Tjedni horoskop od 4. do 10. ožujka 2024. godine!

OVAN

Pred vama su dani suočavanja s emocijama te čišćenja vlastitog energetskog prostora. Vrijeme je za pripremu prije no što započnete ciklus preporoda. Uživajte su samorefleksiji, naučite voljeti svoje mane i nastavite prezentirati snagu koja iz vas izvire. Možete sve što zamislite, samo budite hrabri i prigrlite vlastitu ranjivost.

BIK

Čitav tjedan posvećen je prilikama koje proizlaze iz vašeg društvenog okruženja. Osjećat ćete se samouvjereno, a imate mnoštvo ideja za ponuditi. Poseban je datum, 10. ožujka, sam završetak tjedna kada vam Zvijezde sugeriraju da samostalno organizirate okupljanje. Uživat ćete u informacijama koje do vas dopiru, a moguće je kako ćete se, ako niste u paru, upoznati nekoga tko će u vama probuditi osjećaje.

BLIZANCI

Postavit ćete stvarne prioritete i dopustiti ambiciji da preuzme navigaciju vašim životom. To je vrlo proračunata, ali pametna i dalekosežno isplativa odluka. Uspjeh neće doći još u ovom periodu, ali izgradit ćete sjajne temelje za budućnost u kojoj ćete biti nezaustavljivi. Vjerujte u sebe i svoje mogućnosti, pregršt ih je na vašem dlanu.

RAK

Tjedan treba provesti u kontemplaciji. Nakon 10. ožujka dolazi vam puno aktivniji period u kojemu ćete trebati reagirati spretno i brzo. Stoga sada odradite sve zaostatke i posvetite se onome što vas ispunjava. Ako niste sigurni jeste li krenuli pravim smjerom u odnosima, znajte kako će vam se put sam pokazati, a tada trebate djelovati vođeni razumom, ne emocijama.

LAV

Ne brzajte i ovaj tjedan iskoristite kao miran, neturbulentan period. Poradite na sebi, jer vaša će okolina čeznuti za osobom koju čuvate duboko u sebi i krijete od svijeta. Nećete biti vrlo emotivni, ali treba vam određena stabilnost, čiji ključ leži u razrješenju situacije iz prošlosti i otpuštanju.

DJEVICA

Sve do 9. ožujka, pod utjecajem sezone Riba, posvetit ćete se partnerskim odnosima, finaliziranju ugovora i pronalasku sklada. Spremni ste samo na one odnose koji vam nude recipročno. Svi ostali nalaze se na tankom ledu jer trenutno se želite odmaknuti od koncepta kompromisa. Jednakost i pravednost vaši su simboli ovog mjeseca i nešto pri čemu nećete biti popustljivi.

VAGA

Vrijeme je za proljetno čišćenje! Budite odlučni, direktni i odmaknite se od toksičnih elemenata u životu. Puni Mjesec u Ribama potiče vaš racio i omogućava vam suočavanje sa suvišnim. Čini se kako se ničega ne bojite, a u vama se budi stabilnost. Uvedite zdrave rutine tijekom ovog tjedna jer imat ćete visoku snagu volje koja će vam pomoći držati ih se.

ŠKORPION

Vodite se strašću u svakom aspektu životu. Netko bi vas mogao povrijediti i iznevjeriti vaše povjerenje te vas natjerati da propitkujete dosadašnje odluke. Kad bi barem svi mogli zatomiti ego. Vi ćete to trebati učiniti, želite li se odmaknuti od situacija koje vas pogađaju, čak i ako znate kako drugi to ne mogu.

STRIJELAC

Uživajte u ovim trenutcima blage usporenosti, posebice ovog tjedna. Neće još kratko trajati jer ćete već kroz nekoliko tjedana biti u središtu pozornosti i ne samo kako ćete istaknuti svoje dosadašnje kvalitete već ćete proširiti spektar djelovanja te polirati nove. Odmor, odmor… odmorite.

JARAC

Imate sjajne ideje, a nekako ih ne shvaćate dovoljno ozbiljno. Vrijeme je da to učinite. Bit ćete vrlo kreativni ovog tjedna tako da svakako trebate iskoristiti ovu blagodat. Da, imate obaveze, ali prisjetite se kako je vaša glavna obaveza ispunjenje sebe. Opustite se, družite s osobama čija prisutnost vas veseli. Ako stanete na kratko, na sreću, svijet neće.

VODENJAK

Ovaj tjedan možete si dopustiti malo ludosti, zabave. Otpustite kočnice, jer nešto kasnije u mjesecu morat ćete se ozbiljno organizirati i investirati vrijeme u konkretnije stvari. Mogli biste upoznati atraktivnu osobu, koja će vas odmah pročitati.

RIBE

Iskoristite tjedan kako biste se pripremili na vrlo poseban dan koji nastupa njegovim završetkom. 10. ožujka donosi pregršt novosti i svjež početak vođen mladim Mjesecom u Ribama. Uživajte sada u sitnicama koje vas ispunjavaju, jer dolazi vam period u kojemu ćete ostaviti trajan trag svojeg djelovanja.