Blizanci su zračni znak koji podržava komunikaciju i samoizražavanje. Kako se polako osjeća energija početka sezona Blizanaca koja nastupa 20. svibnja, dolazi vrijeme za rad na izražavanju naših misli i osjećaja, dijeljenju osobne priče i postajanju boljim slušateljem, piše Forever Conscious.

Energija Blizanaca također je vrlo društvena i odlično je vrijeme da se okružimo istomišljenicima s kojima se možemo zabavljati i stvarati. Povezivanje s drugima može obogatiti naše živote i duše pa će nam prioritet postati provođenje vremena s prijateljima ili poduzimanje koraka za stvaranje zajednice.

Na dubljim razinama, Blizanci nam također pomažu izgraditi most između ljudskog ja i naše duše. Blizanci nas podsjećaju da smo i tijelo i duša, te da je važno njegovati obje strane onoga što jesmo. Ponekad naša ljudska i duševna strana rade u tandemu, ali ponekad našoj ljudskoj strani može biti teško doista razumjeti što naša duševna strana može.

Ako ste se borili s prihvaćanjem životnih događaja ili uspostavljanjem ravnoteže između bilo koje od ovih strana, možda ćete otkriti da sezona Blizanaca donosi podršku i znanje potrebno za postizanje harmonije. Kao zračni znak, energija Blizanaca uvijek šalje nadahnute ideje pa je važno održavati bistar um.

Načini korištenja energije sezone Blizanaca:

  • Pronađite ravnotežu između materijalnog i duhovnog
  • Shvatite da postoje dvije strane priče
  • Razmislite o svom stilu komunikacije
  • Podijelite svoju priču
  • Preusmjerite tjeskobnu u kreativnu energiju
  • Izrazite svoju istinu
  • Bilježite svoje misli i osjećaje

Tijekom ove sezone korisno je voditi dnevnik - pisani ili misaoni, a ovo su smjernice za razmišljanje:

1. Osjećam se najsigurnije kada...

2. Stvarno želim reći...

3. Mogu obogatiti svoje ljudsko iskustvo tako da…

4. Razmislite o 10 načina na koje možete biti društveniji.

5. Sjetite se priče iz svoje prošlosti koja vas najviše boli ili u vama budi traumu. Sada napišite novu verziju te priče s pozitivnijim pogledom.