Dnevni horoskop za 4. ožujka 2024. godine!

OVAN

Imate sve predispozicije za vođu, preuzmite kontrolu u poslovnom okruženju ili u privatnom životu. Spremni ste djelovati učinkovito i suočiti se s izazovima. Dan vam daje vjetar u leđa koji oslobađa i povećava samopouzdanje. Zaslužili ste ovakav lijep niz događanja, uživajte u njemu.

BIK

Previše ste samokritični i zadajete si zadatke koje nitko, osim vas samih, od vas ne traži. Kome se dokazujete? Samo i isključivo sebi. Ostali su već primijetili vaše vrijednosti, ali dobro razmislite danas zašto se, na neki način omalovažavate? U što sumnjate? Vjerujte, za sada nema potrebe za ovaj način rada. Pogledajte se dobro i odajte si priznanje koje zaslužujete.

BLIZANCI

Mnogo ćete razmišljati o tome kako biti produktivniji, a pritom ćete se previše opterećivati mišljenjima i viđenjima drugih oko vas. Nečije dobronamjerne primjedbe mogle biste uzeti kao suviše kritične opservacije. Umjesto da saslušate glas razuma i napokon prihvatite ono što je zapravo kompliment. Probudite vjeru u sebe.

RAK

Danas, ali i sutra su važni dani za vas. Morate donijeti neke odluke, a zaustavljate se u tome. Posebice ako je riječ o privatnim odnosima. Dobro procijenite kome sada možete uistinu vjerovati, a možda neke odnose trebate odrezati. Ne žalite nad tim. Okruženi ste s mnogo ljudi koji vas vole i vjeruju u vas, a ponekad je dobro odmaknuti se od onih koji vam ne odgovaraju.

LAV

Vrijeme je za uklanjanje sumnji. Kako u vlastite sposobnosti tako i u određene situacije. Inače niste skloni biti u ovoj situaciji, ali svima je potrebna kako bi se određena misao kristalizirala i darovala vam uvid u cilj kojemu se približavate. Lavovi, odvažni ste i karizmatični što, naravno ne znači kako ponekad ne možete biti neodlučni, ali danas poslušajte svoju intuiciju i, obavezno, vjerujte u sebe kao i inače.

DJEVICA

Posvetite se svojim kreativnim idejama. Posao svakako donosi financije, ali u vama sada gori želja za nečim novim. Ono što još ne znate jest – već sada u vama postoji određeni koncept, poriv, koji vam nudi promjenu na bolje. Što čekate? Opustite se i prionite na posao. Vrijeme je da realizirate nešto što će ponuditi mnogo više no što ste očekivali.

VAGA

Nema okolišanja s ovom porukom. Možda se čini iznimno kratkom, ali stvar je vrlo jednostavna i nikako ju ne zanemarujte. Jedina lekcija koju danas trebate usvojiti jest sljedeća: slušajte svoju intuiciju u svakoj situaciji. Ne razmišljajte previše, djelujte nagonski. Samo to je bitno.

ŠKORPION

Bez obzira na obaveze, Svemir vas danas poziva da odgodite one koje možete i posvetite se sebi. Napravite konstruktivan plan. Ako je potrebno, stavite sve na papir. Od toga što vas mori, što možete poboljšati, do onoga što znate kako trebate otpustiti. Idealan je period za samorefleksiju koja će vas ispuniti i usmjeriti na pravi put.

STRIJELAC

Osjećate blagu nervozu radi nečega što ste već odavno savladali, ali sada ste si malo pomaknuli ljestvicu. Znate kako je uvijek dobro učiniti to, ali sada sumnjate su sebe. Nema potrebe za time. Znate tko ste kao ličnost. Prihvatite ovo kao izazov u kojemu ćete uživati, a ne podbaciti. Ovo je vaša godina i Zvijezde vam nude načine napretka. Ostavite ego po strani i investirajte u vlastiti rast.

JARAC

Osjetit ćete određeni napredak jer, napokon ste pronašli novi način za ponašanje unutar situacija koje su inače negativne po vas. Kao da ste naučili sagraditi zid između vaših osjećaja i perspektive situacije. Ovo je iznimno važan napredak za vas jer ste napokon postavili određene granice i nitko ih više ne može prijeći, ako to ne dopustite.

VODENJAK

Danas ćete se igrati psihologa. Točnije, poznavanje određenih obrambenih mehanizama i suprotstavljanja dobro će vam doći. Dok sami nećete biti ugroženi, velika je vjerojatnost kako ćete se morati zauzeti za osobu do koje vam je stalo i pomoći joj iskopati se iz neugodne situacije.

RIBE

Prisjetite se danas od čega ste izgrađeni; što ste samostalno investirali kako biste bili gdje jeste. Snažni, odlučni i sposobni. Treba li vam to ponoviti? Recite si sami. Jer danas ćete, bez obzira na situaciju pokazati upravo te atribute. Ne sumnjajte u njih. Ovo je vaš dan.