Dnevni horoskop za 9. travnja 2024. godine!

OVAN

Osjećat ćete se zapostavljeno od strane bliske osobe, ali pokušajte upravljati svojim emocijama. U redu je ponekad osjetiti negativne emocije, tugu ili ljutnju, ali ne smijemo im dozvoliti prevlast nad svima ostalima. Razgovarajte kako biste shvatili što vam druga strana ima za reći, a tek onda dođite do velikih rješenja. 

BIK

Dugo niste proveli vrijeme s nekim članovima najbliže obitelji ili dragim prijateljima pa je pravi trenutak za promjenu. Nazovite ih i dogovorite neplanirano druženje. Uživat ćete u iskrenim emocijama prepunim ljubavi i pažnje. Važno je uvijek biti svjestan prioriteta i potrebe za radom na odnosima. 

BLIZANCI

Prijateljstvo je odnos u koji je potrebno neprestano ulagati i održavati korelaciju između 'davanja' i 'uzimanja'. Je li vaš prijatelj pošten prema vama? Cijeni li zaista vaš trud? Vrijeme je za iskren razgovor - ne ostavljajte ništa za sutra!

RAK

Iako biste najviše voljeli danas uživati u samoći, čini se kako vam ova tužna energija ne pomaže previše. Budite hrabri i dogovorite druženje s bliskim ljudima i podijelite s njima ono što vas muči. Problemi nam se često čine puno većima dok ih ne izgovorimo na glas i ne dobijemo savjet od druge osobe. 

LAV

Nešto vam smeta iz vaše prošlosti - baš kada ste pomislili da ste je ostavili iza sebe, javi se kako bi vas podsjetila da je potrebno još puno raditi na tome. Ovo je sasvim normalno, a već i sami znate kojim koracima možete prevladati ove nepotrebne emocije. Fokusirajte se na sitne uspjehe koje ćete danas, baš kao i svakoga dana, postizati. 

DJEVICA

Budite skromni u aktivnostima koje planirate danas i prihvatite činjenicu da drugi ljudi možda znaju što je najbolje, barem za sada. Krenuli ste na željeni put kojima ipak niste baš toliko zadovoljni što znači da dolazi do određenog nezadovoljstva. Ne zaboravite da imate pravo odustati ako se ne slažete s onim što se događa.

VAGA

Zapamtite kako je ipak puno toga izvan vaše kontrole. Nemojte osjećati pritisak ako nešto ne napravite savršeno. Vaša sposobnost brzog i gracioznog razmišljanja pomoći će vam nositi se s današnjim izazovima i vježbati nježnost prema sebi koja vam je u ovome trenutku toliko potrebna.

ŠKORPION

Želite se nagraditi, ali ovo nije period za impulzivnu kupovinu. Vrijeme je štednje, jer vas očekuje ostvarenje izuzetno zabavnih planova u skorijoj budućnosti. Imate cilj - ne zaboravljajte ga samo tako!

STRIJELAC

Danas morate nekome uljepšati dan! Pokažite zadivljenost ili ponos osobi kojoj je to prijekopotrebno u ovome trenutku. Budite nečiji 'znak' da je baš sve onako kako treba biti. Zapamtite, dobra djela se vraćaju onome tko ih čini!

JARAC

Pravi je trenutak da i vi zagrlite svoju iracionalnost! Ne morate baš uvijek raditi sve po planu, vrijeme je za prepuštanje energiji koja vas okružuje. Nešto se neće odmah činiti ostvarivim, ali bit će ako dovoljno snažno ustrajete. 

VODENJAK

Veselit će vas činjenica koliko toga zajedničkog imate sa svojom grupom najdražih ljudi. Osjetit ćete snažnu usklađenost koja će vas motivirati na osmišljavanje zajedničkih planova. Dan će proteći u veseloj i podržavajućoj energiji, što će na vas djelovati poprilično blagonaklono.

RIBE

Danas ćete biti okruženi različitim ljudima, a sanjat ćete o vremenu samo za sebe. Ponekad moramo vježbati kako na najjednostavniji način prihvatiti situaciju u kojoj se nalazimo. Ako stvari danas ne idu po vašem planu, ne znači da već sutra neće biti baš sve kako ste si zacrtali.