Portal koji se otvara ispod pomrčine Mjeseca u Vagi 25. ožuka 2024. godine jedan je od završetaka. Čini se da smo vođeni kako bismo nešto priveli kraju - možda je to misaoni obrazac, način vjerovanja ili nešto opipljivije poput završetka posla, veze ili nekog drugog poglavlja našeg života, prenosi Forever Conscious.

Pomrčine utječu na sve nas u različitim stupnjevima, ali uvijek ostavljaju trag i postavljaju nas tamo gdje trebamo biti. Zapravo, vjeruje se kako pomrčine otključavaju sudbonosne ugovore. 

Pomrčina u znaku Vage ukazuje na odnose

Vaga predstavlja ravnotežu između davanja i primanja u našim životima. Gdje dajemo previše? Gdje ne dajemo dovoljno? Ova će nam pitanja vjerojatno biti na umu pod pomrčinom i u korijenu svih problema koji nam se pojave. Naši će odnosi vjerojatno biti u velikom fokusu, jer nas energija Vage navodi da pogledamo kakvima se prikazujemo u partnerskim odnosima. Jesmo li iskreni i autentični prema sebi? Sviđa li nam se tko postajemo kada smo u određenim odnosima?

Energija Vage čini dobar posao i pomaže nam usredotočiti se na drugu osobu, kao i razmišljati o stvarima s njezinog gledišta. To je energija koju možemo pozvati kada želimo osjetiti suosjećanje ili vidjeti kako je to hodati u tuđim cipelama.

Koje vrijednosti njegujemo?

Stvaranje partnerstva s drugima jedan je od najdubljih dijelova ljudskog bića. Na tom putovanju kreiramo odnose s obitelji i prijateljima, a možda čak i sa supružnikom i djecom. U životu imamo mnoštvo različitih partnerstava i sva su ona moćni učitelji, izvori radosti i nevjerojatni portali rasta. Kao ljudska vrsta, tražimo odnose i veze s drugima. Ne napredujemo ako ih nemamo, stoga je sigurno reći da su odnosi iznimno važni. Veze mogu izvući ono najbolje iz nas, ali i ono najgore. Mogu izazvati rane i ostaviti nas traumatiziranima, ali mogu biti i mjesta ljubavi, sigurnosti, topline i zaštite.

Odnosi postoje u raznim vrstama, a pod ovom pomrčinom Mjeseca u Vagi, mogli bismo se naći u situaciji da procjenjujemo kvalitetu odnosa koje smo stvorili u našim životima. Primamo li onoliko koliko dajemo? Možda ćemo otkriti da se promijenilo ono što smo nekada cijenili.

Vizualizirajte svoju vezu iz snova

Energija pomrčine odnosi se na završetke i uklanjanje dinamike koja nam više ne služi. Posebno se ovo tiče aktivnosti naših odnosa, ali ovu energiju možemo koristiti i za vizualizaciju onoga što želimo privući u partnerstvu. Napišite kakvog partnera očekujete, koje kvalitete želite pronaći u njemu i koliko vam je važno da ste međusobno slični u određenim poljima.

Iako možda nećemo imati sve odgovore pod ovom pomrčinom, naš će zadatak biti slušati, učiti i nastaviti rasti iz svega što nam se pojavi pod ovim čarobnim Mjesecom.