Saznajte što vašem znaku donosi mjesečni kineski horoskop za ožujak 2024. godine! Ovo je mjesec velikih promjena, pozitivne energije i dobrih prilika, piše Your Tango.

Ako niste sigurni koji ste znak u kineskom horoskopu, pogledajte ovdje

Štakor

Prva polovica mjeseca bit će blagonaklona prema vama. Oni koji su zapeli u pravnim bitkama bilo koje vrste ili pokušavaju okončati štetnu praksu na svom radnom mjestu, imat će punu podršku kozmičkih sila. Samo se pobrinite da se klonite laži i nepoštenja. Druga polovica ožujka bit će vam opuštenija i mirnija. Napunite baterije pod ovim utjecajem kako biste smirili srce i duh. 

Bivol

Prva polovica ožujka bit će puna različitih iskustava. Meditacija, joga ili druge smirujuće prakse mogu vam pomoći u pronalasku mira. Drugu polovicu ožujka bit će bolje provesti u introvertiranim poslovima, osobito ako ste kreativac koji je odugovlačio s dovršavanjem započetih projekata. Monumentalna promjena će vas dočekati uskoro, za nekoliko mjeseci. Ono što sada radite utjecat će na to kako će se odvijati budućnost.

Tigar

Ožujak će za vas biti pun različitih iskustava, posebno ako ste usamljeni u svojoj zajednici ili osjećate da nitko ne razumije vas ili vaše motive. Ne dopustite da vas ove misli povuku prema dnu. Pronađite utjehu u sebi i budite sami sebi najbolji prijatelj. Nekima od vas sigurno će koristiti ako se otisnu na solo putovanje koje će vam pomoći dublje se povezati sa svojom dušom.

Zec

Usredotočite se na brigu o sebi i opustite se, bilo kroz bavljenje sportom, uživanje u spa danu ili zabavi na odmoru. Svemir vam poručuje da ne započinjete nova poglavlja, jer sada nikako nije optimalno vrijeme za to. U drugoj polovici mjeseca osjećat ćete se uravnoteženo i stabilno, a iskusit ćete lijepa iskustva i nove prilike.

Zmaj

Pažljivo birajte svoje težnje u profesionalnoj i osobnoj sferi života. Budite pažljivi u drugoj polovici mjeseca, pogotovo ako ste u prošlosti popuštali pod pritiskom ili ste se suočili s negativnim posljedicama zbog ljubomornih ljudi u vašem društvenom krugu. Ne ignorirajte crvene zastavice!

Zmija

Trenutno se za vas sprema nešto lijepo iza kulisa, što zahtijeva da ostanete tu gdje jeste i ne budete nestrpljivi. U prvoj polovici mjeseca imat ćete koristi od sklonosti obrazovanju ili osobnom razvoju. Druga polovica će se nadograditi na ovo tako što ćete postati jača i stabilnija verzija sebe. 

Konj

Naučit ćete više o svojim bližnjima nego što ste ikad znali i mogli biste se šokirati detaljima koje ćete otkriti. Druga polovica mjeseca temeljit će se na fokusiranosti na odnose. Bilo da ste osećajni ili ne, najveću radost pronaći ćete u društvu samo odabrane grupe ljudi. Za ostale vas uopće neće biti briga.

Koza

Vaša duša žudi za odmorom i oporavkom. Pronađite načine kako biste si to i priuštili - bilo kroz solo odmor, dan u toplicama ili razgovor sa starim prijateljem. Čekaju vas velike stvari i potrebno vam je ovo razdoblje odmora kako biste mogli odgovoriti na izazove punom snagom. Ovo je razdoblje kada će jačati vaše osobne granice.

Majmun

Prva polovica mjeseca bit će vrijeme za procjenu i razmatranje. Što je dobro funkcioniralo za vas? Koje navike biste trebali eliminirati ili zamijeniti? Živite li život iz svojih snova? Zabilježite svoje odgovore i prijeđite na srž stvari. Ako sve uspješno razmotrite u prvom dijelu mjeseca, drugi dio će za vas postati razdoblje konsolidacije i slavljenja uspjeha.

Pijetao

Prva polovica ožujka bit će razdoblje radosti u privatnom i poslovnom životu. Primit ćete velike i iznenađujuće vijesti, a možda ćete sudjelovati u događaju velikog značaja. Druga polovica mjeseca će biti opuštenija i odmornija. Zapravo, briga o sebi tijekom ovog razdoblja bit će glavni motiv. 

Pas

U prvoj polovici mjeseca ćete se opuštati, a druga će biti razdoblje za suradnju. Dozvolite svom timskom duhu preuzimanje vodstva, jer će vas dovesti do poticajnih prilika za napredak. Ovo je razdoblje pripreme za velike projekte i ulaganja koja slijede u drugom dijelu 2024. godine. 

Svinja

Prva polovica ožujka će biti zabavno razdoblje. Čekaju vas partyji, okupljanja, zanimljivi razgovori s prijateljima i još mnogo toga. Kasnije će vas mučiti pitanja vrijednosti i motivacije, a mogli biste poželjeti započeti novi poslovni smjer. Budite analitični i proaktivni, jer promjene se događaju samo onda kada ih sami potaknemo.