Mjesečni financijski horoskop za ožujak 2024. godine!

OVAN

Budite oprezni i vodite se mišlju: „sve u svoje vrijeme“. Još uvijek ste u periodu koji je pogodan za ulaganja. Ali, ne govorimo samo o onima materijalne prirode. Investirajte i u vlastite interese i nadogradnju svojih vještina jer bi se to moglo pokazati posebno korisnim. Krajem mjeseca bit će vam jasno što želite poduzeti po pitanju kupovine i kako sačuvati dosad investiran novac.

BIK

Vrlo je važno posvetiti se sitnom tisku u ugovorima koji su vam sada dostupni. Skepticizam se ponekad treba cijeniti pa ga svakako iskoristite ovog mjeseca dobijete li određene ponude za suradnju. Nije vrijeme za srljanje u nove izazove, pogotovo ne financijske. Strpite se još malo i budite sigurni u vrijednost onoga što radite. Sreća prati hrabre, ali nagrađuje i one koji znaju zašto je ponekad bitno pričekati, pravo vrijeme.

BLIZANCI

Ovaj mjesec nudi vam priliku za promišljanje na temu novca. Postoje određeni obiteljski repovi i odgovornosti s kojima se trebate suočiti. Ne nužno s drugim članovima obitelji, već sa sobom. Znate koliko radite i kako doprinosite, a željeli biste više. Trenutno to nije moguće, ali znajte kako se svako djelovanje prema kvalitetnoj budućnosti računa. Vaša je na dohvat ruke. Pokušajte vizualizirati svoju budućnost, pogotovo financijsku. To će vam pomoći pri donošenju odluka koje će vam uskoro biti nametnute.

RAK

Dolaskom 25. ožujka pripremite se na promjene u dinamici rukovođenja financija. Situacija se razvija bilo da je riječ o vašem, osobnom, stavu prema novcu ili stavovima onih koji vas plaćaju. Svakako se, za sada, klonite novčanih investicija jer ne možete njima direktno kontrolirati u ovom periodu. Imate li priliku, radije investirajte u neko putovanje. Malo eskapizma, neće vam škoditi, a olakšat će vam pri sagledavanju trenutne pozicije, koju svakako možete poboljšati.

LAV

Ulazite u period u kojemu će vam se razjasniti kako i s kim surađivati, a kako biste ostvarili dobit. Čini se kako je Svemir odlučio otvoriti vam vrata koja vode do zavidnog uspjeha. Naravno, ako ste do sada već učili i provjeravali svoje opcije. No, pričekajte još malo do cementiranja dogovora. Promotrite još jednom situaciju i zapamtite: partner je ključan. Znate li već sada na koga se možete osloniti?

DJEVICA

Nema boljeg načina za objasniti vam ovo osim: ključ do vašeg uspjeha leži u zabavi. Ovog mjeseca trebate se prepustiti zadovoljstvima koja ne samo kako će vas ispuniti energijom, već će vam donijeti izuzetne prilike. Budete li opušteni, otpustite li kočnicu i prigrlite li slobodu, svijet bi uskoro mogao postati vaš. Ne tražite, samo upijate i dopustite si biti spontanima.

VAGA

Početak godine natjerao vas je na određene promjene. Sada je vrijeme za razmišljanje o onome što želite ostaviti u nasljeđe. Ožujak vam nudi idealne prilike za analizu investicija koje imaju posebno, veliko značenje u vašem životu. Dovršite neke započete radnje i riješite se repova. Ovo je nužan korak u smjeru održavanja stabilnosti. Mjesečeva eklipsa, 25. ožujka (kao i ona koja će se pojaviti 8. travnja, zapamtite) natjerat će vas da od temelja preispitate svoje odluke. To je dobro za vas, ne bojte se učiniti to. Svakako, ali svakako, gdje možete štedite. Krenite odmah.

ŠKORPION

Ako ste početkom ove godine odredili određene financijske prioritete, ovog mjeseca nemate razloga za brigu. Niste li još to učinili, Zvijezde vam daju priliku sve do sredine godine jer tada biste trebali početi ubirati plodove svojih odluka. Mogli bi vas pozitivno iznenaditi. Ovog mjeseca nastavite djelovati, a otvorite oči za potencijalne partnere i investitore. Pred vama je period u kojem ćete ih moći podrobnije upoznati i razraditi svoje ideje. Budite spremni izložiti se i ne bojte se kritika. Imate nešto što mnogi žele, prihvatite to.

STRIJELAC

Manje je više, a vi znate kako to iskoristiti za svoju prednost. Živite ovog mjeseca jednostavno, čisto. Srce vas vuče prema nekim stvarima, a ispunite si samo one želje koje vas iskonski mogu nahraniti i probuditi u vama inspiraciju i kreativnost. Dobro pogledajte police i ormare. Napravite čišćenje. Riješite se svih stvari koje ne koristite već duže vremena ili ni ne mislite u budućnosti. Vrijeme je za prizivanje nove, zdrave, svježe i bogate energije u vaš život. Ovog mjeseca ne razmišljajte o štednji, razmišljajte o poboljšanju života vlastitim, ne financijskim djelovanjem. Vjerujte, isplatit će se. 

JARAC

Pripremite se na period investiranja u sebe i vlastite vještine. Uskoro vas očekuju pozivi za udruživanje u partnerstvo, ali sada nije vrijeme za to. Najbolje znate kako baratati vlastitim financijama i sposobni ste donositi vrlo racionalne, ponekad i hladne odluke, ali budite iskreni, ponekad se možete zanijeti. Nemojte si dopustiti postati umišljenima i mislite kako znate apsolutno sve. Ovaj mjesec nije povoljan za igru. Radije, širite svoje kontakte i učite.

VODENJAK

U periodu ste transformacije i, blago vama, financije vam trenutno ne bi uopće trebale biti u prvom planu. Naravno, svatko o njima razmišlja, ali vi biste, osim što pazite na potrošnju trebali razmišljati o drugom vidu investicije. Ožujak vas poziva na otvaranje uma i upijanje znanja, novih lica. Otvorite uši i slušajte, jer doći ćete s vremenom do dobrih prilika.

RIBE

Ovog mjeseca smiješi vam se financijski uspjeh jer ćete se znati osloniti na svoju intuiciju i ovog će vas puta voditi u pravom smjeru. Možda je vrijeme za širenje interesa i aktivnosti jer ćete na taj način doći do novih, vrlo korisnih informacija. Samo se nemojte poskliznuti i početi sumnjati u sebe ili razvijati scenarije koji su danas daleko od mogućih.