Budući da se 29. veljače događa samo jednom svake četiri godine, mnogi ljudi vjeruju da taj dan ima značajnu duhovnu moć. Vjeruje se kako svaka prijestupna godina nudi mogućnost uravnoteženja određenih nedosljednosti, a nudi i moć za promjenu, piše Forever Conscious.

Numerologija otkriva skrivenu tajnu datuma 29. veljače

29 je numerološki broj 11 dan (2+9), koji je glavni broj u numerologiji i kaže se kako predstavlja duhovno buđenje i prosvjetljenje.
U numerologiji, 2 je broj slijeđenja duševne svrhe ili misije. Nosi žensku energiju koja nas inspirira na stvaranje kreacija i prenošenje ideja iz naših umova u fizički svijet. 

Kada se 29 i 2 spoje, njihova se energija formira kako bi stvorila snažno vrijeme za ljubav, iscjeljivanje i podučavanje. Ovaj brojčani kod također predstavlja dolazak glasnika duhovnog svjetla, tako da možemo primiti važan znak ili poruku ovog dana koji će nam donijeti prijeko potrebne smjernice. Obratite pažnju na svoje snove ili znakove iz prirode. Pogledajte pojavljuje li se životinjski glasnik ili nailazite na neke sinkronističke događaje za koje se čini kako vas usmjeravaju u određenom smjeru.

Duhovni značaj prijestupnog dana

Budući da je 29. veljače tako rijetka vibracija, može izazvati i neku vrstu efekta valovitosti u nama. Mogli bismo osjetiti kako idemo prema naprijed u vlastitom duhovnom rastu i evoluciji. Prijestupni dan nam daje dodatno vrijeme za obavljanje stvari, a to stvara vibracijski utjecaj na dimenziju vremena u svemiru.

Iskoristite ovaj dan kako biste postigli uspjeh na zanemarenom polju razvoja. To se možda odnosi na to da ćete konačno upisati određeni tečaj, započeti s meditacijom ili naučiti reći 'ne' određenim ljudima koji kradu vašu energiju. 

Osvijestite nešto s čime želite iskoračiti u svom životu

Procijenite gdje želite stvoriti više vremena i energije za nešto i pošaljite svoje namjere u svemir. Dok podižemo vlastitu vibraciju, shvaćamo kako nemamo beskonačno mnogo vremena. Sve se jednostavno događa u sadašnjosti. Nema prošlosti ni budućnosti; sve je samo trenutak i sada.

I dok smo nekad previše fokusirani na prošlost ili budućnost, moramo osvijestiti kako ipak živimo sada. Napravite nešto dobro danas kako bi vam bilo bolje i lakše sutra!