Astrolozi vjeruju kako su određeni znakovi otporniji na stresne situacije i svakodnevne izazove od drugih. Oni su razvili veliku dozu otpornosti koja ima pomaže zadržati stabilnost čak i u neizvjesnim trenutcima, pišeThe Minds Journal.

Evo o kome je točno riječ.

1. Blizanci

Budući da su prilagodljivi i inteligentni, Blizanci imaju urođenu sposobnost zanemariti svaki izazov, pristranost, mržnju ili osudu koja im se nađe na putu. Oni uvijek znaju kako pronaći izlaz iz najzahtjevnije situacije. Odabiru biti pasivni promatrači i radije se ne upuštaju u nepotrebne svađe. Ne shvaćaju stvari previše ozbiljno, a čak i kada se suoče s krizom, zadržavaju smirenost i strateški upravljaju situacijom.

2. Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnoj, jedinstvenoj, individualističkoj, a ponekad i povučenoj prirodi. Cijene svoju slobodu i individualnost, često se distancirajući od konvencionalnih očekivanja i emocionalne drame. Njihovo napredno razmišljanje i ponekad distancirana perspektiva omogućuje im kretati se kroz život bez da ih pretjerano zabrinjavaju manji problemi.

3. Strijelac

Strijelci su avanturisti - uvijek su u potrazi za znanjem i novim iskustvima. Njihov duh konstantno traži promjenu pa se emotivno ne vežu uz izazove i teške situacije koje im se znaju dogoditi, jer svakako znaju kako će doći bolje prilike. Oni ne žele ovisiti ni o kome, a čak se rijetko kada vežu uz posao kojim se bave.