Pun Mjesec u Škorpionu zasjat će na nebu 23. travnja 2024. godine, a sa sobom donosi izazovnu energiju i raspršene emocije s kojima ćemo se boriti. Vanjski svijet može se činiti kaotičnim i naše emocije mogu biti posvuda, a sa sobom donosi obilje darova dublje mudrosti i povećanu intuiciju, prenosi Forever Conscious.

Škorpion označava preobrazbu

Škorpion je znak ponovnog rođenja - baš kao što se feniks diže iz pepela, ovaj pun Mjesec daje nam priliku da se konačno sami uzdignemo. Pun Mjesec u Škorpionu naziva se i Budin Mjesec. Također, kaže se kako pun Mjesec u Škorpionu stanjuje veo između dimenzija, dopuštajući našem vlastitom procesu prosvjetljenja proširenje.

Možete koristiti ovo doba kako biste doprinijeli do svojih duhovnih vodiča, anđela čuvara ili višeg 'Ja'. Možda ćete otkriti kako vam intuitivna mudrost i uvidi dolaze prirodnije i lakše pod Mjesecom u Škorpionu.

Dublji osjećaj svjesnosti pod svjetlom Mjeseca u Škorpionu

S nedavnim intenzitetom pomrčine Sunca u znaku Ovna, i stalnim intenzitetom konjunkcije Jupitera i Urana, ovaj pun Mjesec mogao bi nam pomoći probaviti neke od promjena, transformacija ili nedavnih iznenađenja. Možda ćemo početi s većom jasnoćom uviđati što treba otići, a što treba ostati. Također se možemo konačno osjećati slobodnima otpustiti sve što nam više ne služi.

Na mnogo načina, ovo može biti vrlo oslobađajući pun Mjesec koji nas može voditi do dubljih spoznaja i unutarnje moći. Iako je lako uhvatiti se u izazove i kolebljivu energiju koju donosi ovaj astrološki fenomen, možemo to iskoristiti kao motivaciju za završetak ciklusa i zakoračenje u bolje stanje.

Rad na ovoj energiji intenzivan je proces koji nudi oslobođenje

Introspektivne vibracije Škorpiona također nam mogu pomoći osloniti se na ono što stvarno želimo i osloboditi se svega što nas sputava i drži vezanima. Energija Škorpiona je skidanje slojeva, a uz planetarne utjecaje Jupitera i Urana, koji nas potiču da zakoračimo u veću slobodu, ovo bi mogao biti vrlo oslobađajući pun Mjesec.

Evo kako iskoristiti energiju punog Mjeseca u Škorpionu 2024. godine:

  • Dopustite si potpunu transformaciju
  • Odbacite sve što treba
  • Skinite unutarnje slojeve do dublje istine
  • Oslobodite se
  • Slušajte svoju intuiciju
  • Slavite ciklus ponovnog rođenja