Dnevni horoskop za 23. travnja 2024. godine!

OVAN

Osjetite vlastitu vibraciju. Posebno ste snažni u tom pogledu pa se svakako posvetiti praksama njenog jačanja, posebno ako želite pozvati u život nove mogućnosti. Vrlo ste spretni danas i niti jedan izazov nije vam nepremostiv. Vjerujete u sebe, ali pripazite na koji način to pokazujete. Ljubomorni, manje uspješni ljudi, mogli bi vaše samopouzdanje pokušati negativno oslikati.

BIK

Ako ste se okružili kvalitetnim ljudima tada ste na dobrom putu prema profesionalnom napretku. Naime, riječ je onima koji su se pojavili kako bi vam istaknuli kvalitete koje posjedujete, a koje sada imate priliku brusiti, dok istovremeno osjećate navalu kreativnosti i zadovoljstva zbog svojeg djelovanja. Iskoristite ovu pozitivnu energiju koja vas se smiješi. Ne zatvarajte se u sebe, već se otvorite.

BLIZANCI

Posvetite se malo financijama. Razmislite dobro o tome što su vam sada prioriteti te u što je zaista potrebno ulagati, a čega se, na neko vrijeme, možete odreći. Ovo nije kazna, već način usvajanja novih rutina i znanja. Odgovorni ste, ali želite li imati dugotrajno isplative investicije neke navike valja korigirati.

RAK

Imate li problema u komunikaciji, samo se umirite i dopustite si vrijeme. Korisno je dobro promisliti o poruci koju želite poslati riječima jer imate trenutno priliku utjecati na djelovanje drugih. No, ponekad je bolje propustiti priliku, prešutjeti nešto. Radije se posvetite radu i kroz njega pokažite koliko ste trenutno sposobni.

LAV

Dogodi li vam se rješavanje tuđih propusta ne shvaćajte to kao kaznu već način iskazivanja. To jest frustrirajuće, ali vama dugoročno može biti od koristi. Na koncu, oni koji nisu sposobni, morat će jednom, na teži način naučiti kako se moraju promijeniti. Vi možete tek napredovati.

DJEVICA

Dok se ovog mjeseca trebate prepustiti intuiciji, danas je ipak dobar dan za planiranje nužnih aktivnosti jer želite na prvo mjesto staviti sebe i svoje vrijeme, koje se treba cijeniti. Samci bi mogli upoznati zanimljivu osobu koja će ih brzo šarmirati, a odnos nudi mnogo potencijala. No, ne žurite se. Nema razloga za to.

VAGA

Potrebna vam je udobnost i sigurnost koju pružaju obiteljski i partnerski odnosi, stoga se usredotočite na one koji su vam najbliži, a sada i najvažniji. Sve ostalo, danas može biti u drugom planu pa čak i ako mislite kako se morate dati maksimalno u posao. Ne, trebate odmor, staloženost, mir? Onda to i potražite i učinite sve kako biste postigli željeno.

ŠKORPION

Možete li se malo odmaknuti od ostalih, učinite to. Niste raspoloženi za probleme drugih, a neće vam se svidjeti ni ako vam se učini kako vas netko želi iskoristiti. Vjerujte svojoj intuiciji u tom trenutku i znajte kako ste zasigurno u pravu. No, bolje je izbjeći nepotrebne sukobe.

STRIJELAC

Ne sumnjajte u sebe, a pogotovo ako vam netko s pozicije moći naglašava nešto, za što ste uvjereni kako je netočno. Ovakva situacija mogla bi vas malo usporiti pa je sasvim u redu upitati se jeste li na pravom mjestu nakon toliko uloženog truda. No, riječ je o trenutačnoj sumnji i nema potrebe da se ona, poput crnog oblaka nadvije nad vas. Rastite, a neke ljude ostavite tamo gdje su trenutno.

JARAC

Vrijeme je za izlazak iz vlastite ljušture. Očekuje vas nalet pozitivne energije pa biste to mogli iskoristiti za pronalazak novih izazova. Ako ste u vezi, iznenadite partnera simboličnom gestom, koja može značiti i više no što biste mogli predvidjeti.

VODENJAK

Ako vas nešto sada koči, razmislite i, najvažnije – priznajte si, o čemu je točno riječ. Moguće je kako ste još ispunjeni nekim strahovima, a za njih više nemate razloga. Nalazite li se na poziciji iznad drugih u poslovnom aspektu, osjećate pritisak pa se posvetite delegiranju poslova. Ne morate i ne trebate sve sami.

RIBE

Vrlo ste karizmatični, a svojim djelovanjem i stavovima ulijevate povjerenje pa će mnogi poželjeti biti u vašoj okolini. Odlučite se samo na one koji zaista zaslužuju vašu pažnju i vrijeme. Potreban vam je odmor, premda ste vrlo optimistični. Prigrlite svaki trenutak za to i prepustite onoj rutini koja vas najviše opušta.