Tjedni horoskop od 29. travnja do 5. svibnja 2024. godine!

OVAN

Ovaj tjedan sve svodi na vašu volju za pokazivanjem inicijative, a vi ju nesumnjivo posjedujete. Zvijezde se usklađuju kako bi vam pružile odlučnost. Stoga se sada usredotočite na prezentiranje svojih najboljih ideja i ne štedite ih niti umanjujte svoje sposobnosti. Uspjeh vam je osiguran, samo djelujte samopouzdano. Sada nije vrijeme za sumnje.

BIK

Očekuje vas period usklađivanja emocionalne stabilnosti, ali kroz otkrivanje novih dubina i razina koje još u sebi niste otkrili. Vrijeme je zato idealno za posvetu kreativnom djelovanju. Priroda će imati poseban utjecaj na vaše mentalno i fizičko zdravlje pa pokušajte svaki slobodan trenutak provesti na otvorenom, u parkovima, zelenilu, uz rijeku…što god vam je dostupno. Planirajte druženja s najbližima kako biste si uljepšali ovaj period dodatno jer na vas će djelovati poticajno i inspirativno.

BLIZANCI

Zvijezde vam sugeriraju promjenu dinamike. Pred vama su nove prilike i sada trebate pokazati svoje komunikacijske vještine kako u poslovnim, tako i u privatnim situacijama. Merkur vam daje odlučnost i potporu pri donošenju odluka. Istovremeno vas upozorava da se ne zanosite s nečime ili nekime na prvi pogled. Taj dojam mogao bi biti lažnog sjaja. Vjerujte u sebe ovog tjedna, a ne podajte svoju sudbinu u ruke drugih.

RAK

Planetarna situacija šalje vam vijest kako biste se trebali pozabaviti svojim emocijama. Onima koje krijete ili se niste do sada bili spremni suočiti s njima. Sada je doba čišćenja i otkrivanja novih potencijala koji se kriju u vama. No, prije se morate osloboditi onoga što vas koči. Usredotočite se na dom, obitelj, prijatelje. Ovo su odnosi koji vas sada ispunjavaju, ostalo stavite, na kratko, u drugi plan.

LAV

Samopouzdanja vam neće nedostajati. Prirodno ste vođa pa će vas mnogi tražiti u toj ulozi, a vi ste spremni odazvati se. Preuzmite inicijativu na poslu – imate hrabre, originalne ideje i sada će doći do izražaja i biti viđene. Svjetla reflektora su vaša, što ćete ovog tjedna učiniti na pozornici života, isključivo je vaša odluka. Straši li vas to? Ne bi trebalo.

DJEVICA

Detalji vam neće promaknuti i bit ćete idealni primjerak produktivnosti. Mnogi će trebati vaše stručno mišljenje ili savjet jer budite povjerenje svojim djelovanjem. Lako ćete se nositi s izazovima i kompleksnim situacijama. Čini se kako vam sve ide od ruke, ali samo vi znate koliko je truda u takvu percepciju uloženo. Dok ste tako usredotočeni, pripazite ipak u ovom periodu na financije. Nije vrijeme za iznenadna davanja.

VAGA

Na profesionalnom ćete se polju vrlo kvalitetno poslužiti svojim diplomatskim komunikacijskim vještinama. Vaša stabilnost bit će ključna u poslovnim i osobnim odnosima. Ne dopuštate da vas išta izbaci iz takta. Pružit će vam se prilika za uživanje u određenim umjetničkim aktivnostima koje će nadahnuti i vaš privatni život.

ŠKORPION

Pred vama je period koji vas poziva na intimni rast. Da, dobro ste čuli, ako ste u odnosu sada trebate naučiti i usvojiti ključne lekcije. Dobit ćete jasne uvide u situaciju i ono što obećava, ali i uskraćuje. Suočite se sobom, za početak. U vama gori plamen i moguće je kako je jedan izgorio samo kako bi iznjedrio drugi.

STRIJELAC

Jeste li spremi za jedan proces učenja? Trebali biste biti jer nudi vam se prilika proširiti se i narasti. Puni ste novih ideja koje u vama ključaju, a vi osjećate nemir i potrebu podijeliti ih sa svijetom. Učinite to jer na taj ćete način izići iz svoje dosadašnje zone komfora. Obaveze će se gomilati, ali sposobni ste žonglirati njima. Budite otvoreni, jasni i postavite za ono u što vjerujete.

JARAC

Budite prisutni, kada je riječ o potrebama vama najbližih osoba. Mogli biste se iznenaditi brzinom kojom će se poboljšati. Radni tjedan zahtjevat će od vas dobru organizaciju prvih dana, ali vi ste to u stanju vrhunski odraditi. Sredinom tjedna čeka vas veća društvena aktivnost koja će biti pozitivna, samo ne zaboravite na umjerenost.

VODENJAK

Bit ćete vrlo inovativni a vaše nekonvencionalne metode mnogima će se pokazati interesantnima. Početkom tjedna pripazite na način komunikacije. Premda vas mnogi podupiru, nemojte da vas to digne previše sa zemlje. Ispunjeni ste pozitivnom energijom pa se odazovite na pozive na druženje ili sami organizirajte nešto. Isplatit će vam se.

RIBE

Očekuje vas doba sklada, umirenja. Imate potrebu njegovati neke odnose i znate koji imaju prioritet, jer su vam potrebni i zaslužujete malo pažnje koja vam je nedostajala. Uglavnom ćete se voditi intuicijom i nećete pogriješiti. Vaša je kreativnost sada na vrhuncu, zašto ne biste iskušali njezine potencijale?