za novi dan.

VODENJAK

Budite spremni na pretrpan, užurban raspored. Ne gubite vrijeme na aktivnosti koje trenutno nisu prioritetne. Pripazite na impulzivnost. Ne sklapajte dogovore s ikime, koga niste ranije provjerili i imate samo iskustva iz druge ruke. Uzdajte se u sebe jer, većinu obaveza možete ispuniti sami, a ne želite se osjećati dužnima ili vezati uz ljude nedostojne vaših sposobnosti.

RIBE

Osjećate pritisak poslovnih obaveza. Djeluje na prvi pogled zastrašujuće koliko vas posla čeka, ali sposobni ste planirati i kvalitetno upravljati svojim vremenom. Udahnite duboko i pripremite se. Organizirajte prioritete, a od suvišnog se odmaknite. Sve će te stići, učinite li tako. Posao zahtjeva vašu pažnju, sve ostalo pripada drugom planu pa čak i izlasci i druženja koji su vam potrebni.