Rujan 2024. donosi Blizancima razdoblje transformacije i prilagodbe, s naglaskom na stabilizaciju u obiteljskim odnosima, izazovima i obnovom u ljubavnom životu, kao i pažljivim planiranjem financija i posla.

Pod utjecajem Djevice, mjesec počinje fokusom na zdravlje i unutarnju snagu, dok kraj mjeseca, obilježen pomrčinama, donosi završetke, ali i prilike za nove početke.

Obitelj i odnosi

U prvom dijelu mjeseca, pod utjecajem zemljane energije Djevice, bit ćete usmjereni na stabilizaciju i izgradnju odnosa s obitelji. Ovo je vrijeme kada trebate postaviti temelje za dugoročne veze i fokusirati se na unutarnju snagu koja će vam pomoći u izazovnim situacijama.

Oko 22. rujna, ulazak Sunca u Vagu donosi harmoniju i potiče vas da pronađete ravnotežu u obiteljskim odnosima. Možda ćete trebati izbalansirati davanje i primanje unutar obitelji.

Ljubav

Rujan će biti dinamičan u području ljubavi. Početak mjeseca donosi izazove i prilike za rast u vezama. Oko 4. rujna, Venera se povezuje s crnim Mjesecom Lilith, što može izazvati određene turbulencije ili osjećaj kaosa u ljubavnom životu.

No, ovo je prilika za obnovu i stvaranje nečeg novog nakon što prođe oluja. Kraj mjeseca, posebno oko 26. rujna, kada Merkur ulazi u Vagu, donosi vrijeme za iskrene razgovore i bolje razumijevanje partnera.

Novac i posao

Financijska situacija zahtijeva pažljivo planiranje tijekom rujna. Prva polovina mjeseca, pod utjecajem Djevice, potiče vas da budete praktični i razmislite o dugoročnim financijskim planovima.

Oko 12. rujna, Sunce u kvadratu s Jupiterom može donijeti osjećaj ekspanzije u poslovnim projektima, ali budite oprezni s preuzimanjem previše rizika. Pred kraj mjeseca, promjene koje se dogode pod utjecajem Merkur-Venera-Pluton aspekta mogu otvoriti nove prilike na poslu.

Zdravlje

Zdravlje će biti vaša glavna tema u rujnu, osobito u prvoj polovici mjeseca. Energija Djevice potiče vas da se fokusirate na svoje tijelo i duh. Mladi Mjesec u Djevici 2. rujna pruža priliku da započnete nove zdrave navike ili poboljšate postojeće.

Krajem mjeseca, sezona pomrčina može donijeti osjećaj iscrpljenosti, pa je važno da zadržite ravnotežu i sačuvate energiju. Pomrčina Mjeseca 18. rujna mogla bi donijeti završetak jednog ciklusa u vašem zdravlju, možda će vam postati jasnije što trebate promijeniti da biste se osjećali bolje.