Horoskop za vikend od 24. do 26. svibnja 2024. godine!

OVAN

Očekuje vas vikend prepun različitih aktivnosti u kojima ćete uživati. Nova poznanstva i prijateljstva će cvjetati. Na poslovnom planu, manji poslovi će napredovati, dok će za veće projekte trebati još strpljenja. U svakom slučaju, pokušajte se odmaknuti od misli o poslu i napunite baterije ovoga vikenda. Opustite se i uživajte.

BIK

Pred vama su važni trenuci za donošenje teških odluka, osobito u ljubavnom životu. Mogući su i susreti sa starim prijateljima.Potrudite se opustiti i ne donositi nagle odluke. Vikend je pravo vrijeme za opuštanje pa ga za to i iskoristite. 

BLIZANCI

Ovaj vikend će biti idealan za introspekciju i promišljanje o životnim ciljevima. Moguće je da ćete upoznati nekoga zanimljivog. Fokusirajte se na intuiciju i poboljšajte svoju dnevnu rutinu. Važno je iskoristiti svaki trenutak odmora, ali i postići balans između rada i opuštanja.

RAK

Vrijeme provedeno s bliskim prijateljima donijet će vam udobnost i sigurnost. Slijedite svoju intuiciju i iskoristite meditativno raspoloženje za razmišljanje o životnoj svrsi. Ovo je period kada vas okružuju velika filozoska pitanja o životu, a ovoga vikenda ćete dobiti neočekivanu inspiraciju. 

LAV

Pazite na susrete s bivšim prijateljima koji će pokušati obnoviti kontakt. Izbjegavajte ulazak u stare sukobe i slušajte savjete starijih. Budite pažljivi i stavite sebe na prvo mjesto. Neki ljudi jednostavno ne zaslužuju drugu priliku.

DJEVICA

Ovaj vikend ćete blistati u društvenim situacijama. Preispitajte svoje vrijednosti i radite na povećanju samopouzdanja. Pokušajte voditi dnevnik kako biste osvijestili na kojim ste sve poljima napredovali. Posvetite se aktivnostima koje vas čine sretnima, jer će tako jačati i vaša energija.

VAGA

Posvetite se uređenju doma i odnosima s partnerom. Uživat ćete u mirnom vikendu bez velikih druženja, ali to vam je sada potrebno. Fleksibilnost će biti ključna za rješavanje osobnih pitanja, ali budite pažljivi u komunikaciji kako biste izbjegli nesporazume.

ŠKORPION

Obiteljske razmirice mogle bi eskalirati ovog vikenda. Pokušajte biti mirotvorac i zadržati optimizam koji može pomoći u smirivanju situacije. Neke razgovore jednostavno moramo voditi iznova, ali zaključak može biti oslobođavajuć.

STRIJELAC

Jasno razdvojite obaveze i stvari koje vas čine sretnima. Fokusirajte se na ono što vas stimulira i nudi opuštanje. Vjerujte svojoj intuiciji prilikom donošenja jedne važne odluke tijekom ovoga vikenda.

JARAC

Kreativan vikend je pred vama, s pozivom na istraživanje novih mogućnosti. Prihvatite nove perspektive koje mogu donijeti poslovne prilike. Bogatiji društveni život može vam podići raspoloženje, ali i povećati osjećaj osobnog zadovoljstva.

VODENJAK

Posvetite se obiteljskom okruženju ili sigurnom prostoru kako biste se uzemljili i odmorili. Ovo je vrijeme za prekrojiti planove i uživati u druženjima. Postoji mogućnost da će neki od vas morati završiti poslovne obaveze tijekom vikenda, ali ne dopustite da vas ova nova činjenica uznemiri i učini da se osjećate preopterećeno.

RIBE

Važno je opustiti se i brinuti o svom mentalnom zdravlju. Preporučuje se odlazak na masažu, uživanje u umjetničkim aktivnostima ili provođenje vremena u prirodi kako biste smanjili stres i napetost​.