Astrološke prognoze sugeriraju nekoliko datuma na koja vrijedi obratiti pažnju. Tada će naime, vrijeme biti pogodno za donošenje određenih odluka, investiranje, planiranje, ali i materijalizaciju projekata koji su do sada bili tek idejni. Mnogi će osjetiti ovu specifičnu energetsku vibraciju, a posebno tijekom ožujka, a kreativne sile podarit će vas inspiracijama u trajanju od čak četiri dana.

3. ožujka 2024.

Numerološki riječ je o nizu 3+3, dok je značenje broja tri u astrologiji vezano uz utjecaj Jupitera, planeta sreće, obilja, uspjeha, ali i mudrosti. Vjeruje se kako vlada Strijelcem, a prema nekim učenjima i Ribama. Baš kao i Strijelci, koji su skloni avanturama i kreativnom načinu djelovanja, broj 3 djelovat će na sve koji trenutno pokušavaju predstaviti svoje posebnosti i dobiti priznanje koje zaslužuju.

Ovog datuma pripremite se na izlazak iz sjene i podignite svoje pozitivne vibracije. Pokušajte se odmaknuti od svih štetnih utjecaja i prigrliti mogućnosti koje su vam na dohvat ruke. Ovo je dan kada se treba odvažiti i napokon uvesti promjenu koja vam je potrebna.

10. ožujka 2024.

Pripremite se na otkrivanje istine i suočavanje sa situacijama koje već neko vrijeme odgađate. Premda neki ovu informaciju ne smatraju sretnom ili posebno pozitivnom, riječ je o datumu koji će vam dati uvid u stvarnu situaciju u kojoj se nalazite te vas time zaštititi od ljudi koji nemaju dobre namjere niti su uistinu onakvi kakvima se predstavljaju.

Ujedno, ovo je dan koji daje mogućnost otkrivanja skrivenih talenata jer će vam omogućiti da se posvetite svojim zanimacijama i konkretizirate određene projekte.

12. ožujka 2024.

Datum koji nosi osjećaj mističnosti i nudi priliku sagledati svoje mogućnosti te ih prezentirati na najbolji način. Djelujte bez zadrške i pokažite osobine koje ste do sada držali ispod površine. Mnoge ćete iznenaditi, a to će vam otvoriti neka nova vrata.
Većina će tog dana osjetiti nalet produktivnosti koju svakako u tom trenutku treba iskoristiti.