Bliži nam se početak nove astrološke godine, ali i sezone Ovna. Očekuju nas pomrčine, kao i retrogradno gibanje planeta - sve ovo signalizira kako će proljeće biti prožeto novim i zanimljivim energijama koje će otvoriti neka sasvim nova pitanja, piše Forever Conscious.

Evo što ova sezona donosi svakom horoskopskom znaku.

Ovan

Dobrodošli u svoju sezonu! Sunce je prešlo u vaš znak zodijaka i na svojoj koži ćete osjetiti njegovu toplinu. Ovo je sjajno vrijeme za slavlje, novi početak i razmišljanje o tome što želite postići u mjesecima koji dolaze. Razmislite o tome što u vama budi inspiraciju ili koje idejama možete unijeti u svoj život. Ako imate na umu novi poslovni pothvat ili želite započeti novi tečaj ili posao, sezona će vam biti posebno povoljna. Značajna će biti pomrčina Mjeseca u Vagi krajem ožujka koja će ponovno pobuditi aktualna ljubavna pitanja. 

Bik

Na vašoj je strani snažna energija za nove početke i razmišljanje o tome koje sjeme želite posaditi u nastavku godine. Bit će potrebno uložiti dodatno vrijeme i trud da se stvori pravo okruženje, ali nagrada će biti vrijedna toga. Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka iznijet će neke nove informacije na vidjelo, a bit će potrebno posebnu pažnju obratiti na moć naših manifestacija koje će biti posebno moćne tijekom travnja.

Blizanci

Dok pozdravljate ovu svježu energiju i inspiraciju, odvojite trenutak kako biste zastali i proslavili koliko ste daleko stigli. 25. ožujka dočekujemo prvu pomrčinu ove godine, lunarnu pomrčinu punog Mjeseca u Vagi. Ova će pomrčina istaknuti prijateljstva u vašem životu – mogli biste otkriti da je određeno prijateljstvo odslužilo svoje u vašem životu, ili alternativno, možda poduzmete korake kako biste pojačali vašu povezanost. Stvari se mogu činiti malo zbrkanim pod ovom pomrčinom, ali pomrčina koja slijedi 8. travnja pomoći će raščistiti nedoumice.

Rak

Napravite ploču s vizijom ili zapišite popis ciljeva i snova tijekom ove sezone. Pomrčina Mjeseca u znaku Vage 25. ožujka nosi temu završetaka, a kod vas se čini da je to povezano s vašim domom i obiteljskim životom. Ako ste doživjeli zategnute odnose s članom obitelji, ova pomrčina može biti kap koja je prelila čašu. Alternativno, mogli biste otkriti kako se vaša uloga unutar obiteljske dinamike mijenja. 1. travnja, Merkur, planet komunikacije i ugovora, bit će retrogradan, stoga će biti važno vrlo pažljivo promotriti sve ugovore ili obvezujuće sporazume i provjeriti komunicirate li svjesno.

Lav

Osjećat ćete se osnaženije, energičnije i željet ćete unijeti novu energiju u svoj život početkom proljeća. Moguće je da će se tijekom sezone Ovna u vašem životu pojavljivati motiv putovanja. Čak i kraći odmor ili posjeta novom dijelu grada u kojem živite pobudit će istraživačku i adrenalinsku energiju u vašu svakodnevicu. Vidjeti nove stvari i otvoriti se neočekivanim iskustvima uvijek je odličan način da unesete svježu inspiraciju i radost u svoj život. 

Djevica

Pronađite malo tišine i vježbajte zahvalnost za put koji ste prošli. Skloni ste podcjenjivati svoj rad i uspjeh, ali sada si morate priznati koliko toga ste postigli i odati sami sebi počast. Možda čak i rasporedite vrijeme za prijeko potrebnu brigu o sebi. Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka nosi temu završetaka. Vaše financije će vjerojatno biti uključene, pa ćete možda upravo tu primijetiti promjene. Travanjska pomrčina Sunca koja slijedi donosi priliku za nove početke. Ako ste se nosili s financijskim stresom, mogli biste pronaći odgovore koje tražite pod ovom pomrčinom.

Vaga

Dok počinje sezona Ovna, vi ćete biti glavna zvijezda predstave, jer imamo snažnu pomrčinu u vašem znaku 25. ožujka. Nakon ove pomrčine, 8. travnja dogodit će se pomrčina Sunca u znaku Ovna. Ova pomrčina Sunca jedna je od najsnažnijih koje ćemo doživjeti tijekom cijele godine, a donosi nove početke i svježu inspiraciju u vaš život. Čini se da vas putovanje samootkrivanja na kojem ste bili sada može voditi u poduzimanju opipljivih koraka u svom životu. 

Škorpion

Pomrčina Sunca 8. travnja bit će fantastična prilika za postavljanje namjera i poduzimanje akcijskih koraka kako biste poboljšali svoj život ili krenuli u novom smjeru. Ne brinite ako vam stvari nisu kristalno jasne čak ni pod Sunčevom pomrčinom o tome kojem novom poglavlju želite pristupiti, možda će morati proći vrijeme kako biste to saznali. Sve što trebate učiniti je ostati otvorena uma za primanje novih mogućnosti.

Strijelac

Kako se Sunce kreće u Ovnu, osjetit ćete poriv za apsorbiranjem vatrene energije i upotrijebit ćete je kako biste se osjećali življe i svrhovitije. Osim toga, poželjet ćete proslaviti sve što ste postigli. Ponuda će biti pregršt na početku astrološke nove godine, stoga upijajte energiju oko sebe i uživajte u njoj. Možda je vrijeme za razvijanje vaših snova ili poduzimanje hrabrog koraka i odbacivanje svega onoga što vas koči u njihovu ostvarenju.

Jarac

Čini se da je mnogo promjena na horizontu za vas u nadolazećim mjesecima, ali sve te promjene guraju vaš život u smislenijem i pozitivnijem smjeru. Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka bit će prva velika promjena koju ćete doživjeti ove godine. Ova pomrčina Mjeseca ima temu završetaka i čini se kako je poslovne tematike. Nakon ove pomrčine, imamo još jednu 8. travnja. Pod ovom pomrčinom, vaša pozornost će se vjerojatno okrenuti domu i obiteljskom životu. Moguće je kako će biti aktivni i vaši unutarnji osjećaji oko ovih tema. Osjećate li se unutar sebe kao kod kuće? 

Vodenjak

Stavite ruku na srce, duboko udahnite i dok izdišete, pošaljite osjećaj ljubavi prema sebi. Priznajte si sve što ste postigli, kroz što ste prošli i gdje se danas nalazite. Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka nosi temu završetaka - svemir nam daje priliku raščistiti nered i stvoriti novi prostor. Pomrčine obično donose sudbonosne događaje koji nas stavljaju točno tamo gdje trebamo biti, stoga vjerujte onome što se događa - osobito imajte povjerenje u pozitivan aspekt ako netko napusti vaš život pod ovom pomrčinom.

Ribe

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka duboko će vas dirnuti. Ova energija pomrčine djeluje vrlo osobno i vjerojatno će vas dotaknuti na dubljim, nevidljivim razinama. Mogli biste zaroniti dublje u svoju podsvijest ili više pažnje posvetiti svojim snovima i misaonim procesima. Kako stižemo do pomrčine Sunca 8. travnja u Ovnu, nova inspiracija i svježi valovi energije bit će na putu. Iskoristite ovu pokretačku energiju!