Ovo je vrijeme kada će Ovnovi morati balansirati između financijskih prilika i izazova u ljubavi. Retrogradni Uran i Pluton vraćaju se u svoje pozicije, donoseći sa sobom valove introspekcije i završetaka, dok mladi Mjesec i djelovanje Merkura donose priliku za novi početak i iscjeljenje.

Pripremite se za transformacije koje će vas potaknuti da preispitate svoje vrijednosti, kako u ljubavi, tako i u financijskim pitanjima.

Obitelj i odnosi

Rujan će za vas biti značajan kada je riječ o obiteljskim i bliskim odnosima. Retrogradni Uran u Biku 1. rujna potaknut će vas da se zapitate o stabilnosti vaših obiteljskih odnosa. Možda će biti trenutaka kada ćete preispitivati ​​odluke koje ste donijeli u prošlosti, a koje su sada na kušnji. Međutim, ovo je i prilika da uočite pozitivne promjene koje ste unijeli u svoj život i kako one utječu na vašu obiteljsku dinamiku.

Odnosi s bližnjima mogli bi biti pod utjecajem Marsa u Raku 4. rujna, što može donijeti tenzije, posebno ako se osjećate preopterećeno obvezama. Nastojte izbjegavati sukobe i usmjerite se na komunikaciju i razumijevanje.

Ljubav

Ljubavni život bit će pun izazova tijekom rujna. Plutonovo vraćanje u Jarca 1. rujna donosi završetke i refleksije o ljubavnim vezama koje su prošle kroz velike promjene od 2008. godine. Ovo je vrijeme kada ćete možda osjetiti potrebu da se oslobodite starih obrazaca koji vam više ne služe.

Venera u konjunkciji s crnim Mjesecom Lilith i Južnim čvorom 4. rujna unosi napetost i potencijal za kaos u vaš ljubavni život. Možete osjetiti razaranje, ali i kreativnu energiju koja vas potiče na stvaranje nečeg novog. Ovaj tranzit može biti izazovan, ali i koristan za rast u ljubavi.

Novac i posao

Merkur u Djevici 9. rujna donosi harmoniju u komunikaciji, posebno u poslovnim pregovorima. Ovo je povoljan period za rješavanje financijskih pitanja i analitičko razmišljanje koje će vam pomoći da donosite mudre odluke.

Sredinom mjeseca doći će prilika za ekspanziju u vašem poslu, ali pazite da ne pretjerate s ambicijama. Ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve i ne dopustite da vas privremene poteškoće obeshrabre.

Zdravlje

Zdravlje će vam u rujnu biti relativno stabilno, ali trebat ćete obratiti pažnju na ravnotežu između posla i odmora. Astrološka gibanja pružit će vam priliku za mentalno iscjeljenje i otpuštanje stresa. Vježbanje, meditacija i briga o mentalnom zdravlju bit će ključni za održavanje ravnoteže.

Pun Mjesec u Ribama 18. rujna može donijeti emocionalnu osjetljivost, pa se pobrinite da dovoljno odmarate i brinete o svom emocionalnom stanju. Izbjegavajte previše stresa i fokusirajte se na aktivnosti koje vam donose mir i zadovoljstvo.