Za Rakove je rujan mjesec promjena, ali i prilika za novi početak. Važno je iskoristiti ovaj period za osvještavanje svojih potreba i usmjeravanje energije prema stvarima koje vas čine sretnima.

Na poslovnom planu, ne bojte se riskirati i krenuti novim putem, jer vas čekaju velike prilike. Povežite se s voljenima i ne zaboravite da briga o zdravlju donosi dugoročnu sreću i zadovoljstvo.

Obitelj i odnosi

Rujan donosi važne promjene i duboka razmišljanja o obiteljskim i osobnim odnosima. Retrogradni Uran u Biku koji započinje 1. rujna, potaknut će vas da preispitate nedavne promjene u obiteljskom životu.

Ovo je savršeno vrijeme da razmislite o tome kako su te promjene utjecale na vas i vaše najbliže. Možda ćete otkriti nove načine za jačanje veza s članovima obitelji, posebno oko 12. rujna kada Sunce u kvadratu s Jupiterom otvara prostor za rast i ekspanziju u odnosima. Obratite pažnju na taj dan jer vam može donijeti prilike za duboko povezivanje s voljenima.

Ljubav

Ljubavni život bit će obojen intenzivnim emocijama i mogućim prekretnicama. Plutonov povratak u Jarca 1. rujna označava završetak jedne ere u vašim ljubavnim vezama. Ovo je vrijeme da se oslobodite starih obrazaca i otvorite vrata novim iskustvima.

Poseban naglasak stavlja se na 4. rujna kada Mars ulazi u vaš znak Raka. Ova energija može donijeti strastvene trenutke, ali i izazove u ljubavnim vezama. Očekujte značajne promjene i nove početke u ovom periodu. Važno je biti otvoren za razgovore i iskrenu komunikaciju kako bi se izgradili temelji za stabilan ljubavni odnos.

Novac i posao

Rujan je mjesec velikih prilika na poslovnom planu. Ulazak Marsa u Raka 4. rujna donosi vam dodatnu energiju i motivaciju za pokretanje novih projekata. Ako ste razmišljali o promjeni karijere ili započinjanju vlastitog posla, sada je pravo vrijeme.

Oko 9. rujna, kada Merkur uđe u Djevicu, primijetit ćete kako vaša analitička sposobnost dolazi do izražaja, što će vam pomoći da bolje organizirate poslovne zadatke i donesete mudre financijske odluke. Ovo je savršen trenutak da postavite nove ciljeve i usmjerite se na dugoročne planove koji će vam donijeti stabilnost i uspjeh.

Zdravlje

Vaša energija bit će promjenjiva tijekom rujna, stoga je važno da se usredotočite na ravnotežu između uma i tijela. Mladi Mjesec u Djevici 2. rujna nudi vam priliku da se ponovno povežete sa svojim tijelom i uvedete zdrave navike.

Obratite pažnju na prehranu i redovitu tjelovježbu, posebno oko 18. rujna kada puni Mjesec u Ribama može donijeti osjećaj emocionalne iscrpljenosti. Ovo je idealno vrijeme za opuštanje, meditaciju i punjenje baterija. Kako mjesec bude napredovao, osjetit ćete sve veći unutarnji mir i snagu za suočavanje sa svakodnevnim izazovima.