Horoskop za vikend od 23. do 25. kolovoza 2024. godine!

OVAN

Ovaj vikend donosi mnogo energije i uzbuđenja. Bit ćete puni inicijative, ali pripazite na impulzivnost. Idealno je vrijeme za završetak započetih projekata. U ljubavi, strasti će biti na vrhuncu, no izbjegavajte nesuglasice.

BIK

Mir i stabilnost će vam biti na prvom mjestu. Ovaj vikend pruža priliku za opuštanje i uživanje u malim životnim zadovoljstvima. Financije su stabilne, no budite oprezni s neplaniranim troškovima. U ljubavi, partnerstvo jača kroz zajedničke aktivnosti.

BLIZANCI

Društveni život će biti u fokusu. Pripremite se za neočekivane pozive i susrete. Komunikacija će teći glatko, što je idealno za rješavanje nesporazuma. Ljubavni život je dinamičan, s mogućim iznenađenjima.

RAK

Ovaj vikend vas potiče da se posvetite sebi i obitelji. Emocionalna povezanost bit će naglašena, a domaće okruženje pruža vam sigurnost. Izbjegavajte preosjetljivost u odnosima, ali se slobodno prepustite nježnosti i ljubavi.

LAV

Središte pažnje je na vama. Ovaj vikend donosi prilike za zabavu i kreativnost. Vaša karizma će privlačiti ljude, pa iskoristite priliku za druženje. U ljubavi, strasti će biti naglašene, ali pazite da ne zanemarite važnost iskrenog razgovora i promišljanja o pitanjima koja su vas prethodno mučila.

DJEVICA

Vikend je idealan za organizaciju i planiranje. Fokusirajte se na detalje u poslu i domu. Financijska stabilnost vam je važna, pa pripazite na troškove. U ljubavi, komunikacija s partnerom bit će ključna za izbjegavanje nesporazuma.

VAGA

Ovaj vikend donosi ravnotežu i harmoniju. Društveni kontakti bit će važni, a možete očekivati poziv za neki događaj. Financije su stabilne, ali izbjegavajte impulzivne kupovine. U ljubavi, romantika je u zraku.

ŠKORPION

Intenzivan vikend je pred vama. Emocije će biti duboke, a strasti snažne. Prilike za transformaciju u osobnom i profesionalnom životu su moguće. U ljubavi, očekujte duboku povezanost s partnerom, ali pazite na ljubomoru.

STRIJELAC

Ovaj vikend donosi priliku za avanturu i istraživanje. Bit ćete skloni izlascima i druženjima, a vaša optimistična priroda privlačit će ljude. Financije su u dobrom stanju, ali budite mudri s troškovima. Ljubavni život je ispunjen zabavom i radošću.

JARAC

Vrijeme je za ozbiljan pristup obvezama. Ovaj vikend idealan je za planiranje i postavljanje ciljeva. Poslovni napori će se isplatiti, a financije su stabilne. U ljubavi, odnosi mogu biti ozbiljniji, pa budite otvoreni za dublje razgovore.

VODENJAK

Društveni kontakti bit će u prvom planu. Vikend donosi prilike za nova poznanstva i suradnje. Vaša originalnost i ideje bit će cijenjene. Financije su stabilne, ali izbjegavajte rizike. U ljubavi, sloboda i razumijevanje bit će ključni.

RIBE

Ovaj vikend donosi priliku za introspekciju i odmor. Posvetite se unutarnjem miru i duhovnosti. Financijski, budite oprezni s velikim ulaganjima za koje nije pravi trenutak. U ljubavi, nježnost i suosjećanje bit će na prvom mjestu.